- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.211
- 33
Ben artik diyorum ki nefes aliyor aa ayni babasi
Sanki ogullari cok guzelmis gibi.
Çok sinir bozucu gerçekten, bari ayıp olmasın diyr bir kaç yerini de bizden alsalar ne olur yaniYa bu çocuklar niye hep babaya benziyor
Benim kız kv’nin tıpkısı çıkınca şöyle arkadaşlarımın çocuklarına alıcı gözle bakmaya başladım çoğu babasının aynısı
Hele bir arkadasım var, kız sarışın beyaz tenli ince küçük dudakları- gözleri var, kızı simsiyah kıvırcık saç esmer ten iri gözler dudaklar
Anneye benzeyen pek az oluyor
Babasına benzemesnden daha kötüsü de bu sanırım.Hatırlıyor musun gerçekten üstünden 2 yıldan fazla geçti, daha bir sürü şey yaşadım şu an geldiğimiz nokta görüşmüyorum. Hala içim soğumadı, nefret ediyorum
Bir de kızımın suratına bakınca görüyorum kadını, şansıma tüküreyim
Benim de kızım benim kopyam. Her gören minyatür msbd der. Eşim de bozuluyor bazen farkındayım ona hoc benzetmiyorlar. Ben de bozulmasn diye birisi bir şey dediği zaman diyorum bak şurası da sana benziyor falan:) düşünüp de can sıkmaya değmez eğer tipi benzemediyse de huyu karakteri illaki senden bise almıştır.İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Insallah bu bana benzer evet. Esime boyle deyince aliniyor. E ben de aliniyorum oglani sana benzetiklerinde. Beni begenmiyorlarsa ogullarina almasalardibu kv delerın kendılerıne benzetmelerı nedır ya hamılesınız ınsallah bu sıze benzer kv denız artıkne dıyecek merak eıdyorum
Hep ona benzeyecek hali yok canim sizde annelerisiniz yani oda dogru valla bu erkek tarafi hep boykeInsallah bu bana benzer evet. Esime boyle deyince aliniyor. E ben de aliniyorum oglani sana benzetiklerinde. Beni begenmiyorlarsa ogullarina almasalardi
Kizim benim kopyam oglum babasinin kopyasi. Takmayin boyle seyleri kimseye benzemesi gerekmez kendisine benzesinİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?