Benim de oğlum aynı bana benziyor kız çocuğu gibi resmen... Bana benzediği için öyle diye düşünüyorum.. . Senin derdin kv :)Yorum yapanlara teşekkürler aynı baba dedikleri gibi aaa kız mı bu diyorlar oğlan çocuğu gibi diyorlar ayrıca kayinvalidem ile aram pek iyi değil tutup ona benzetmeleri ayrıca canimi sıkıyor
Evet sanırım babaya benzemesinden çok kv de demeleri cabasi olduBenim de oğlum aynı bana benziyor kız çocuğu gibi resmen... Bana benzediği için öyle diye düşünüyorum.. . Senin derdin kv :)
Milletin çenesi durmazki canım ne derlerse he de geç durduk yere ne canını sıkıyorsun. Benim komşum kızımı her gördüğü zaman aynı erkeğe benziyor diyordu bende dalga geçer gibi heeee erkek zaten dedim bir daha ağzını açamadıYorum yapanlara teşekkürler aynı baba dedikleri gibi aaa kız mı bu diyorlar oğlan çocuğu gibi diyorlar ayrıca kayinvalidem ile aram pek iyi değil tutup ona benzetmeleri ayrıca canimi sıkıyor
Boşver takılma böyle şeylere kime benzerse benzesin kayınvalideye mı benzetiyorlar ? .. Ne kadarlık bebişin ?Evet sanırım babaya benzemesinden çok kv de demeleri cabasi oldu
4 aylikBoşver takılma böyle şeylere kime benzerse benzesin kayınvalideye mı benzetiyorlar ? .. Ne kadarlık bebişin ?
nıye kafaya taktınız kı benım kızımda aynı babası, hatta abısının kopyası kas goz vs... (abısı benden degıl esımın ılk evlılıgınden dogan oglu yanı baba ortak sadece) demekkı esımın genlerı agır basmıs ama huyu suyu aynı ben, anası gıbı ınatcı ve ası bır yanı var ben demekkı cok bakmısım cok sevmısımkı sana benzemıs dıyorum ve uzulecek bırsey bulamıyorum...İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Ohooo benim tosun ilk doğduğunda Hiç bana benzemiyordu hatta 2 aylıkken eşimin ailesi aynı sen deyip durdular eşime... Şimdi bana benzemeye başladı... Dedim ya herkes kız mı diyor ... Daha coook değişir o merak etme ayrıca takılma böyle şeylere.. kim ne derse desin o evlat SENİN4 aylik
De4 aylik
Teşekkür ederim ilginiz için doğum sonrası yaşadığım değişimi tolere edemedim hassasiyetim devam ediyor hala sanırım o yüzden tahammülsüzlüklerimOhooo benim tosun ilk doğduğunda Hiç bana benzemiyordu hatta 2 aylıkken eşimin ailesi aynı sen deyip durdular eşime... Şimdi bana benzemeye başladı... Dedim ya herkes kız mı diyor ... Daha coook değişir o merak etme ayrıca takılma böyle şeylere.. kim ne derse desin o evlat SENİN
Ama yanlış yapıyorsun işte bu zamanla senin iyice sinir hastası olmana yol açar.. babaya benzesin sonuçta onunda çocuğu.. gereksiz bir takıntı.. ha kv söylüyorsa sürekli bunu, eşine söyle annesini uyarsnDe
Teşekkür ederim ilginiz için doğum sonrası yaşadığım değişimi tolere edemedim hassasiyetim devam ediyor hala sanırım o yüzden tahammülsüzlüklerim
Benim kizimi da bana benzetmiyorlar. Gorumceme benzetiyorlar. Hic sikinti yapmiyorum ben halasi sonucta. Sagligi yerinde olsun da kime benzerse benzesin.İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Hadi babasi tamam kaç kişi evladı kv benzesin ister?tey teyyyy... kizim ayni babasi , dunyalar guzeli masaallah. insan bunun icin psikolojisini bozar mi ya?
Benim kizimi da bana benzetmiyorlar. Gorumceme benzetiyorlar. Hic sikinti yapmiyorum ben halasi sonucta. Sagligi yerinde olsun da kime benzerse benzesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?