Cocugum hiç bana benzemiyor

Kime benzerse benzesin , bebeğim sağlıklı olsun . Bu önemli mi sence de ,ne farkeder ?

sana öyle diyenlere "e babasına benzicek tabi sana mı benzicekti" de gül hahah diye
hiç ciddiye alma. senin bozulduğunu fark ettilerse bilerek de yapıyor olabilirler..
bahtı güzel olsun

Ya ne farkederki. Benim iki çocuğum da bana benziyor. Ben de diyorum mı e eşimle benziyoruz bizde o yüzden onada benziyor. Hatta kızım için babaannesine benziyor diye ben söylüyorum. Nedir bu babayla babaanneyle alıp veremediginiz. Size benzese ne benzemese ne.
Eşiniz bu çocuk bana benzemiyor deseydi orası daha vahim değil mi

Hiçte bile bana benziyo desene :)
Valla ne yalan soyleyeyim ben bile bana benzetemiyorum :) gorumcem sarisin yesil gozlu :) iyisi mi ona benzesin :) hamileyken cok dua ettim esime benzesin diye. Benim burnum sivri ve dudaklarim ince. Esiminse kalin ve top gibi burnu. Sukur ki oyle de oldu kizim :)

Şükürler olsun sağlıklı Allah her isteyen é nasip etsin buna bi lafım yok böyle diyerek Allah a karşı günah mı yapıyorum bilmiyorum ama her gören hatta defalarca görenler her gördüğünde demek zorunda mı

Sende onların çocuklarını başkalarına benzet

Yada kafadan sen söyle babasının kopyası küçğk aşkım de

Ne kadar saçma şeyleri dert ediyorsunuz yaaa çocuk bu ya annesine ya babasına benzeyecek elleri sana benzeseydi basin göge mi erecekti nedir yani? Ayrıca kocani sevmiyor musun neden bu kadar rahatsız oldun şahsen benim bi oğlum olsa babasının tipkisi olması isterim çünkü ona baktıkça öyle mutlu olacagimi düşünüyorum bence çok güzel bir şey olmali

Benim oğlum da tıpkı babası, bazen ben de uyuz oluyorum ama napalim mevlam oyle dilemis yaratmis. Sağlığı, şansı,ömrü güzel olsun yeter :) ben tıpkı babası diyenlere 'evet kocami gerçekten çok seviyormusum, aynısını doğurdum' diyorum. Bence siz de çok takılmayın, evlat aşkıyla yanıp tutuşan, evladı hastalıklarla cebellesen insanlar var, hem o daha çokkkk şekil değiştirecek annesi belki de büyüyünce sana benzeyecek

Bebek kız mı erkek mi
Kaç aylık
Büyüdükçe çok değişiyorlar, zaten erkekse babasına benzesin normal

Başa çıkılacak ne var bunda, babasını da sevdin aldın neticede değil mi, kaldı ki benzemek halden tavırdan huydan da olur onu 3 5 sene sonra anlarsın, bizim bi abi var kara yağız bi tip oğlu aynı annesi sarışın mavi gözlü, baksan babayla zerre alakası yok dersin ama mimikleri huyları aynı babası

Hadi babasi tamam kaç kişi evladı kv benzesin ister?
babasi da kendi annesine benziyor :) yani dolayli yoldan kv ye benziyor. yahu benim canim, can yoldasim. Rabbimin en buyuk armagani emaneti kime benzerse benzesin yanibadimda saglikla nefes alsin ben saglikla hayirla onu buyuteyim koruyum kollayim da ne olursa olsun. bir bakisi bir gulusu yeter.
dun gece 4 e kadar uyumadi mesela dis sancisindan yuregim karardi o huzursuzlandikca. Allahim sifa bekleyen evlatlara saglik versin.
babanesi kilikli diye seviyorum ben bazen. can o can birak kime benzerse benzesin.

Sevdiğin için bizim güzel bi ilişkimiz olmadı hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…