Cocugum hiç bana benzemiyor

Çok sinir bozucu gerçekten, bari ayıp olmasın diyr bir kaç yerini de bizden alsalar ne olur yani

E ben ne yapayım 3 çocuğum var üçü de tamamen baba. Bir gıdım benzerlikleri yok benimle artık nasıl seviyorsam adamı yâda nasıl nefret ediyorsam ben mutlu bile oluyorum aşık olduğum adama benzemelerinden

Babasına benzemesnden daha kötüsü de bu sanırım.
Büyüdükçe değişir. Benim dünyalar güzeli kuzenimin iki bebesi de aynı babaydı, küçük olan büyüdükçe saçı açıldı, yüz tipi değişti şimdi annesine benziyor

Benim de kızım benim kopyam. Her gören minyatür msbd der. Eşim de bozuluyor bazen farkındayım ona hoc benzetmiyorlar. Ben de bozulmasn diye birisi bir şey dediği zaman diyorum bak şurası da sana benziyor falan:) düşünüp de can sıkmaya değmez eğer tipi benzemediyse de huyu karakteri illaki senden bise almıştır.

bu kv delerın kendılerıne benzetmelerı nedır ya hamılesınız ınsallah bu sıze benzer kv denız artıkne dıyecek merak eıdyorum
Insallah bu bana benzer evet. Esime boyle deyince aliniyor. E ben de aliniyorum oglani sana benzetiklerinde. Beni begenmiyorlarsa ogullarina almasalardi

Benim iki oğlumda babalarınin kopyası kücük biraz benziyodu bana büyüdükçe oda babasına benziyor hep diyolar seninkilerde aynı babalarına benzemiş diye bende herhalde benden değil bu çocuklar diyorum

Benimde 3 tane yavrum var ucude bana benziyor hele kizim ayni annem oglum tam dayi
kucugum ayni ben ama ayni
esim gayet mutlu :)))
esime benzeselerdide sikinti olmazdi begendim aldim sonucta .. ahlaklari huylari guzel olsun inanin tek erdem bu gerisi bos .

Oğlum eşimin fotokopisi. Herkes de bunu söylüyor. Bir tek annem oğlumun benim bebekligime cok benzediğini söyler durur ısrarla. Esim de biyik altından gülüyor bu duruma ama ses etmiyoruz :) ben alıştım artık.

hayatta tek derdiniz bu olsun inşallah insanlar evlatlarının sağlıkları ile sınanıyor yada evlat sahibi olamıyor, siz bebeğiniz sevdiğiniz, hayatınızı birleştirdiğiniz insana benziyor diye şımarıklığın dibine vuruyorsunuz ne güzel lüksler var hayatta...

Inşallah çocuğum olunca babasına benzesin çok istiyorum eşimde hep annesine benzer inşallah diyor:)

Ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. Ama bunu ifade edemiyordum yargılanirim diye.:)) hamileyim ve eşimin tarafına benzemesini hiç istemiyorum. Ama evlattır her türlü sevilir

Dert de sahiden dertmiş hani, yürek parçalayan cinsten. Arkadaşlar hortlattığınız konudaki çocuk şu an 3 yaşında olmalı. Geçen gün de 2016’da evini lağım suyu basan bir üyeyi teselli ediyordunuz. Allah akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Insallah bu bana benzer evet. Esime boyle deyince aliniyor. E ben de aliniyorum oglani sana benzetiklerinde. Beni begenmiyorlarsa ogullarina almasalardi
Hep ona benzeyecek hali yok canim sizde annelerisiniz yani oda dogru valla bu erkek tarafi hep boyke

Konu hortlatmislar gene ama çok güldüm, kocanız çocuğu başkasından peydahlamis olmasın

of bu çocukların kime benzediği niye bu kadar dert oluyor bazılarına anlamıyorum iki insanın münasebetinden meydana geliyor ikisinden birine benzeyecek işte jonny deppe benzeyecek hali yok hey allahım ya boş muhabbetler

Kizim benim kopyam oglum babasinin kopyasi. Takmayin boyle seyleri kimseye benzemesi gerekmez kendisine benzesin

Ya ben ne yapayım. Kızımla beni görenler ufak bi şok geciriyorlar.ben çikolata esmer eşim Esmer sayılır teni daha açık kızım ise süt beyaz cam gibi mavi gÖzler. Ah bana neler söylüyorlar. İlk başta benimde psikolojik bozulmuştu ama alıştım. Benzemeyi bırak bu çocuk hiç senin çocuğun gibi durmuyo diyorlar.kızımın güzel olması çok güzel ama aramızda bu kadar uçurum olmasi can sıkıcı.ama o benim melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…