Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben amelyat dolayisiyla biraktim bir gece sabah yanına gittim gece yine ananaede kaldı.3 gün böyle devam etti.ayni apartman.bir iki de temizlik yaparken bıraktım camasir suyu solumasin diye.mecburiyet olunca bence vicdan yapamamk lazım.evet ozleniyormu çok ama yapcak bişey yok bazen ananaye bırakıp 2 gün uyiyacam diyorum deliksiz
Ya ben böyle bakamıyorum hayata. Yani 24 saat nöbet tutan anneler veya beterin beteri var diyemiyorum her konuda.
Ek olarak çocuğu küçüklükten beri bırakıp nöbete gitmek ile hiç ayrılmamışken ilk kez ayrı kalacak olmak tabi ki bambaşka durumlar.
Tabiki duygularımız bireyseldir ama bunu daha geniş düşünürseniz kaygı ve stresiniz en alt seviyeye iner. Ayrıca küçüklükten beri bırakmıyorlar 2yaş itibariyle bırakıyorlar. Travma bu kadar şeyle olmaz günümüzde annelik sosyal medya sayesinde mükemmel minnoş anneler sayesinde iyice zorlaştı. Bu kadar düşünmeyin
24 saat nöbet tutan onca annenin gözü yaşlı, bu kadar abartmasanız mı acaba? Binlerce sağlıkçı annenin çocukları etkilenmediyse sizinkide etkilenmez bu kadar hassas olup konuyu büyütmeyin bence çocuk açısından, çocuklar duyguları sünger gibi çekiyor
e ne kadar güzel işte, etrafınızda en yakından örnek varmış.
tezinizin sıkıntıları vardı enstitü ile -o sizdiniz sanırım?
tez zamanda halledin, gelin inşallah. bebeğiniz iyi olacak. siz stres yapmazsanız o da daha kolay geçirir.