Cocugum hiç bana benzemiyor

Baba tarafinin aa ayni babasi, ayni halasi deyip kendine benzetmeleri ve anneye tasiyici muamelesi yapmalari gicigima gidiyor. Benim kv cocugun oksurmesini bile babasina benzetiyor, uyumasini, yurumesini. Lafimi sokuyorum.
Onlar ogullarina benzemesini isterse bir anne de cocugunun kendine benzemesini isteyebilir. Butun zahmetini anne cekiyor cunku

Genetik ilminden bihaberler. 46 kromozomun hepsi babadan geliyor evet. Babalar mitoz bolunmeyle cogaliyor.

Ayıptır sorması eşinizin yüz hatları çıkıntılı, yanakları tonton, yüz ifadesi biraz bebeksi mi?
Bir kere vücudun her yeri farklı büyüyor, cilt rengi değişmezden burun yeni baştan yaratılıyor. Arkadaşlar nasıl benzetiyor ben anlayamadım?

Bebek mi eşinize benziyor, eşiniz mi bebeklere benziyor?

Ya bu çocuklar niye hep babaya benziyor
Benim kız kv’nin tıpkısı çıkınca şöyle arkadaşlarımın çocuklarına alıcı gözle bakmaya başladım çoğu babasının aynısı
Hele bir arkadasım var, kız sarışın beyaz tenli ince küçük dudakları- gözleri var, kızı simsiyah kıvırcık saç esmer ten iri gözler dudaklar
Anneye benzeyen pek az oluyor

Bende çocuğumun baba tarafına çekmesinden çok korkuyorum eşimle aynı boydayız benim taraf hep uzun uzun iri iriler boylu poslu güzeller yakışıklılar dolu eşimin taraf minyon tipli özellikle kv me cekmelerinden korkuyorum 1.50 boyu var kendisiylede hiç anlaşamayız bu yüzden çocuk kararımdan vazgeçiyorum birde kime bakarsan ona benzer derler oğlan olursa sürekli dayılarına bakıcam kızım olursada anneme ama yinede korkuyorum babasının tarafına çeker diye çocuk yapmaktan vazgeçmenin tek nedeni

Allah baska dert vermesin

Belki hayatta olmasaydı bizde severdik ama kendisi hayatta ve kök söktürüp evinde huzur bırakmayıp kocana aşkım diye yapışıyorsa hergun yaninda olmamizi istiyorsa sevmek imakansiz uzaktan sevmek daha güzel

Senin konunu biliyorum canım sen kayınvalidenize çok gıcık olduğun için benzemiştir.. Hamileyken kimi en çok sinir gıcık olursan çocugun ona benzer derdi annem

oksurmekle uyumak nedır ya tam hadı uyumada sız belkı farklı uyuyorsunuzdurda oksurmek oksurmektır yanı

Benim iki cocugum da zerre kadar bana benzemio oglum kulaklari bile dayisindan almis geri kalani baba sulalesi hele kizim ayni baba kaslar gozler ayyy iyiki de bana benzememisler ahhahahaha ben cirkinim ayol Kas desen dövme doldurma gerisi makyaj ama gel gelelim huya kizim benim fotokobim siniri sevgisi kini temizlik takintisi dolabini duzeltip bir bluz için altini ustune getirmesi sadece tayt hastasi olmasi ayni ben yahu bu aralar sacini pembeye boyamak istiyo anam bende kucukken Kirmizi isterdim yas 5 ama ergen kilikli

Bacım çok gereksiz bir stres yapıyorsun eşine benzesin eşini sevmiyormisun banada diyorlar hep çocuklar senle alakası yok aynı babaları bende diyorum kime benzese benzesin o benim evladim canımin canı gerek yok bunu kafana takmaya yıllarca bekleyip evlat sahibi olamayan var bebeğinle geci4digin zaman in tadını çıkar boşver

Benim oglum da bana zerre benzemiyor. Bi yuz sekli bi de burnu beni andirir gibi.
Ama herkes babasinin kopyasi diyor. Hic buna takilmak aklima gelmemisti. Cunku bence de bana benzemiyor.

Eşimin bir lafını hatırladım. Ortamda "ona benziyor, buna benziyor" lafı dönmeye başlayınca "Kime benzerse benzesin, çocuğun tapusu bende" der susturur herkesi

Nihayetinde sağlıklı bir çocuğun var ya, senin çocuğun.. Kime benzerse benzesin, var..
Böyle bir güzellik için uğraşan onca kişi varken, şükür etmen gerekir bence.

Benim çocuğumda hiç benzemiyor yaaa..
Hatta eşimin arkadaşları 'lan oğlum keşke birazda anasından alsaydı, resmen çocuğu fotokobilemissin' diyorlar..
Eşimin uzak akrabalari da sürekli ay aynı baba sana hiç benzemiyor diye burun kıvırarak konusuyorlardi bende ' aman marifet işte sulalenin tipe baksana' dedim o gün bu gündür kimse benzetemiyor

Kızım ilk 2 sene bana gram benzemedi babası ve halasının karmasıydı. Şu an 9 yaşında ve tamamen bana benziyor. Hiç takmadım takmam da sağlık olsun.. biraz vakit geçirecek şeyler bulun dert aramayın kendinize. (Bu arada 3 aylık oğlum var o da benzemiyor diyenlere benzemek zorunda değil zaten diyorum)

Senin konunu biliyorum canım sen kayınvalidenize çok gıcık olduğun için benzemiştir.. Hamileyken kimi en çok sinir gıcık olursan çocugun ona benzer derdi annem
Hatırlıyor musun gerçekten üstünden 2 yıldan fazla geçti, daha bir sürü şey yaşadım şu an geldiğimiz nokta görüşmüyorum. Hala içim soğumadı, nefret ediyorum
Bir de kızımın suratına bakınca görüyorum kadını, şansıma tüküreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…