Cocugum hiç bana benzemiyor

Teşekkür ederim

Gerçekten boşuna üzülmeyin, büyüdükçe çok değişiyor, benim kızıma da oğlan mı diye soranlar oluyordu, pembe giydiği halde. Etrafa kulak tıkayın , şimdi çok güzel de bir kız oldu
Prmbelere bürüsen ne fayda bu kadar mı oğlan gibi olur böyle laflar dq denmez ama değil mi gerçekten pembeler içinde adını soruyorlar yine emin olamayıp aaa kız mi bu diyorlar tanımayan insanlar da

Ayy amaan benim mi benim,kim dogurdu ben,anası kim ben........ötesi tiriviri
Hem babası ayol benzesin işte ne güzel,dusunsene ne sana ne babasına benzemiyor bakkal rızayı berber husnuyu andırıyor deselerdi maazallah

iyi de bebeğin tipi hep aynı kalacak değil ya, illaki değişecek. hem ha sana benzemiş ha babaya ne olacak yani sana bezese kocan oturup ağlayacak mıydı? senden de almıştır bişeyler.

canım benim kızda ilk doğduğunda babasnın aynısı idi herkes babasına benziyor diyip durdu çok şükür sağlıklı ise sorun etme .o senin evladın . şuan 12 aylık benim kız ve kendi babasına benzesede huyu bana çekmiş senden de almıştır mutlaka birşeylerini :)

Ego değil ama hiç birsry almamış sadece tasimissin sen ne demek
Onu ben bebeğim ilk doğduğu zaman kendime soylerdim " anam bir tek taşıma yapmışım bana hiç benzemiyor" diye... Aşırı alınganlık halindesin bence, kendinle biraz barışık.olmayi dene .. elbet sana da benzediği yerleri vardır ha yoksa da huyu benzer ya da büyüdükçe sana benzer...

Ay gercekten boyle birseyi dert edinir mi insan diye dusundum. Cok tatlısınız. Bende hamileyim ve esimi cok begeniyorum hep insallah ona benzer diye dua ediyorum. Huyuda tipide ben biraz agresif sinirli biriyim kendim gibi biriyle ugrasamam zorlanırım gibi geliyor. Acaba ilerde neden bana benzemiyor diye dusunur muyum diye dusundurttunuz bana. Bi komsumun 2 cocuguda tıpkı babası kadın o kadar guzelki hic ona benzememişler. Simdi 3. Cocugu oldu ve tıpkı kendisi. Umarım diger cocugunda sana benzer uzulme

Valla kuzum benim bebis daha dogmadi ama gel gör ki ultrason resilerini kim görse buna kendi ailemde dahil herkes eşime benzetiyor.. ilk baslarda alinmiyordum ama simdi artik biraz bozuluyorum belli etmesem de.. oyle diyenlere tabi babasina benzeyecek bakkala degil ya diyorum gecistiriyorum.. ama insallah bana da benzer ogluşum biraz

Ben bir doğurdum, sanırsın kocamı tekrar doğurmuşum.
Başta bi bozuldum, beni beni Bihterini moduna girdim. Sonra geçti ve beni andırmaya, kocama ise benzememeye başladı.
Merak etme doğdukları gibi kalmıyorşar. Kızım daha 5 aylık olmadı, eski foto kara bakınca kim bu diyorum

Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsinbende hiç düşünmemiştim ams kız çocukları genelde annelerine benziyor anne kız görünce hep öyle düşünür hayal ederdim şimdi çocuk sizin mi diye soran bile oldu insan üzülüyor ister istemez

Hamileyim ve bebeğim öncelikle sağlıklı olsun sonra eşime benzesin diye dua ediyorum her gün. Bebeğinin sevdiğin insana benzemesinin nesi kötü?

Babaya benzemekteki ilk sıkıntı kız çocugu ams erkek sanıyorlar ikinci sıkıntı da babane ye benzetiyorlar bi ben yokum ortada
Daha minikse değişir zaten 1 2 aylık bebeklerin cinsiyetı yüzden pek belli olmuyor 3 4 aydan sonra deismeye başlıyor sabır yavas yavas değişir

Hamileyim ve bebeğim öncelikle sağlıklı olsun sonra eşime benzesin diye dua ediyorum her gün. Bebeğinin sevdiğin insana benzemesinin nesi kötü?
Esin de annesine benziyorsa kv benziyor dediklerinde sevdiğin insana benziyor nesi kötü bir düşün ☺

kac aylik bilmiyorum ama bir sure sonra yuz hatlari oturmaya baslayinca sizede benzedigini goreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…