Çocuğu olmayanlar :(

Merhaba canım
Allah inşallah sana da nasip eder.
Eger bi sorun yoksa psikolojik olarak etkileniyor hormonlar atıyor iliski sırasında bebek olsun diye değilde gerçekten zevk almak istediğin için ilişkiye gir soğan kürü dene ilişki den 16 gün öncesi
Kafandan at başka şeylere odaklan
Birde drica tavsiyesi olarak Mustafa aceti önerebilirim eğer muayenesine gidersen olumlu cevap la döneceğine eminim benim arkadaşım da 3 tüp 2 aşılama herşey denemiş Dr değiştirip bu Dr gitti ve hemen doğal yollarla hamile kaldı.
Eğer istersen telefon numarasını verebilirim

Merhaba canim
Öncelikle Allah c.c hepimize bol sifalar versin bende iki senedir cocuk istiyorum adet düzensizligimden baska bir sorunumuz yok diye biliyorum catlatma ignesi vurundum olmadi malefes simdi sogan kuru deniyorum bakalim
seni cok iyi anliyorum yazdiklarinda kendimi gördüm yanliz degilsin
Güzel haberler almak dilegiyle insallah..

Canım kafamdan da attım düşünmedim herşeyi denedim yine olmadı,en ünlü proflarada muayene oldum ama değişen bişey olmadı,hatta soğan kürünüde denedim ama adetimi geciktirdi sadece...

Canım benimde 2 buçuk yıldır olmuyor ne eşimden yana ne benden yana hiç bir sıkıntı yok ama olmayınca olmuyor oluruna bıraktım artık ama dediğin gibi çevre çok etkiliyor insanı elinden geldiğince uzak dur belki daha iyi olur

Bı de çok ilaç kullanmak uzun süre tedavi görmek iyi değil vücuda zarar veriyor diyorlar

Amin canım inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın,bizde hiç sorun yok ona rağmen kaç defa çatlatma iğnesini klomeni falan kullandım olmadı.. soğan kürünüde geçen yıl denemiştim adetimi geciktirdi daha da denemedim valla canım nolucak bizim halimiz bilmiyorum buarada yaş kaç canım?

Tedavi denedinmi canım aşılama falan? Valla canım naparsan yap olmuyomuş bunu gerçekten anladım gezmediğim dr kalmadı,aktara karışım mı hazırlatmadım soğan kürü vs vs

Tedavi denedinmi canım aşılama falan? Valla canım naparsan yap olmuyomuş bunu gerçekten anladım gezmediğim dr kalmadı,aktara karışım mı hazırlatmadım soğan kürü vs vs

Tedavi denedim yumurtlama takibi falan doktor şaşırıyor niye olmuyor diye :/

Tez zamanda iyi haberler aliriz insallah bizimde yüzümüz güler kucaklarimiz dolar
Ben 28 yasinda evlendim simdi 30 yasindayim iki senedir istiyoruz

Merhaba kızlar. Bende yaklaşık bir yıldır deniyorum olmadı. Rahim filmi cekilmedim henüz ama onun disinda bir sorun yok. Neden olmuyor bende bilmiyorum. Demekki zamanı var daha. Bu ay ilk defa tedaviye baslayacagim artık.

Tez zamanda iyi haberler aliriz insallah bizimde yüzümüz güler kucaklarimiz dolar
Ben 28 yasinda evlendim simdi 30 yasindayim iki senedir istiyoruz
İnşallah canım hiç olmayacak düşüncesi çok üzüyo insanı,etrafıma baktığımda çatır çatır doğuranları görünce onlara göre çocuk yapmak ne kadar basit bi olay gibi geliyo,bende 30 yaşındayım ve yavaş yavaş yaş geçiyo korkusuda sarmıyo değil yani

Eyvahh onu bende bi kaç kişide duydum aslı varmı bilmiyorum ama onlar musallat olduğu için olmuyo derler hep bazen bende şüpheleniyorum ee hoca dua tarzı bişey yazmamışmı peki

Yazdı baya da bı para aldı 2 ay oluyor yazdirali

Söyledigin seyler o kadar tanidikki. Hayatta ne sorunlar var. Tabiiki bizden kötü seylerle basetmeye calisan insanlar var bunu inkar etmiyorum. Herzamanda herhalime sükretmis bi insanimdir. Isyan etmiyim dedim bütün kontrollere sakin sakin gittim olmayinca kahroldum. Esim daha bu ilk kontrolün diyor ama gelde bunu kalbine anlat..
Yas aldi basini gidiyor iki üc aylik seans diyorlar daha cok kahroluyorun yasim biraz gec olsa zaman var gencim derim 28 le anne olurum dedim olduk 30
Ha deyince olunmuormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…