- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Iyi aksamlar paylasiminiza uzuldum bende sizinle ayni durumdayim takmayinNe kadar istesemde anne olamadım 3-4 yılı devirdim kullanmadığım ne iğne ne ilaç nede alternatif tıp kalmadı.. 2 aşılamada barışırız (-) herşey normalken neden olmazki psikolojisi artık dayanılmaz bir hal aldı sanırım hiç olmayacak düşüncesi yer etti bende,, yoruldum hemde çok,, herkese imrenmekten özenip heveslenmekten çok yoruldum... benim gibi olanlar gelin dertleşelim,bizi bizden başkası anlamaz
Uzuldum gercekten ama bende ayni durumdayimNe kadar istesemde anne olamadım 3-4 yılı devirdim kullanmadığım ne iğne ne ilaç nede alternatif tıp kalmadı.. 2 aşılamada barışırız (-) herşey normalken neden olmazki psikolojisi artık dayanılmaz bir hal aldı sanırım hiç olmayacak düşüncesi yer etti bende,, yoruldum hemde çok,, herkese imrenmekten özenip heveslenmekten çok yoruldum... benim gibi olanlar gelin dertleşelim,bizi bizden başkası anlamaz
En son tüp bebek yaptırdım tuttu ama gelişmedi kalbi durdu kürtaj oldum canımUzuldum gercekten ama ayni durumdayiz takmayin
Tüp bebek yaptırdım ilk denemede tuttu sevindim falan ama sonra gelişmedi kalbi durdu öldü kürtaj oldumÜzerinden baya zaman geçmiş ama ben de yazayım belki bir gören olur. Benim de 4 yıl oldu neredeyse. 1 er gün arayla gibi bir düzenli ilişkimiz yok ama 4 yıldır korunmuyoruz diyebilirim. Oldu da korunduk o da geri çekilme zaten. Arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu. Pko vardı bende ama çok kilo verdiğim bir dönem oldu, adetlerim neredeyse düzenli hale geldi. Yine de tık yok.
Tüp bebek yaptırdım ilk denemede tuttu sevindim falan ama sonra gelişmedi kalbi durdu öldü kürtaj oldumsen tedavi falan oldun mu aşılama yada tüp bebek
Selam canim hemen hemen ayni durumdayiz ben suan incir ve havuc kürü uyguluyorum hic denedin miÜzerinden baya zaman geçmiş ama ben de yazayım belki bir gören olur. Benim de 4 yıl oldu neredeyse. 1 er gün arayla gibi bir düzenli ilişkimiz yok ama 4 yıldır korunmuyoruz diyebilirim. Oldu da korunduk o da geri çekilme zaten. Arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu. Pko vardı bende ama çok kilo verdiğim bir dönem oldu, adetlerim neredeyse düzenli hale geldi. Yine de tık yok.
Selam canim hemen hemen ayni durumdayiz ben suan incir ve havuc kürü uyguluyorum hic denedin mi
suan ben ve 40 yasindaki eltim deniyoruz onunda olmadi cocugu ona tarifini verdim dedim boyle boyle bisey varmis dene bakalim olacakmi olursa bi mucize olurDenemedim aslında.Bir çok kur var KK'da da. İşe yarıyor mu sence? Umudumu keseceğim ben neredeyse
suan ben ve 40 yasindaki eltim deniyoruz onunda olmadi cocugu ona tarifini verdim dedim boyle boyle bisey varmis dene bakalim olacakmi olursa bi mucize olur
aynen cnm bi zarari olmaz denemekte fayda varben de internetten bakıp deneyeyim bari. zararı olmaz en azından. inşallah olur, hepimizin ihtiyacı var o mucizeye
İnşallah canım Rabbim olmayan ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bizde çok bekledik kendiliğinden olur diye ama olmayınca olmuyo işte dediğin gibi yaş gidiyo bence sende fazla zaman kaybetmeden direk tüp bebek yaptır canımÇok üzüldüm geçmiş olsunAllah tekrar nasip eder de sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ben tedavi olmadım. Yurtdışındayım sürekli erteliyorum belki kendiliğinden olur takmayayım kafaya dedim ama maalesef olmuyorYıllar geçtikçe yaş da ilerliyor bakalım nasıl olacak. Ama artık tedaviye filan başlamam gerekecek sanırım.
Tüp bebek yaptırdım ilk denemede tuttu sevindim falan ama sonra gelişmedi kalbi durdu öldü kürtaj oldumsen tedavi falan oldun mu aşılama yada tüp bebek
İnşallah canım Rabbim olmayan ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bizde çok bekledik kendiliğinden olur diye ama olmayınca olmuyo işte dediğin gibi yaş gidiyo bence sende fazla zaman kaybetmeden direk tüp bebek yaptır canım
Aşılama çok küçük bi ihtimal bence direk tüp bebek yaptırın derim canımCanim ben 3 yiillk evliyim esim varikoselden amlyat oldu 2.yilda hamile kaldim bos gebelikmis tabi kurtaj oldum uzerinden 7 ay gecti bi kac ay sonra asilama yaptrmayi dusunuyoz
Evet ihmale gelmez biran önce git bencedeBen de doktora gideceğim bakalim ne diyecek
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sanki benimde denemediğim şey kalmamıştı son çare olarak kasığımı çektirdim komşumuza ve yakı sardı karnıma 1 gece sarılı kaldı üzerine 1 kez adet olunurmuş ertesi ayda hamile kalınırmış .aynen bende de üzerine 1 kez adet oldum ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim .ve bu yöntem de olmasaydı aşılama olacaktım .artık psikolojik olarak çok yorulmuştum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahNe kadar istesemde anne olamadım 3-4 yılı devirdim kullanmadığım ne iğne ne ilaç nede alternatif tıp kalmadı.. 2 aşılamada barışırız (-) herşey normalken neden olmazki psikolojisi artık dayanılmaz bir hal aldı sanırım hiç olmayacak düşüncesi yer etti bende,, yoruldum hemde çok,, herkese imrenmekten özenip heveslenmekten çok yoruldum... benim gibi olanlar gelin dertleşelim,bizi bizden başkası anlamaz
Rabbim analı babalı büyütsün canım darısı tüm olmayanların başına bende dahil,kasık çektirme nedir canım nasıl oluyo ki? Açıkcası yakı sardırmayıda duymadım canım komşunuz özellikle bu işlerlemi uğraşıyo merak ettim valla ımut işteyazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sanki benimde denemediğim şey kalmamıştı son çare olarak kasığımı çektirdim komşumuza ve yakı sardı karnıma 1 gece sarılı kaldı üzerine 1 kez adet olunurmuş ertesi ayda hamile kalınırmış .aynen bende de üzerine 1 kez adet oldum ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim .ve bu yöntem de olmasaydı aşılama olacaktım .artık psikolojik olarak çok yorulmuştum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?