• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu Yalnız Bırakmak :(

Yakın arkadaşım hostes yatılı uçuşa gittiği de oluyor kızı 2 yaşında anneanneye de alışık bir sorun yaşamıyorlar. 3 yılda bir gece olmayacaksınız sadece 🥲 ben şimdi de bırakırdım benimkini anneme 🤣

2.dogumumu yaparken oglumdan 1 gece ayrı kaldm ama surekli goruntulu konustuk o yuzden cok etkilenmedi

Ben babasina göndermeye basladim kizimi. 2.5 yasinda. Sorun yasamadik.
Sizin yoklugunuzda uyutma, yedirme gibi rutin seyleri cogunlukla babasi yaparsa sorun yasayacagini sanmıyorum

Merhaba Hanımlar,

Tez işlemlerim için şehir dışına çıkmam lazım.
Perşembe gece oğlum uyurken gideceğim.
Cuma gece o uyurken muhtemelen döneceğim.

Ağustosta 3 yaşında olacak.
Hiç ayrılmadık.
Bu durumu ona anlatıp gideceğim.
Anneannesi, babası, dedesi ve teyzesiyle kalacak.

Sizce bu onu etkiler mi?
Başka şeylerden ötürü çok hassasım ve bunu kafama taktım
Ben 1,5 yasındayken bir gece bırakıp termale gittim. Şimdi 8 yasında, aramız çok iyi.

Merhaba Hanımlar,

Hiç ayrılmadık.

Sizce bu onu etkiler mi?
Yok yok takılmayın bu kadar. Bende 26 aylıkken bir gunlugune bıraktım tabi sizin gbi guvendigi insanlara. Durumu da anlattım. İkinci gün geldiğimde hiçte istediğim tepkiyi göremedim. Çok ozlememis bile🙂 sağlık sebebiyle gitmiştim bilsem iki gün kalırdım. Öncesinde çok evham yapmıştım bosaymis..çok kısa süreli ayriliklarda bence sıkıntı olmaz

24 saat nöbet tutan onca annenin gözü yaşlı, bu kadar abartmasanız mı acaba? Binlerce sağlıkçı annenin çocukları etkilenmediyse sizinkide etkilenmez bu kadar hassas olup konuyu büyütmeyin bence çocuk açısından, çocuklar duyguları sünger gibi çekiyor

Ya ben böyle bakamıyorum hayata. Yani 24 saat nöbet tutan anneler veya beterin beteri var diyemiyorum her konuda.
Ek olarak çocuğu küçüklükten beri bırakıp nöbete gitmek ile hiç ayrılmamışken ilk kez ayrı kalacak olmak tabi ki bambaşka durumlar.

Teşekkür ederim yine de

Merhaba Hanımlar,

Hiç ayrılmadık.

Sizce bu onu etkiler mi?
Onu değilde seni etkileyecek gibi 😀 hiçbir şey olmaz merak etme. Ben iki çocuğumu da sık sık yatılı gönderirim anane-babaanne-hala-teyzeye. Öyle mutlu oluyorlar ki. Bide aynı yere gitmek istemiyorlar 😀😀 gittikleri evde ağa da onlar paşa da onlar 😀😀😀 ben de küçükken akrabalarda kalmaya bayılırdım 😃 hiç sıkıntı etme hatta alıştır şimdiden ilerde bir iki günlük kocayla kaçışlarda çok işe yarayacak

Çocuklarda travma yaratan davranışlar tekrarlayan davranışlardır diyordu instagramda takip ettiğim bir psikolog. Yani öyle ayda yılda bir geceden birşey olmaz diye düşünüyorum. Anlayabilecek yaşta mı bilmiyorum da anne yokken telefondan konuşacağız anneyi ekrandan göreceksin diye anlatabilirsiniz veya takvim gibi çıkartma yapıp burda yatacağız Bursa kalkacağız sonra anne gelecek diyebilirsiniz

Çocuklarda travma yaratan davranışlar tekrarlayan davranışlardır diyordu instagramda takip ettiğim bir psikolog. Yani öyle ayda yılda bir geceden birşey olmaz diye düşünüyorum. Anlayabilecek yaşta mı bilmiyorum da anne yokken telefondan konuşacağız anneyi ekrandan göreceksin diye anlatabilirsiniz veya takvim gibi çıkartma yapıp burda yatacağız Bursa kalkacağız sonra anne gelecek diyebilirsiniz

Takvim çok iyi fikirmiş. Yapayım bunu

Hassasiyetinize bayıldım, aklıma üç aylığına çocuğunu kvye bırakan ama şikayette eden mit ajanı ablamız geldi😂🤣

3.kızımı doğurduktan sonra 2 gün hastanede kaldım en küçüğüm 21 aylıktı eşimle evde kaldırlar büyük oğlumla beraber, beni hiç aramadılar.
Kızım 1 haftalıktan enfeksiyondan yattık 1 hafta ve annemle kaldılar eşim de gece geliyordu. Hiç sıkıntı olmadı. Ağlamadılar annem de çok güzel bakıyordu, eşim de. O yüzden gözünüz arkada hiç kalmasın derim. Hiçbir şey olmaz.

Back
X