• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu Yalnız Bırakmak :(

Ben amelyat dolayisiyla biraktim bir gece sabah yanına gittim gece yine ananaede kaldı.3 gün böyle devam etti.ayni apartman.bir iki de temizlik yaparken bıraktım camasir suyu solumasin diye.mecburiyet olunca bence vicdan yapamamk lazım.evet ozleniyormu çok ama yapcak bişey yok 😂 bazen ananaye bırakıp 2 gün uyiyacam diyorum deliksiz

Ananeyle çocukta gelse olmaz mı? Biraz aklınız kalacak gibi hem değişiklik olur bir gece otelde mi kalacaksınız

5 aylık bebeği ananeye bırakıp kocasıyla tatile giden bir ablamız vardı burada onun konusunu okusan senin bilekleri kolonyayla ovalarız gibi 😁

Ananeyle çocukta gelse olmaz mı? Biraz aklınız kalacak gibi hem değişiklik olur bir gece otelde mi kalacaksınız
Evet otelde kalacağım
Ama çok yorucu olur onlara
Çünkü döndükten bir gün sonra tatile gidiyoruz
Annemde döndüğüm günün gecesi gidiyor tatile

Ya ben böyle bakamıyorum hayata. Yani 24 saat nöbet tutan anneler veya beterin beteri var diyemiyorum her konuda.
Ek olarak çocuğu küçüklükten beri bırakıp nöbete gitmek ile hiç ayrılmamışken ilk kez ayrı kalacak olmak tabi ki bambaşka durumlar.

Teşekkür ederim yine de
Tabiki duygularımız bireyseldir ama bunu daha geniş düşünürseniz kaygı ve stresiniz en alt seviyeye iner. Ayrıca küçüklükten beri bırakmıyorlar 2yaş itibariyle bırakıyorlar. Travma bu kadar şeyle olmaz günümüzde annelik sosyal medya sayesinde mükemmel minnoş anneler sayesinde iyice zorlaştı. Bu kadar düşünmeyin

24 saat nöbet tutan onca annenin gözü yaşlı, bu kadar abartmasanız mı acaba? Binlerce sağlıkçı annenin çocukları etkilenmediyse sizinkide etkilenmez bu kadar hassas olup konuyu büyütmeyin bence çocuk açısından, çocuklar duyguları sünger gibi çekiyor
aynen bunu diyecektim...
ulaşım, sağlık, güvenlik vs gibi bir sürü sektörde 24 saat esasıyla çalışan binlerce anne var

benim etrafımda dünya kadar kadın var böyle çalışan...

Back
X