Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmanın en ağır tarafı...Oğlum hasta evde,ben onun yanında değilim..Sabaha kadar ateşler içinde yandı yavrum.Ben izin alamıyorum.Birazdan hastaneye götürecekler aklım hep onda.Off![]()
Çalışmanın en ağır tarafı...Oğlum hasta evde,ben onun yanında değilim..Sabaha kadar ateşler içinde yandı yavrum.Ben izin alamıyorum.Birazdan hastaneye götürecekler aklım hep onda.Off![]()
biri beni anlattı sandım bu gece sabaha kadar uyumadım yavrum yandı ateşler içinde acile götürdük dr bir tarafıyla baktıkusmasıartarsa ishal olursa getir dedi insan bir tahlil yapar ne bileyim gözüyle bakınca anlıyo zamane doktorları maşallahları var yavrum karnım ağrıyo diye diye uyudu ama biz eşimle nöbet tuttuk
ben izin alamıyorum aklım kalbim hepsi evde eşim izin alıp drye götürdü bakalım ne dicek bu kış bizim için uzun olacak kreşten dolayı
drmizi aradım nesi var anlattım babasıda çok ilgilidir ama baba anne gibi olur mu birini söylese birini unutur
aşk çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavrularımız![]()
İnşallah çabucak iyileşir kuzularımız.Sizede geçmiş olsun nagieymen.Benim oğlanı hastaneye yatırıyormuş doktor.Boğazları çok kötüymüş ateşi bikaç gün devam eder gözetim altında tutalım demiş.Bugün annem kalacak yanında.Ben iş çıkışı 6 da gidebilicem oğlumun yanına..Yarın için izin alıcam..
Ben özellikle gece acile götürmedim.Antibiyotik verip yollayacaklar her zamanki gibi.Sabahı bekledik doktoru görsün diye..
geçmiş olsunnÇalışmanın en ağır tarafı...Oğlum hasta evde,ben onun yanında değilim..Sabaha kadar ateşler içinde yandı yavrum.Ben izin alamıyorum.Birazdan hastaneye götürecekler aklım hep onda.Off![]()
bende oyle oluyorum :S
kac yasında cocugun
ahh benim kuzum geçmiş olsun hiç mi izin alamıyosun hastaneye yatıyosa refakat izni vermek zorundalar
verdiği ilacı almadım bileeşim şimdi aradı kan,idrar tahlili ultrason istemiş sizin hassasiyetinizi biliyorum bunları görmeden bişey söylemem doğru olmaz ama pek bişeyi yok gibi demiş
![]()