Çocuğu uyumayanlar

zeyhra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
17
5
3
36
Merhaba arkadaşlar çocuğunuzu uyutmak problem olabiliyor bazen bu gibi durumlarda bu videodaki müzikler iyi gelir diye düşündüm denemekten zarar gelmez :)

valla kuzuum allah razı olsun bebişim benim kart sesimden uyuyamıyomus dun gece denedim ilk uyudu valla hemdeki benimki cok kuduruk bir velettir gözlerinden operim
Merhaba arkadaşlar çocuğunuzu uyutmak problem olabiliyor bazen bu gibi durumlarda bu videodaki müzikler iyi gelir diye düşündüm denemekten zarar gelmez :)

Fon makina sesi camasir makina sesi supurge sesi denemedigim kalmadi bes dakka sonra bebek yine aglamaya basliyo bir turlu ici gecmiyo

Evet yapmadihim kalmadi gercekten uyurken bile salliyorum su an birakinca basio cigligi ben artik kabulleeye badladim bu cocugum da kolik bugun dr a gittim gaz icin damla verdi tahliller temiz cikti:110:

Benimki de gece çok sık uyanıyor bazen her yarım SAAT bir saatte bir

Kolik CD'si diye bir CD var, Buzuki Orhan'ın, onu alıp denemiştim, ilk çocuğum da kolikti. Bebek ağlarken, ağlama sesini geçecek şekilde sesini çok açıyorsunuz önce, başlatıyorsunuz, sonra bebek dikkat kesilip dinlemeye başlayınca normal seviyeye kısıp, ritmik bir şekilde, "hafifçe" sarsmadan sallayın uyur. Bebek kolikse aman sallamaya alışmasın falan demeyin, her yolu deneyin... sakinleştiriyor..

Çok sık uyanıp ağlıyorsa:

1. aç olmadığından (anne sütü alıyorsa sütünüz her zaman aynı bollukta değildir, unutmayın!)
2. gaz sancısı çekmediğinden
3. reflüsünün yemek borusunu yakarak onu uyandırmadığından

emin misiniz?

%85 olasılıkla bunlardan biridir.

Bunlardan biri değilse psikolojisinin rahatlamaya ihtiyacı vardır. Fön sesi, su sesi, ışık ya da karanlık veya vücut sıcaklığında sallamayı deneyin...

hanımlar benimde oğlum ağlıyordu sürekli olarak yok böyle bir huysuz çocuk aman yarabbim... neyse oğlum bu şekilde sanırım 14-15 aylık olmuştu meğerse ayak parmağında batık varmış.kesiyordum tırnağını ama hiç batığını farkedemedik. sonra tırnağının yanlarına pamuk koyduk deriyle temasını kesdik. ayak tırnak pensi aldık ve ben bir ayda pedikürcü oldum çıktım. bu durum bir sene sürdü ta ki diğer oğlum doğana kadar. sonra derisi sertleşti bende tecrübe kazandım şimdi iyiyiz yani.
ama 2. oğlumu doğum yaptıktan 1ay sonra baktık ki ondada batık var ve doğuştan...
yani demek istediğim doktorlar bunu bilemiyor. çocuğunuzun tırnağına muhakkak bakın hanımlar...

Back
X