Cocugum hiç bana benzemiyor

Turuncu sacli, yemyesil gözlü, bembeyaz tenliyim.
Oglum kara kas kara goz kara saclar.
Eşimin aynisi.
Esimi begendim aldim. Bi tane de aynisinin minnosu oldu :)
Bence cok guzel.

Siz esinizi beğenmiyor musunuz?

Konu eski ama yazayim. Bence eşe benzemesinde sikinti yok asil sikinti kaynanaya, gorumceye benzemesi (bana göre)
Ben halama benziyorum mesela hatta annem, halam ben ayni ortamdaysak tanimayanlar beni halamin kizi sanardi o.

Benim erkek arkadaşım babasının kopyası, babasıyla aynı yaşta fotoğraflarını da gördüm, ikizi olsa bu kadar benzer. Erkek arkadaşıma baba tarafından dede ismi koymuşlar. Bir de erkek kardeşi var o ise annesine benziyor, adını da anne tarafından dede ismi koymuşlar. Benim gözlemlediğim erkek arkadaşımın annesi kardeşini daha çok seviyor, üzülüyorum. Siz böyle olmayın.

Takmaa benimde ikizlerden biri dogdugunda (esmer) kaynimin aynisi diğeri (sarisin)gözlerin sekli tip esime benziyordu.Buyuduler kızımin masmavi gözleri benim ki gibi elaya tip haric yüzü bana döndü esmer kizimda esime döndüOgluma hamileykende kv torunum ayni bize benzesin die dua ederdi bir doğdu benim kopyam Neye benzedigi aslinda önemli degil onlar benim çocuklarım sonuçta

Oglum yeni dogdugunda babasinin tipkisiydi burnuna kadar ayniydi sok olmustuk
1 yasina kadar babasina 1 yasindan sonra bana dondu
simdi herkes bana benzetiyor
Kizimda kimseye benzemiyo bana gore herkes birine benzetiyo ama erkek olsam bu cocuk benden degil derim o derece alaka yok

benım kızımda9 yaşında ve halaa bana benzemiyor bir umut bekliyorum

kızım 12 yaşına geldi bana halaaa benzemıyor , çok şükür ki koca tarafınada tam olarak benzemıyor ,
ortaya karışık gibi , son zamanlarda teyzeye benzemeye başladı biraz bakalım

bir umut beklemeye devam ediyorum

Aman bacım ne dert ediyorsun yaa sağlıklı olsun huyusana benzesin boş ver eşinizi seviyorsunuzdur herhalde ama kaynanaya benzetme olayına canınız sıkıldı büyük ihtimal 2 kızım var maşallah 2side babası gören söylüyor hemen huylarınıza halası kendisine benzetiyor bende aynı abla dedim aynı huyu sen çok fena dedim bir yumurtayı bike yemez dedim huyu yüzüne dedim her gün kavga yapıyorz dedim

:) benimde oğlım 7 aylık ve bana hıc benzemıyor aynı babası sadece tenının rengını benden almıs kv demde butun kendı sulalesıne ogullarına benzetıyor bır tek bana benzetmıyor kucuklugume cok benzıyor dedım bır gun hemen kulp taktı senın suran boyle onun surası boyle dıye
bos ver canım sımdı kocaman olmustur buyuk ıhtımal cocugun belkıde sana benzemıstır bıle

Bunu yazıp deşifre olmam inşallah, çünkü çok anlattığım bir şeydir.
Kızım 2-3 aylık falan, babannesi seviyor. Saçları çok güzel aynı babası, gözlerinin rengi de babası boncuk boncuk vs vs En son bana baktı herhalde bir şey demek zorunda hissetti, elleri kafası falan da sana benziyor büyük irice

güzel yerlerini babasına kötü yerlerini size benzetmiş övmüş mü gömmüş mü anlayamadım valla en azından bır yerını benzetmıs bızım kı benzeyen yerlerınıde kendılerıne benzetmeye calısıyor

Benimki de benzetmese iyiydi bence kızım 9 yaşına geldi hala geyiğini yaparız eşimle bu konunun.

Benimki de benzetmese iyiydi bence kızım 9 yaşına geldi hala geyiğini yaparız eşimle bu konunun.
orası da dogru irice demesi ayrı bır benzetme zaten maşallah Allah bağışlasın size benziyor mu kızınız yoksa hala babasına mı benzıyor :)

Ay oğlum bir yaşındaydı, bir lokantada deli kadının teki gelmişti. Ayyynı babası, maşallah sendrn hiç almamış. Almaz tabii erkeklerden daha çok geçer soy, sana mı benzeyecekti. Zaten en çok baba tarafına çekerler fln bir sürü saçmalamış gitmişti. Milleti takmayın hiç, yüzü benzemez huyu benzer, zekası benzer.
Ben tipi kocamdan huyu aklı benden derimhep. Hatta damak zevki bile benden. Babasının kopyası diyene ben de bunu söylerim genelde

Konu hortlamış ben de az bi şey yazayım
Hamileyken kızım olsun çok istedim Allah erkek bir bebek nasip etti şükürler olsun . Doğduğundan beri aynı ben huyları dahil sadece kan grubunu babasından almış başka da bi şey yok yüzüne baktıkça kendimi görüyorum tiplerine gülesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…