Cocugum hiç bana benzemiyor

Yorum yapanlara teşekkürler aynı baba dedikleri gibi aaa kız mı bu diyorlar oğlan çocuğu gibi diyorlar ayrıca kayinvalidem ile aram pek iyi değil tutup ona benzetmeleri ayrıca canimi sıkıyor

Benim kizim da bana hic benzemiyor, ne var ki bunda uzulecek, coook sevdigim, begendigim, hayatimi paylastigim adama benziyor, yetmez mi?

Yorum yapanlara teşekkürler aynı baba dedikleri gibi aaa kız mı bu diyorlar oğlan çocuğu gibi diyorlar ayrıca kayinvalidem ile aram pek iyi değil tutup ona benzetmeleri ayrıca canimi sıkıyor
Benim de oğlum aynı bana benziyor kız çocuğu gibi resmen... Bana benzediği için öyle diye düşünüyorum.. . Senin derdin kv :)

Benim oğlanı görenlerde " aa aynı babası!!" Bizimki hatta benzeme değil klonlanmış gibi :)
Boşver öylede böylede benim oğluşum o. Annesinin akıllısı bitanesi :)

Milletin çenesi durmazki canım ne derlerse he de geç durduk yere ne canını sıkıyorsun. Benim komşum kızımı her gördüğü zaman aynı erkeğe benziyor diyordu bende dalga geçer gibi heeee erkek zaten dedim bir daha ağzını açamadı

nıye kafaya taktınız kı benım kızımda aynı babası, hatta abısının kopyası kas goz vs... (abısı benden degıl esımın ılk evlılıgınden dogan oglu yanı baba ortak sadece) demekkı esımın genlerı agır basmıs ama huyu suyu aynı ben, anası gıbı ınatcı ve ası bır yanı var ben demekkı cok bakmısım cok sevmısımkı sana benzemıs dıyorum ve uzulecek bırsey bulamıyorum...

Bana da aynısını diyorlar ben de eşime cok aşığım iyi ki ona benzedi diyorum :) eşimi begenmesem evlenmezdim heralde hatta bir arkadasim demişti ki sanki onlar öz baba oğul da sen üvey annesin ben takilmamayi öğrendim.

Ohooo benim tosun ilk doğduğunda Hiç bana benzemiyordu hatta 2 aylıkken eşimin ailesi aynı sen deyip durdular eşime... Şimdi bana benzemeye başladı... Dedim ya herkes kız mı diyor ... Daha coook değişir o merak etme ayrıca takılma böyle şeylere.. kim ne derse desin o evlat SENİN

De
Teşekkür ederim ilginiz için doğum sonrası yaşadığım değişimi tolere edemedim hassasiyetim devam ediyor hala sanırım o yüzden tahammülsüzlüklerim

De

Teşekkür ederim ilginiz için doğum sonrası yaşadığım değişimi tolere edemedim hassasiyetim devam ediyor hala sanırım o yüzden tahammülsüzlüklerim
Ama yanlış yapıyorsun işte bu zamanla senin iyice sinir hastası olmana yol açar.. babaya benzesin sonuçta onunda çocuğu.. gereksiz bir takıntı.. ha kv söylüyorsa sürekli bunu, eşine söyle annesini uyarsn

Benim kizimi da bana benzetmiyorlar. Gorumceme benzetiyorlar. Hic sikinti yapmiyorum ben halasi sonucta. Sagligi yerinde olsun da kime benzerse benzesin.

Hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren huyu, suyu, kaşı, gözü her bir şeyi babasına benzesin diye dua ettim.
Sonuç: Pozitif. Tıpkı babasına benzeyen bir kızım var.
Aynı babası diyenlere çok dua ettim şükür kabul oldu dediğimde susup kalıyorlar.

Ultrasonda ananenin dayıya benzettiği bebek biliyorum. Ne gördü neyini benzetti bilemedim en iyi ihtimal pipisidir.

Hani salak bi olay bar ya oğlan dayıya kız halaya aslında külliyen yalan hikaye ondan sebep bunlar.

Boşver kime benzerse benzesin sen annesi misin bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…