çocuğum benden ayrı büyüyor :((((((((((((

darqqrave

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
29
0
16
İstanbul
Cocugum 8 yasındayken babası ıle sıddetl gecımsızlıkten dolayı ayrıldık mahkemede maddı sıkıntılarım ve aılemın bosandıgım ıcın eve almaması cocugumun benımle olursa perısan olacagı ıcın velayetını babasına vermek zorunda kaldım (((( cunku benım kalcak yerım yoktu benımle olsaydı benımle perısan olacaktı ama babası annesıyle beraber orda sıcak yuvada buyur dedım ole de oldu ama sımdı onsuzluga dayanamıyorum 8 yasındaydı su an 10 yasına kocaman erkek oldu ben hayatımı yenıden kurdum evlendım hafta sonları alıyorum ama ayrı buyudugu ıcın vıcdan azabı cekıyorum bu acı benı kahr edıyo (((( hep yanımda olsun kokusunu duyım ıstıyorum ama olmuyo babası vermıyo (((((( konusursak bıraz acım gecer dıye actım konuyu aynı acıyla olanlarla dertlesmek ıstedım ((((((((((

Ben senin yerinde olmak istyemem.allahim kimseyi cocuguyla sinamasin.ama emin ol boyle birsey oldu.kesinlikle cocugumu annesiz birakmam.alirim.o benim canim.babaya asla vermem.ona benden daha iyi kmse bakamaz.kimselere guvenemem.sokaklarda kalirim ama cocugum benimle olur.ben bir lokma yiyorsam yarisini ona veririm.ailem istemese dahi bircok yere basvururum.cocugumu asla birakmam.onsuz ben carsiya gitmiyorum.baba nasil vermezmis.hadi vermesin bakalim.ortaligi duman ederim.yani kapilarinda yatarim.cocugumu verene kadar.yani cocugum benim herseyim.hayatimin anlami.o benim ya.ona benden iyi kim bakabilir.helede uvey anne elinde ben varken.dusunemiyorum dahi.allaha buyuk konusmayayim.asla.anlamissindir umarim dediklerimi

söylediklerinin hepsini denedim ama sole bi durum var eğer oğlumu ben o zamanlarda almış olsaydım eğitimini bile aksatacakti yanimda olacaktı evet ama onun ile ilgili hiçbir ay yapamayacaktim isim yoktu evim yoktu ...

Peki şimdi çocuğun vekaletini alabiliyormusunuz?yani kanunlar nasıl bilmiyorum ama bundan sonra sizinle kalsın.

Canim demekki her anne ayni duygulari tasimiyor.ben ne olursa olsun aliordim diyorum.egitim falan herseyi gecerim.benim cocugum benim yanimda daha iyi egitim gorur.hem senin cocuguna nafaka verirdi devlet cocuk sende olsaydi.ya benim icin mevzu cocugumsa hicbirsey mana degil.ben anneysem o duygulari tasiyorsam benim cocuguma benden daha iyi kimse bakamaz.egitim demek sadece cocuk okula gitsin okulu bitirsin degil.hem okula gidecek hem dersleriyle evde ayri ayri ilgilenilecek demik.ben varken uvey anne ye dusmez.cocugumsuz asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…