- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım kafamdan da attım düşünmedim herşeyi denedim yine olmadı,en ünlü proflarada muayene oldum ama değişen bişey olmadı,hatta soğan kürünüde denedim ama adetimi geciktirdi sadece...Merhaba canım
Allah inşallah sana da nasip eder.
Eger bi sorun yoksa psikolojik olarak etkileniyor hormonlar atıyor iliski sırasında bebek olsun diye değilde gerçekten zevk almak istediğin için ilişkiye gir soğan kürü dene ilişki den 16 gün öncesi
Kafandan at başka şeylere odaklan
Birde drica tavsiyesi olarak Mustafa aceti önerebilirim eğer muayenesine gidersen olumlu cevap la döneceğine eminim benim arkadaşım da 3 tüp 2 aşılama herşey denemiş Dr değiştirip bu Dr gitti ve hemen doğal yollarla hamile kaldı.
Eğer istersen telefon numarasını verebilirim
Amin canım inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın,bizde hiç sorun yok ona rağmen kaç defa çatlatma iğnesini klomeni falan kullandım olmadı.. soğan kürünüde geçen yıl denemiştim adetimi geciktirdi daha da denemedim valla canım nolucak bizim halimiz bilmiyorum buarada yaş kaç canım?Merhaba canim
Öncelikle Allah c.c hepimize bol sifalar versin bende iki senedir cocuk istiyorum adet düzensizligimden baska bir sorunumuz yok diye biliyorum catlatma ignesi vurundum olmadi malefes simdi sogan kuru deniyorum bakalim
seni cok iyi anliyorum yazdiklarinda kendimi gördüm yanliz degilsin
Güzel haberler almak dilegiyle insallah..
Tedavi denedinmi canım aşılama falan? Valla canım naparsan yap olmuyomuş bunu gerçekten anladım gezmediğim dr kalmadı,aktara karışım mı hazırlatmadım soğan kürü vs vsCanım benimde 2 buçuk yıldır olmuyor ne eşimden yana ne benden yana hiç bir sıkıntı yok ama olmayınca olmuyor oluruna bıraktım artık ama dediğin gibi çevre çok etkiliyor insanı elinden geldiğince uzak dur belki daha iyi olur
Tedavi denedinmi canım aşılama falan? Valla canım naparsan yap olmuyomuş bunu gerçekten anladım gezmediğim dr kalmadı,aktara karışım mı hazırlatmadım soğan kürü vs vs
Aynen bende onları defalarca denedim olmadı üzerine 2 de aşılama yaptırdım hepsine boşunaymışTedavi denedim yumurtlama takibi falan doktor şaşırıyor niye olmuyor diye :/
Amin canım inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın,bizde hiç sorun yok ona rağmen kaç defa çatlatma iğnesini klomeni falan kullandım olmadı.. soğan kürünüde geçen yıl denemiştim adetimi geciktirdi daha da denemedim valla canım nolucak bizim halimiz bilmiyorum buarada yaş kaç canım?
Aynen bende onları defalarca denedim olmadı üzerine 2 de aşılama yaptırdım hepsine boşunaymış
İnşallah canım hiç olmayacak düşüncesi çok üzüyo insanı,etrafıma baktığımda çatır çatır doğuranları görünce onlara göre çocuk yapmak ne kadar basit bi olay gibi geliyo,bende 30 yaşındayım ve yavaş yavaş yaş geçiyo korkusuda sarmıyo değil yaniTez zamanda iyi haberler aliriz insallah bizimde yüzümüz güler kucaklarimiz dolar
Ben 28 yasinda evlendim simdi 30 yasindayim iki senedir istiyoruz
Eyvahh onu bende bi kaç kişide duydum aslı varmı bilmiyorum ama onlar musallat olduğu için olmuyo derler hep bazen bende şüpheleniyorum ee hoca dua tarzı bişey yazmamışmı pekiBilmiyorum kayınvalidem hocaya götürdü o da Ümmü sıbyan var dedi ama bilmiyorum :/
Eyvahh onu bende bi kaç kişide duydum aslı varmı bilmiyorum ama onlar musallat olduğu için olmuyo derler hep bazen bende şüpheleniyorum ee hoca dua tarzı bişey yazmamışmı peki
Para aldıysa ben güvenmem ona sahtekardır oYazdı baya da bı para aldı 2 ay oluyor yazdirali
Para aldıysa ben güvenmem ona sahtekardır o
İnşallah canım hiç olmayacak düşüncesi çok üzüyo insanı,etrafıma baktığımda çatır çatır doğuranları görünce onlara göre çocuk yapmak ne kadar basit bi olay gibi geliyo,bende 30 yaşındayım ve yavaş yavaş yaş geçiyo korkusuda sarmıyo değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?