Teşekkür ederimbabasi da kendi annesine benziyor :) yani dolayli yoldan kv ye benziyor. yahu benim canim, can yoldasim. Rabbimin en buyuk armagani emaneti kime benzerse benzesin yanibadimda saglikla nefes alsin ben saglikla hayirla onu buyuteyim koruyum kollayim da ne olursa olsun. bir bakisi bir gulusu yeter.
dun gece 4 e kadar uyumadi mesela dis sancisindan yuregim karardi o huzursuzlandikca. Allahim sifa bekleyen evlatlara saglik versin.
babanesi kilikli diye seviyorum ben bazen. can o can birak kime benzerse benzesin.
Prmbelere bürüsen ne fayda bu kadar mı oğlan gibi olur böyle laflar dq denmez ama değil mi gerçekten pembeler içinde adını soruyorlar yine emin olamayıp aaa kız mi bu diyorlar tanımayan insanlar daGerçekten boşuna üzülmeyin, büyüdükçe çok değişiyor, benim kızıma da oğlan mı diye soranlar oluyordu, pembe giydiği halde. Etrafa kulak tıkayın , şimdi çok güzel de bir kız oldu
Ego değil ama hiç birsry almamış sadece tasimissin sen ne demekTakacak şey arıyorsanız buyrun takın.
Ben de bunu takanları yüksek egolu buluyorum mesela.
"Benim çocuğum bana benzeyecek bana bana banaaaaaa!"
canım benim kızda ilk doğduğunda babasnın aynısı idi herkes babasına benziyor diyip durdu çok şükür sağlıklı ise sorun etme .o senin evladın . şuan 12 aylık benim kız ve kendi babasına benzesede huyu bana çekmiş senden de almıştır mutlaka birşeylerini :)İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Onu ben bebeğim ilk doğduğu zaman kendime soylerdim " anam bir tek taşıma yapmışım bana hiç benzemiyor" diye... Aşırı alınganlık halindesin bence, kendinle biraz barışık.olmayi dene .. elbet sana da benzediği yerleri vardır ha yoksa da huyu benzer ya da büyüdükçe sana benzer...Ego değil ama hiç birsry almamış sadece tasimissin sen ne demek
İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsinbende hiç düşünmemiştim ams kız çocukları genelde annelerine benziyor anne kız görünce hep öyle düşünür hayal ederdim şimdi çocuk sizin mi diye soran bile oldu insan üzülüyor ister istemezAy gercekten boyle birseyi dert edinir mi insan diye dusundum. Cok tatlısınız. Bende hamileyim ve esimi cok begeniyorum hep insallah ona benzer diye dua ediyorum. Huyuda tipide ben biraz agresif sinirli biriyim kendim gibi biriyle ugrasamam zorlanırım gibi geliyor. Acaba ilerde neden bana benzemiyor diye dusunur muyum diye dusundurttunuz bana. Bi komsumun 2 cocuguda tıpkı babası kadın o kadar guzelki hic ona benzememişler. Simdi 3. Cocugu oldu ve tıpkı kendisi. Umarım diger cocugunda sana benzer uzulme
Babaya benzemekteki ilk sıkıntı kız çocugu ams erkek sanıyorlar ikinci sıkıntı da babane ye benzetiyorlar bi ben yokum ortadaYa benzesin nolcak babası sonuçta allah sağlık versin :)
Daha minikse değişir zaten 1 2 aylık bebeklerin cinsiyetı yüzden pek belli olmuyor 3 4 aydan sonra deismeye başlıyor sabır yavas yavas değişirBabaya benzemekteki ilk sıkıntı kız çocugu ams erkek sanıyorlar ikinci sıkıntı da babane ye benzetiyorlar bi ben yokum ortada
Esin de annesine benziyorsa kv benziyor dediklerinde sevdiğin insana benziyor nesi kötü bir düşün ☺Hamileyim ve bebeğim öncelikle sağlıklı olsun sonra eşime benzesin diye dua ediyorum her gün. Bebeğinin sevdiğin insana benzemesinin nesi kötü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?