• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğu uçakla tek başına yanında biri olmadan gönderen var mı?

Kuzenim pasaport v.s gibi durumlar yüzünden 8 yaşından beri kendi gidip geliyo hostesler görevlendiriliyo uçaktan iner inmez aileye teslim ediliyo suan kuzenim 12 yaşında her sene kendi gidip geliyo bir sorun olmadı çok şükür

hostesler aileye teslim edene kadar beklerler.aile gecikirse öyle havaalanında bırakıp gidilmiyor.çok ciddi ve disiplinli bir iş bu.kapıdan teslim ediyorsunuz kapıda teslim alıyorsunuz.
hosteste çocuğun yanında yolcu gibi oturuyor.sorumluluk onda olduğu için.
ben korkmadan gönderirdim çocuğumu.yeğenimi kaç defa gönderdik.
diğer olabilecek herşey (pantolon yırtılması denmiş ne alaka anlamadım) normaldede olur.
gerisini Allah'a emenat edip gönderirim.
gideceği yer teyzesi canı gibi bakar.

Uçak biletini aldığınız hava yolu şirketinden refakatçı isteyin ( + ücret ödeyerek tabi) check in işlemini yaptıktan sonra refakatçı gelir çocuğu yanınızdan alır uçağa götürüp teslim eder. İnerkende aynı şekilde uçaktan çıkarılır kime teslim edilecekse eder.

ben küçükken tek başma çok gittim gerek yurtdışı, gerek yurtiçi. "Hostes ablalar" yol boyu ilgilenirdi , boyama kitabı, çizgi film, şekerleme. Siz gate'e kadar bıraktığınız sürece bir sorun olmaz

Sıkıntı olmaz tecrübe olur özgüven olur vizyon olur... Gönderin bence de.
bana da dediklerin gibi olur gibi geliyor caınm
hostesler aileye teslim edene kadar beklerler.aile gecikirse öyle havaalanında bırakıp gidilmiyor.çok ciddi ve disiplinli bir iş bu.kapıdan teslim ediyorsunuz kapıda teslim alıyorsunuz.
hosteste çocuğun yanında yolcu gibi oturuyor.sorumluluk onda olduğu için.
ben korkmadan gönderirdim çocuğumu.yeğenimi kaç defa gönderdik.
diğer olabilecek herşey (pantolon yırtılması denmiş ne alaka anlamadım) normaldede olur.
gerisini Allah'a emenat edip gönderirim.
gideceği yer teyzesi canı gibi bakar.
teşekkürler güzel yorumun için
benim dertlerimden biri de hostes arada mı bakacaktı yoksa yanına mı oturacaktı
eğer dediğin gibiyse süper olur
teyzesi zaten çok düşkün kızıma
bakalım gönderebilecek miyim
Uçak biletini aldığınız hava yolu şirketinden refakatçı isteyin ( + ücret ödeyerek tabi) check in işlemini yaptıktan sonra refakatçı gelir çocuğu yanınızdan alır uçağa götürüp teslim eder. İnerkende aynı şekilde uçaktan çıkarılır kime teslim edilecekse eder.
onu isteyeceğim tabi
gönderirsem inşallah hayırlısıyla gider
Daha önce uçuş deneyimi varsa birşey olmaz uçakta. Bakkala markete göndermekten daha güvenli geldi hatta bana.
kesinlikle onlardan daha da güvenli olur canım
bende aynı fikirdeyim
ben küçükken tek başma çok gittim gerek yurtdışı, gerek yurtiçi. "Hostes ablalar" yol boyu ilgilenirdi , boyama kitabı, çizgi film, şekerleme. Siz gate'e kadar bıraktığınız sürece bir sorun olmaz
oh iyi iyi
hadi bakalım inşallah :)

işte bende daha karar veremedim

canım bizim zamanlarda vardı öyle gönderen
ama dediğin gibi ortam böyle değildi
aklıma neler geliyor bir bilsen

benimki utanmaz söyler
hostesi ona bikaç kelime konuşsun açılır ama 40 dk tut diyeceğim ona ben
gönderirsem
gerçi heyecandan gelir tuvaleti de :)
kimseye güvenmemek ve uçak da kaza (Allah korusun) öyle şeylerden korkum
annelik = felaket tellallığı :KK45: anneme kızıyordum şimdi ben daha beterim Allah korusun iyi düşünmek lazım...

Cocuklarimizi surekli bir koruma icgudusuyle yetistiriyoruz. Bu dogal elbette, ama boyle olunca ozguven eksikligi yasiyorlar. Ben gitmistim 10 yasindaydim, hicbir sikinti da yasamamistim. Biraz tedirgin olmustum ama ozguvenim acisindan cok da iyi oldu bence. Otobus olsa gondermeyin derim ama ucak bu, en guvenilir ulasim yolu. Hostesin ilgisiz olmasi binde bir yasanir belki, bu konuda risk alamaz havayolu cunku. Cocuk kabul ettiklerine gore sorumluluk da aliyorlar demektir. Iciniz rahat olsun, gönderin bence

Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
gidişte tek gidecek dönüşte teyzesiyle gelecek
önceleri olur gözüyle bakıyorudum ama şimdi korkuyorum ister istemez
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama
ne bileyim evham yapıyorum korkuyorum
siz olsanız gönderir miydiniz?

ASLA! göndermem. benim oğlum 12 yaşında onu bile göndermem . ne olur ne olmaz. zaman kötü

Cocuklarimizi surekli bir koruma icgudusuyle yetistiriyoruz. Bu dogal elbette, ama boyle olunca ozguven eksikligi yasiyorlar. Ben gitmistim 10 yasindaydim, hicbir sikinti da yasamamistim. Biraz tedirgin olmustum ama ozguvenim acisindan cok da iyi oldu bence. Otobus olsa gondermeyin derim ama ucak bu, en guvenilir ulasim yolu. Hostesin ilgisiz olmasi binde bir yasanir belki, bu konuda risk alamaz havayolu cunku. Cocuk kabul ettiklerine gore sorumluluk da aliyorlar demektir. Iciniz rahat olsun, gönderin bence
aynen herşeyden korkarım ben
ASLA! göndermem. benim oğlum 12 yaşında onu bile göndermem . ne olur ne olmaz. zaman kötü
bende böyle düşünüyordum ama bakalım..

8-9 yaşındayken 40 dk mesafedeki anneanneme otobüsle giderdim ben tek başıma.
Ki uçak çok daha güvenli bence,bir sorun olacağını sanmıyorum.
Teyzesi de iniş vaktinden önce gider.

8-9 yaşındayken 40 dk mesafedeki anneanneme otobüsle giderdim ben tek başıma.
Ki uçak çok daha güvenli bence,bir sorun olacağını sanmıyorum.
Teyzesi de iniş vaktinden önce gider.
eskiden daha bir güvenliydi sanki heryer
şimdi ortam çok kötü canım

Back
X