Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyle ama çook zor ve aci
Geçmiş olsun.Neden olmuyormuşEvet oyle ama çook zor ve aci![]()
Ne zamandır istiyorsunuzEvet oyle ama çook zor ve aci![]()
İnsallah canim isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahYüzlercesi belki canimallah en kisa zamanda yasatsin oo duyguyu hepinize tek tek ❤
Yumurtaliklar catlamyor malesefGeçmiş olsun.Neden olmuyormuş
7senedir çabalıyoruz 1dusuk yasadim ilac tedavi ile olmustu 16gun cuk kaldi yavrum karnimda yumurta catlama sorunum var 2asilama oldu sonuc negatiff suan adeti bekliyorum bitkisel macun denicem
Rabbim verir insallah canim asilama sonucmu hamile kalmstin ?7senedir çabalıyoruz 1dusuk yasadim ilac tedavi ile olmustu 16gun cuk kaldi yavrum karnimda yumurta catlama sorunum var 2asilama oldu sonuc negatiff suan adeti bekliyorum bitkisel macun denicem
Ilac tedavisi ile canim 3aylik tedavi uygulandi 2ay klomen son ayda gida takviyesi ve serophone kullandim hamile kaldimRabbim verir insallah canim asilama sonucmu hamile kalmstin ?
Catlatma iynesi yaptrdinmi ?Ilac tedavisi ile canim 3aylik tedavi uygulandi 2ay klomen son ayda gida takviyesi ve serophone kullandim hamile kaldim
Yok canim sadece ilac kullandim yumurta takibim yapıldıCatlatma iynesi yaptrdinmi ?
Himmm anladim insallah olur rabbim buyuktur ozele bi yazarmsn canmYok canim sadece ilac kullandim yumurta takibim yapıldı