- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Offf yine hort bi konuymuş yaaaPsikolojinizi bozacaginiza evlat sahibi olmak isteyip olamayanlari düşünün bence. Dert edilecek bisey değil
Takmaa benimde ikizlerden biri dogdugunda (esmer) kaynimin aynisi diğeri (sarisin)gözlerin sekli tip esime benziyordu.Buyuduler kızımin masmavi gözleri benim ki gibi elaya tip haric yüzü bana döndü esmer kizimda esime döndüİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
E doğal olarak eşine benziyorsa oda annesine benziyor demekki buda gayet normal değil mi? Kafaya Takmaya değmez. Ayrıca kime benzerse benzesin ister Kv ister kp "benim yavrum o" demelisin.Kv benziyor diyorlar zaten
benım kızımda9 yaşında ve halaa bana benzemiyor bir umut bekliyorum
Bunu yazıp deşifre olmam inşallah, çünkü çok anlattığım bir şeydir.:) benimde oğlım 7 aylık ve bana hıc benzemıyor aynı babası sadece tenının rengını benden almıs kv demde butun kendı sulalesıne ogullarına benzetıyor bır tek bana benzetmıyorkucuklugume cok benzıyor dedım bır gun hemen kulp taktı senın suran boyle onun surası boyle dıye
bos ver canım sımdı kocaman olmustur buyuk ıhtımal cocugun belkıde sana benzemıstır bıle
Bunu yazıp deşifre olmam inşallah, çünkü çok anlattığım bir şeydir.
Kızım 2-3 aylık falan, babannesi seviyor. Saçları çok güzel aynı babası, gözlerinin rengi de babası boncuk boncuk vs vs En son bana baktı herhalde bir şey demek zorunda hissetti, elleri kafası falan da sana benziyor büyük irice
Benimki de benzetmese iyiydi bencegüzel yerlerini babasına kötü yerlerini size benzetmiş övmüş mü gömmüş mü anlayamadım valla en azından bır yerını benzetmıs bızım kı benzeyen yerlerınıde kendılerıne benzetmeye calısıyor
Benimki de benzetmese iyiydi bencekızım 9 yaşına geldi hala geyiğini yaparız eşimle bu konunun.
Bebekliği gerçekten babasıydı ama şu an saç/ göz renklerimiz farklı olsa da kayınvalidem dahil herkes bana benzetiyororası da dogru irice demesi ayrı bır benzetme zaten maşallah Allah bağışlasın size benziyor mu kızınız yoksa hala babasına mı benzıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?