• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğu uçakla tek başına yanında biri olmadan gönderen var mı?

gulendam_34

inanmak yolun yarısıdır :)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
15.738
18.919
498
Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
gidişte tek gidecek dönüşte teyzesiyle gelecek
önceleri olur gözüyle bakıyorudum ama şimdi korkuyorum ister istemez
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama
ne bileyim evham yapıyorum korkuyorum
siz olsanız gönderir miydiniz?

Ben gondermem.Bu aralar tecavuz du kacirmaydi olaylarini okudukca hepten cocugun tepesinde durasim geliyor.Bes yasindaki cocuga tecavuz eden vardi iki gun once.gerci hava yollari.profesyonel calisiyordur ama insanlik hali olmacak seyler geliveriyor insanin basina
Allah korusun
bende çok evhamlıyımdır özellikle çocuğum konusunda
arkadaşları hep gidiyormuş çok istiyor korkmam anne gidicem diyor
bide burda gönderenler vardır diye buraya sorayım dedim
kafam karıştı

8.5 yaş bence çok küçük ..
9 yaşında kızım var yalnız babanesine anneme bile göndermem(ki biri aynı ilçe diğeri 30dk mesafe)
pantolonu yırtılır sıkışır düşer uçakta bi aksilik olur korkar...bence bunları düşünün

ay ben binebilsem keşkee :KK45: kızınız korkuyormu
yok canım 4 kez bindi :) korkmuyor maşallah ben korkuyorum da
yanında kimse olmadan tek binecek hostes refakat ediyormuş
hiç göndermedim daha önce burda belki gönderen vardır diye sorayım dedim..

8.5 yaş bence çok küçük ..
9 yaşında kızım var yalnız babanesine anneme bile göndermem(ki biri aynı ilçe diğeri 30dk mesafe)
pantolonu yırtılır sıkışır düşer uçakta bi aksilik olur korkar...bence bunları düşünün
yok canım öyle şehir içinde otobüsle veya yürüyerek bende göndermem
bunda 40 dk yolculuk uçakta ilgilenecek hostes falan olacakmış
o yüzden.. öff ne bilim bilemedim..

Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama

Uçağa çok kez binen birisi olarak tek başına seyahat eden çocukları gördüm..
Hostes çocuğu kişiden alır uçağa kadar götürür,indikten sonrada çocuğu kim alacaksa teslim eder.
Gönlünüzü ferah tutun derim bu konuda..

Ay ben oğlumu bakkala bile gönderemiyorum cesaretinize hayran kaldım..(gerçekten )Ben biraz fazla evhamlıyım o yüzden ama..

Merhaba arkadaşlar
bu konuda sıkıntınız olmasın sonuçta hava yolları her şekilde en güvenilir ulaşım yolu. hiç bişiycik olmaz...

Allah'a emanet gönderin hiçbirşey olmaz. seyehatlerde çok rastladım. hostesler ilk öncelik zaten küçük yolcuyla ilgileniyorlar. sıra bekletmeden ilk miniği bankoya alıyorlar ve hep refakat ediyorlar.
bu arada yeğenim 7 yaşlarında ingiltereden tatile gelip gitmişti. hep hostes refakatinde.

Haberlerde gördünüz mü bilmiyorum, bir baba 5 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinde wc ye tek göndermiş,kapıda bekliyormuş.Oğlu çıkmayınca şüphelenip içeri girmiş.Oğluna tecavüz etmişler wc de. Sakın göndermeyin,lütfen dikkat edin çocuklarınıza,benim de ufak kızım va ve bu olaylar gece rüyalarıma giriyor

Korkulacak bişey yok ebeveyinsiz çocuklara inanılmaz Özen gösteriyorlar. Siz control kapısına bırakacaksınız teyEsi inişte karşılayacak.

Back
X