- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
Kime benzerse benzesin , bebeğim sağlıklı olsun . Bu önemli mi sence de ,ne farkeder ?İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Valla ne yalan soyleyeyim ben bile bana benzetemiyorum :) gorumcem sarisin yesil gozlu :) iyisi mi ona benzesin :) hamileyken cok dua ettim esime benzesin diye. Benim burnum sivri ve dudaklarim ince. Esiminse kalin ve top gibi burnu. Sukur ki oyle de oldu kizim :)Hiçte bile bana benziyo desene :)
Valla ne yalan soyleyeyim ben bile bana benzetemiyorum :) gorumcem sarisin yesil gozlu :) iyisi mi ona benzesin :)
Sende onların çocuklarını başkalarına benzetŞükürler olsun sağlıklı Allah her isteyen é nasip etsin buna bi lafım yok böyle diyerek Allah a karşı günah mı yapıyorum bilmiyorum ama her gören hatta defalarca görenler her gördüğünde demek zorunda mı
hay çok yasa senbenım kızımda9 yaşında ve halaa bana benzemiyor bir umut bekliyorum
Kv benziyor diyorlar zatenDua et eşine benziyormuş hadi kaynanana kayinpederine benzeseydi
Bebek kız mı erkek miİlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Kız çocuğu oğlan çocuğu gibi diyorlarBebek kız mı erkek mi
Kaç aylık
Büyüdükçe çok değişiyorlar, zaten erkekse babasına benzesin normal
İşin şakası yazdığım mesajKv benziyor diyorlar zaten
babasi da kendi annesine benziyor :) yani dolayli yoldan kv ye benziyor. yahu benim canim, can yoldasim. Rabbimin en buyuk armagani emaneti kime benzerse benzesin yanibadimda saglikla nefes alsin ben saglikla hayirla onu buyuteyim koruyum kollayim da ne olursa olsun. bir bakisi bir gulusu yeter.Hadi babasi tamam kaç kişi evladı kv benzesin ister?
Sevdiğin için bizim güzel bi ilişkimiz olmadı hicRahmetli kv mi çok severdim. Kızım doğdu ondan sonra kv min bebeklik fotolarını gördüm. Kızım babaannesinin kopyası. Şikayet edecek bir şey de göremiyorum. Kayınvalidem çok güzel bir kadınmış
Gerçekten boşuna üzülmeyin, büyüdükçe çok değişiyor, benim kızıma da oğlan mı diye soranlar oluyordu, pembe giydiği halde. Etrafa kulak tıkayın , şimdi çok güzel de bir kız olduKız çocuğu oğlan çocuğu gibi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?