slm kizlar araniza yeni katldim. 3 yasinda bi oglum var ve geceleri cok korkuyo aglayarak uyaniyo beni kus kovaliyo veya ahtapot hepimizi kesiyo diyo isigi acincada ruyasinda gordugu hayvanlari odada ariyo devlet hastanesi psikiyatriye goturdum cizgi filmlerden etkileniyo yasiyla alakali fln dedi cizgi filmi azalttik ama hala ayni bu durum haftada 2 3 gun oluyo diger gunlerde sayikliyo sizce ne yapmaliyim lutfen yardim edinn
3yasina devlet kresi oldugunu bilmiyordum tuvalet egitimini var
Başlığı okuyunca yaşını merak ettim oğlum da 3 yaşında iken böyle rüyalar görüp çığlık la uyanirdi. Ne oldu derdim. Fındık vardı üstüme geldi sonra koşarak gitti derdi. Fındık ne köpek mi derdim Hayır diyor yediğimiz fındık mı evet diyor :)))slm kizlar araniza yeni katldim. 3 yasinda bi oglum var ve geceleri cok korkuyo aglayarak uyaniyo beni kus kovaliyo veya ahtapot hepimizi kesiyo diyo isigi acincada ruyasinda gordugu hayvanlari odada ariyo devlet hastanesi psikiyatriye goturdum cizgi filmlerden etkileniyo yasiyla alakali fln dedi cizgi filmi azalttik ama hala ayni bu durum haftada 2 3 gun oluyo diger gunlerde sayikliyo sizce ne yapmaliyim lutfen yardim edinn
slm kizlar araniza yeni katldim. 3 yasinda bi oglum var ve geceleri cok korkuyo aglayarak uyaniyo beni kus kovaliyo veya ahtapot hepimizi kesiyo diyo isigi acincada ruyasinda gordugu hayvanlari odada ariyo devlet hastanesi psikiyatriye goturdum cizgi filmlerden etkileniyo yasiyla alakali fln dedi cizgi filmi azalttik ama hala ayni bu durum haftada 2 3 gun oluyo diger gunlerde sayikliyo sizce ne yapmaliyim lutfen yardim edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?