- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
sağol canım bazı kadınlar kasığını çektirmeden hamile kalamazmış göbek düşmesi de diyorlar komşumuz bu işlerle uğraşmıyor ama benden sonra baya meşhur oldu başka illerden gelenler oldu kasığını çektirmek için .bizde bir problem yoktu o yüzden tuttu belkide Rabbimin takdiri bir arkadaş çektirdi kasığını ama olmadı onda yumurta problemi vardı .dediğin gibi umut dünyası o çaresizliği çok iyi bilirim denemediğm kür okumadığım dua kalmamıştı Rabbim size de ve isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim analı babalı büyütsün canım darısı tüm olmayanların başına bende dahil,kasık çektirme nedir canım nasıl oluyo ki? Açıkcası yakı sardırmayıda duymadım canım komşunuz özellikle bu işlerlemi uğraşıyo merak ettim valla ımut işte
Aşılama çok küçük bi ihtimal bence direk tüp bebek yaptırın derim canım
canım mesajını yazalı bayağı olmuş şuan ki durumunu merak ettim hamile kalabildin miBilmiyorum kayınvalidem hocaya götürdü o da Ümmü sıbyan var dedi ama bilmiyorum :/
Hayır kalamadımcanım mesajını yazalı bayağı olmuş şuan ki durumunu merak ettim hamile kalabildin mi
Pardon da nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz acaba ? Neyin olacağını ne zaman olacağını bir tek Rabbim bilir.yoksa esiniz sogukpres keciboynuzu pekmezi ve l _ arjinin kullansin 1.ay Allahin izniyle hamilesin
Merhabalar birşey danışmak istiyorum, site içinde araştırma yapıyordum bu yazınıza denk geldim. Hayırlısı ile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın öncelikle. Ben bir hocaya gittim bende ümmü sıbyan varmış ta bilgi sahibi olmak için sizi rahatsız ettim, sizde varmıydı bu problem çözdükten sonra mı hamile kaldınız?Bilmiyorum kayınvalidem hocaya götürdü o da Ümmü sıbyan var dedi ama bilmiyorum :/
Merhabalar birşey danışmak istiyorum, site içinde araştırma yapıyordum bu yazınıza denk geldim. Hayırlısı ile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın öncelikle. Ben bir hocaya gittim bende ümmü sıbyan varmış ta bilgi sahibi olmak için sizi rahatsız ettim, sizde varmıydı bu problem çözdükten sonra mı hamile kaldınız?
Yok canım problem çözüldü mü var mıydı, yok muydu bilmiyorum, 4 buçuk sene üstüne bir tanıdığım tavsiyesiyle 60 yaş üstü bir doktora gittim ilk aydan gebe kaldım. Benim nasibim ordaymış demekMerhabalar birşey danışmak istiyorum, site içinde araştırma yapıyordum bu yazınıza denk geldim. Hayırlısı ile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın öncelikle. Ben bir hocaya gittim bende ümmü sıbyan varmış ta bilgi sahibi olmak için sizi rahatsız ettim, sizde varmıydı bu problem çözdükten sonra mı hamile kaldınız?
Merhaba. Üzerinden çok zaman geçmiş ama ne yaptınız bu sorun içinBilmiyorum kayınvalidem hocaya götürdü o da Ümmü sıbyan var dedi ama bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?