- 7 Ağustos 2016
- 1.682
- 1.051
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Herkese iyi geceler , başlıkta yazdığım gibi fikirlerinize önerilerinizi ihtiyacım var. Çünkü başkalarının fikrine önem veren, dinlemeyi bilen , kendi haklı olduğu zamanlar da kendini düzgünce tartışmadan anlata bilen bi birey yetiştirmek istiyorum , istiyorum ama bi yerde bi hata mi yapıyorum yada bu çocuğun yapısı mi karakterimi bu bilmiyorum , öyleyse bile kalıplaşmadan yaşı da küçükken çözüm bulmak istiyorum sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. Oğlum 1. Sinif , insanları yönetmeyi çok seviyor, istediği olmadığı zaman oyun grubun da ordan uzaklaşıyor ve kendisi oyun kurup istediği şekilde kendi seçtiği cocuklar la oynuyor. Kimsenin onla oynayıp oynamadığı umrun da olmuyor. Önemli olan onun için kendi istediğinin olması, çok egoist bide oğlumu çok seviyorum hemde çok ama bu yönlerini törpü etmemiz lazım, asla şiddet yanlısı değilim, birisi dokunmasın ortalık gidiyor , ogretmeni dedi ki ben haksız demiyorum ama diger cocuklarin vurmasıyla onun vurması bir olmuyor, sert yapıyormuş yani, ay Ben napacam bu çocuğu, sinif içinde sevilen bi cocuk , çok arkadaşı var mesela tercih ediliyor olmak hoşuna gidiyor, herkes benle oymak istiyor diye kibir yapiyor , anlata bildim mi bilmiyorum, fikirlerinize önerilerinize açığım ama linç atmadan lütfen bahsettiğim cocuk daha 6 yasin da bi bebek:)