Çocuğu olmayanlar :(

sağol canım bazı kadınlar kasığını çektirmeden hamile kalamazmış göbek düşmesi de diyorlar komşumuz bu işlerle uğraşmıyor ama benden sonra baya meşhur oldu başka illerden gelenler oldu kasığını çektirmek için .bizde bir problem yoktu o yüzden tuttu belkide Rabbimin takdiri bir arkadaş çektirdi kasığını ama olmadı onda yumurta problemi vardı .dediğin gibi umut dünyası o çaresizliği çok iyi bilirim denemediğm kür okumadığım dua kalmamıştı Rabbim size de ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende 4 senelik evliyim ve çocuğumuz olmadı..Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin birbirimize dua edelim tanımasak da..ama şu inancı kalbimizde oturtmamiz gerekiyor Rabbim bizim için ezelde bir evlat yazdı ve ruhunu yarattiysa mutlaka zamanı vardır ve olacaktır, ancak yazmadiysa altını çiziyorum ne yaparsak yapalım malesef olmayacak..Çünkü evlat da doğum ölüm ve evlilik gibi değişmez kaderdir..bize düşen tedavi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmak ve gerisini Rabbime bırakıp bolca dua etmek. Etraftaki her insan birsey söyler bunları kulak ardı etmeye çalışalım zira insanlar hiçbir zaman susmaz, bekarken evlenmeni konuşurlar, evlenirsin çocuğunu oda olur 2.yi v.s.. her zaman hayırlısı için dua edelim. Rabbim en güzel zamanda hayırlı evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin aminn..

yoksa esiniz sogukpres keciboynuzu pekmezi ve l _ arjinin kullansin 1.ay Allahin izniyle hamilesin

Öncelikle sunu belirtmek isterim Allahin izniyle diye belirtmistim Tavsiyelerle Kullanan 2 kisi ayni ay hamile kaldi birilerinin yarasina melhem olmak istedim denemekte fayda var

Bilmiyorum kayınvalidem hocaya götürdü o da Ümmü sıbyan var dedi ama bilmiyorum :/
Merhabalar birşey danışmak istiyorum, site içinde araştırma yapıyordum bu yazınıza denk geldim. Hayırlısı ile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın öncelikle. Ben bir hocaya gittim bende ümmü sıbyan varmış ta bilgi sahibi olmak için sizi rahatsız ettim, sizde varmıydı bu problem çözdükten sonra mı hamile kaldınız?

Merhaba. Bana da öyle dediler. Siz herhangi birşey uyguladınız mı ??

Yok canım problem çözüldü mü var mıydı, yok muydu bilmiyorum, 4 buçuk sene üstüne bir tanıdığım tavsiyesiyle 60 yaş üstü bir doktora gittim ilk aydan gebe kaldım. Benim nasibim ordaymış demek

Kime gittin ne olur bize de söyle yaşım 35 oldu artık dayanicak gücüm kalmadı herşey işkence gibi gelir oldu artık yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…