Çocuğum hastayken çalışmak çok zor geliyor

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Çalışmanın en ağır tarafı...Oğlum hasta evde,ben onun yanında değilim..Sabaha kadar ateşler içinde yandı yavrum.Ben izin alamıyorum.Birazdan hastaneye götürecekler aklım hep onda.Off :43:

annelik böyle bişey :16::16:benımde kızım bütün gece uyumadı neredeyse..su an calısmadıgım halde içim gidiyo seni düşünemıyorum Allah yardımcın olsun cnm..:5::5:

kıyamam ya...
ruhun ne işinde ne evinde olur. Akşama kadar hiç işe elin gitmez iyi bilirim o duyguyu.
Çok geçmiş olsun.

Sağolun arkadaşlar evet elim işe gitmiyor hiç.Akşama da daha çok var.Uykusuzluk ve üzüntüden midem bulanıyor tansiyonum düşüyor böyle olduğu zaman.
Şimdi hastanede olmalılar.Kreşte ilk haftasıydı.İlk haftada böyle olursa ne yapacağız bütün kış bilmiyorum.Mide bulantısı ve ateş mahvetti kuzumu sabaha kadar titredi.

Çalışmanın en ağır tarafı...Oğlum hasta evde,ben onun yanında değilim..Sabaha kadar ateşler içinde yandı yavrum.Ben izin alamıyorum.Birazdan hastaneye götürecekler aklım hep onda.Off :43:

biri beni anlattı sandım bu gece sabaha kadar uyumadım yavrum yandı ateşler içinde acile götürdük dr bir tarafıyla baktı :47: kusmasıartarsa ishal olursa getir dedi insan bir tahlil yapar ne bileyim gözüyle bakınca anlıyo zamane doktorları maşallahları var yavrum karnım ağrıyo diye diye uyudu ama biz eşimle nöbet tuttuk :43: ben izin alamıyorum aklım kalbim hepsi evde eşim izin alıp drye götürdü bakalım ne dicek bu kış bizim için uzun olacak kreşten dolayı :25: drmizi aradım nesi var anlattım babasıda çok ilgilidir ama baba anne gibi olur mu birini söylese birini unutur :43:
aşk çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavrularımız :43:

İnşallah çabucak iyileşir kuzularımız.Sizede geçmiş olsun nagieymen.Benim oğlanı hastaneye yatırıyormuş doktor.Boğazları çok kötüymüş ateşi bikaç gün devam eder gözetim altında tutalım demiş.Bugün annem kalacak yanında.Ben iş çıkışı 6 da gidebilicem oğlumun yanına..Yarın için izin alıcam..

Dısını sıkmalısın cunku;

Sen calısmassan onun ısteklerını karısllayamazsınız en basta ılac wb.

biri beni anlattı sandım bu gece sabaha kadar uyumadım yavrum yandı ateşler içinde acile götürdük dr bir tarafıyla baktı :47: kusmasıartarsa ishal olursa getir dedi insan bir tahlil yapar ne bileyim gözüyle bakınca anlıyo zamane doktorları maşallahları var yavrum karnım ağrıyo diye diye uyudu ama biz eşimle nöbet tuttuk :43: ben izin alamıyorum aklım kalbim hepsi evde eşim izin alıp drye götürdü bakalım ne dicek bu kış bizim için uzun olacak kreşten dolayı :25: drmizi aradım nesi var anlattım babasıda çok ilgilidir ama baba anne gibi olur mu birini söylese birini unutur :43:
aşk çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavrularımız :43:

Ben özellikle gece acile götürmedim.Antibiyotik verip yollayacaklar her zamanki gibi.Sabahı bekledik doktoru görsün diye..

canım kereşe başlayan çocuklar ortama alışana kadar kış aylarını maalesef böle geçiriyor ben çok ağladığımı biliyorum ben işte çocuk kreşte 2 yıl kış burnumuzdan geldi.bu sene inşallah iyi atlatırız gerçi biz geçen kış bu zamanlar 3.antibiyotği kullanmıştık bu sene hem biraz daha büyüdü hemde daha çabuk atlatıyoruz inşallah senin yavrunda uyum sağlar çabuk geçer hastalığı üzülme.bizim iğne olmadan düzelmiyordu illa o iğne vurulacak

Son düzenleme:
bende oyle oluyorum :S

kac yasında cocugun

İnşallah çabucak iyileşir kuzularımız.Sizede geçmiş olsun nagieymen.Benim oğlanı hastaneye yatırıyormuş doktor.Boğazları çok kötüymüş ateşi bikaç gün devam eder gözetim altında tutalım demiş.Bugün annem kalacak yanında.Ben iş çıkışı 6 da gidebilicem oğlumun yanına..Yarın için izin alıcam..

ahh benim kuzum geçmiş olsun hiç mi izin alamıyosun hastaneye yatıyosa refakat izni vermek zorundalar

Ben özellikle gece acile götürmedim.Antibiyotik verip yollayacaklar her zamanki gibi.Sabahı bekledik doktoru görsün diye..

verdiği ilacı almadım bile :34: eşim şimdi aradı kan,idrar tahlili ultrason istemiş sizin hassasiyetinizi biliyorum bunları görmeden bişey söylemem doğru olmaz ama pek bişeyi yok gibi demiş :43:

geçmiş olsunn :nazar:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun...
ama hayat şartları işte sende evladın için çalışıyosun sonuçta öyle düşün....

Ayy kıyamam ya.En yakın zamanda iyileşir inş.siz sıkmayın kendinizi doktorada götürücekler bak siz zaten aramışsınız önceden doktoru.O anlar zaten herşeyi söylediyseniz.
Şunu da belirtmek istiyorum çok iyi bir annesiniz.Duygulandım;anneler ne kadar kutsallar ya evlatları için canını verecek kadar çok düşünüyorlar.Sizde öylesiniz belli ki nasıl yüce bir duygu bu.Kendinden önce evlat gelir duygusunu taşıyorsunuz.
Annemi özledimmm ya tatil gelsin bir an önce :43:

Şimdi oğlumun yanına gidiyorum öğlen arası 1 saat vaktim var.Yarın için izin alıcam.Allahtan annem var yanında.30 yaşınada gelsen anneye muhtaçsın her zaman.Allah razı olsun annemden her sıkıntımda yanımda..

ahh benim kuzum geçmiş olsun hiç mi izin alamıyosun hastaneye yatıyosa refakat izni vermek zorundalar

verdiği ilacı almadım bile :34: eşim şimdi aradı kan,idrar tahlili ultrason istemiş sizin hassasiyetinizi biliyorum bunları görmeden bişey söylemem doğru olmaz ama pek bişeyi yok gibi demiş :43:

İnşallah bişey çıkmaz tahlillerden senin yavrunada üzüldüm acil şifalar versin Allahım

geçmiş olsun küçük beye kreşe başladıysa mikrop kapmış olabilir benim oğlum ilk başladığı sene hep hastalıkla geçti şimdi çok sükür eskisi kadar hasta olmuyo vücut direnci artıyo zamanla..annelik ne zor değilmi hele çalışıyorsan

Çalışan annelerin ortak sorunu maalesef, geçmiş olsun

evde derken kime bıraktınız, benim bırakacak kimsemde yok, yapayalnızız burda ,çok bilirim 39.5 derece ateşle kreşe gönderdiğimi:43:

öğretmenim ama izin de alma şansım yok:43:

kreşte ilk yıl çok hasta oluyorlar, sonraki yıllar düzeliyor merak etmeyin

tekrar geçmiş olsun

Back
X