Çocuğum hastayken çalışmak çok zor geliyor

Çalışan annelerin ortak sorunu maalesef, geçmiş olsun

evde derken kime bıraktınız, benim bırakacak kimsemde yok, yapayalnızız burda ,çok bilirim 39.5 derece ateşle kreşe gönderdiğimi:43:

öğretmenim ama izin de alma şansım yok:43:

kreşte ilk yıl çok hasta oluyorlar, sonraki yıllar düzeliyor merak etmeyin

tekrar geçmiş olsun

sanırım sizinle kader arkadaşıyız

sanırım sizinle kader arkadaşıyız

bilmem öylemiyiz:43: ailelerimiz 6 saat uzakta, 3 kişilik bi çekirdek aileyiz burda:50:

hiç unutmam kızım ateşten uyukluyor, doktora götürdük tabi, dr evde dursa bikaç gün iyi olur dedi

müdürü aradım, hocam ben idare edemem başıma iş açılır, rapor alın dedi haklı olarak

dr ben durduk yere rapor veremem dedi ve kızım paşa paşa kreşe gitti:43:

siz de mi yalnız bi öğretmensiniz?

ne kadar içiniz gitsede aslında yapacağınız çok fazla birşey yok ........yeni yayınlara göre ateşi tamamen düşürmek ve sürekli ateş düşürücü vermek hastalığı uzatıyormuş ....geçmiş olsun

geçmiş olsun benim yengemde çalışan birisi 2 çoçuk büyüttü ama bide ona sorun valla
bi çok şey kaçırdı şimdi emekli olunca 1 tane daha doğuracakmış aklıma gelince gülüyorum valla
:9::9::9::9::9:

benimde oğlum 3 yaşında kreşe başladı ve hiç hastalığımız bitmiyo dün gitmedi ama bugün gitti gece ateşliydi sabah düşmüştü ama kreşten gelince nasıl olur bilemiyorum aklım kalbim hep onunla iş yapamaıyorum şu an neyseki yarım gün gidiyor annem alacak birazdan

bilmem öylemiyiz:43: ailelerimiz 6 saat uzakta, 3 kişilik bi çekirdek aileyiz burda:50:

hiç unutmam kızım ateşten uyukluyor, doktora götürdük tabi, dr evde dursa bikaç gün iyi olur dedi

müdürü aradım, hocam ben idare edemem başıma iş açılır, rapor alın dedi haklı olarak

dr ben durduk yere rapor veremem dedi ve kızım paşa paşa kreşe gitti:43:

siz de mi yalnız bi öğretmensiniz?

evet aynen 6 saat uzaklıktayım bende 3 kişilik çekirdek aile bizde eşimin ailesi yakın ama bir okadar uzak bize bilmem anlatabildimmi

ne kadar içiniz gitsede aslında yapacağınız çok fazla birşey yok ........yeni yayınlara göre ateşi tamamen düşürmek ve sürekli ateş düşürücü vermek hastalığı uzatıyormuş ....geçmiş olsun

Evet bunu doktorumuz söylemişti:26:
Evde çocuğa kendiniz bakabilecekseniz çok fazla ilaç vermeyeceğim demişti,
Ama bakıcı durumumuz vardı o zaman
Doktor her ihtimale karşı ateş düşürücü ve antibiyotik yazmıştı, bakıcıya güvenememiştik
Kızım 2.5 yaşındaydı, ateşini farketmez falan riske atmayalım demişti doktor...

Az önce hastaneden geldim.Serum takmışlar iğne yapmışlar.ateşi düşmüş bulantısı geçmiş,yemek yedirdim biraz.Muhtemelen uyuyordur şimdi.İş çıkışı gidicem artık 2 gece hastanede kalıcaz.Serumun iğnenin etkisiyle iyiydi oğlum.Şu an biraz daha iyiyim sabahki kadar kötü değil moralim..
neyseki bizim ailelerimiz aynı şehirde.Başımız sıkışsa annem koşup geliyor.Hasta olsa annem evinde bakıyor oğluma.Mecburen hastayken kreşe gönderen anneler Allah yardımcınız olsun.Kuzucuklar hiç hasta olmasın anneler üzülmesin.

Gönül ister iyileşene kadar evde beraber olalım ama olmuyor mümkün değil işte.Sağlık olsun...Şimdi yarın nasıl izin alıcam düşüncesi sardı..Orasıda ayrı bir dert

Ne tatlidir anneler ya tabi bazisi var yerden yere vurur cocuklarini hastaymis neymis umursamazlar bile..

Rabbim herkeze böyle annelik duygusu versin insALLAH.. vede herkeze hayirli evlatlar nasip etsin

Cok gecmis olsun dua edin bol bol.. Meleklerin himayesi altindadir o merak etmeyin siz :34:

Son düzenleme:
Çalışmanın en ağır tarafı...Oğlum hasta evde,ben onun yanında değilim..Sabaha kadar ateşler içinde yandı yavrum.Ben izin alamıyorum.Birazdan hastaneye götürecekler aklım hep onda.Off :43:

üzülme dua et.ben de kızımı krese bıraktım geldim.doktor ve hemşire var.durumu biliyorlar gerektiğinde ateşi düşsün diye duş bile aldırıyorlar.Allah beterinden saklasın.

Back
X