ÇOCUĞUM HİÇ UYUMUYORR

B
ben 4 çocuk istiyordum :) kızımdan sonra vazgeçtim :) bay gözüm korkmuştu şimdi hamileyim ama süpriz bir gebelik. korunurken hamile kaldım :) demek hayırlısı böyleymiş diyorum. sizinde hakkınızda hayırlısı olsun :)
Ende ilk 4 doyordum .Dogumdan sonra daha olmaz dedim.Ama kardesi olsun istiyorum.Amin sizde saglikla kucaginiza alin :)

Benım oğlumda doğdu doğalı uyumuyor gece artık esıme devr edıyorum son zamanlarda gözüm kapanıyor dayanamıyorum eskısı gıbı artık 21aylık yemesı dert uyuması ıse ıskence Allah yardım etsın çocuklarımızada sağlık versın ınsallah amın.

I

Iste benimde merak ettigim benimki gibi cocugu olan varmı.Etrafimdada burdakiler gibi mukemmel duzenli anneler var.Ins okul caginda sorun yasamam.Zaten artik uyusun demiyorum.Saglikli olsun ins

Canım çok üzüldüm. Benim de 3 aylık bebeğim var. Uyutmak gerçekten çok zor. Yanında uykusuzluk daha da zor. Peki o uyanıkken kim ilgileniyor onunla hep sen mı? Sen de mi onun gibi bölük pörçük 5 saat uyuyorsun.

Benım oğlumda doğdu doğalı uyumuyor gece artık esıme devr edıyorum son zamanlarda gözüm kapanıyor dayanamıyorum eskısı gıbı artık 21aylık yemesı dert uyuması ıse ıskence Allah yardım etsın çocuklarımızada sağlık versın ınsallah amın.
Amin kardesim .Burda yalnız olmadıgimı bilmek güzel ama tabiiki üzülüyorum ALLAH sabir versin .Ben yemesini hic yazmadım bile.O zaten çile

Canım çok üzüldüm. Benim de 3 aylık bebeğim var. Uyutmak gerçekten çok zor. Yanında uykusuzluk daha da zor. Peki o uyanıkken kim ilgileniyor onunla hep sen mı? Sen de mi onun gibi bölük pörçük 5 saat uyuyorsun.
Canım ben nerdeyse uyumuyorum.O kadar cok kesikki uykusu ben dalamadan uyaniyor .Bazen 0 uyku bazen babasına bırakıyorum bayilcak gibi olunca.Babasida cok yogun calısıyo.Mecbur onunla hep ben ilgileniyorum .

İyı Aksamlar kızlar.Cocugum 3 yasına gircek ins ama dogdugundan beri uyumuyor.Cok sükür hic bi saglık sorunumuz yok.Enfeksiyon , reflü, gaz vs . Cokta akıllı masallah ama uyumuyor.Günde 5 saat toplamda uyumuyor.Cok nadir uyur.Cok yıprandım.Acaba uyuyamama diye bi hastalık varmı.Arastırdım böyle uykusuz cocuk görmedim.Sizlere sorayım cocugu bu yaslarda olup uyumayan veya uyuyup hemen uyanan varmı.Inanın cok yıprandım artık.Korkum okula basladıgındada böyle olursa okul hayatında da zorluk cekicez
Cnm seni çok iyi anlıyorum benim kızimda aynı seninki gibiydi ne gece uyurdu ne gündüz uyurdu artık uykusuz dolaşmaktan göz altlarim mosmor oluyordu ama bir gün hırs yaptım ve dedim ki ben bu kızı bir düzene alistiracagim öğlen saat 1 buçuk oluyordu karnını doyuruyordum suyunu iciriyordum altını değiştiriyordum koyuyordum besigine öyle uyumuyordu aliyordum kollarımda salliyordum öyle de uyumuyordu bu sefer ayağıma koyuyordum yüzü ne ince bir örtü ortuyordum o kalkmaya çalıştıkça birakmadim 1 gün öyle uyudu akşama da 10 buçukta basliyordum aynı yöntemlere 1 gece de uyudu sonra 2 gün ısrarla aynı şeyi tekrarladim ve çok şükür allah'a kızımın uykusu düzene girdi şimdi saati gelince kendisi uyumak istiyor

Cnm seni çok iyi anlıyorum benim kızimda aynı seninki gibiydi ne gece uyurdu ne gündüz uyurdu artık uykusuz dolaşmaktan göz altlarim mosmor oluyordu ama bir gün hırs yaptım ve dedim ki ben bu kızı bir düzene alistiracagim öğlen saat 1 buçuk oluyordu karnını doyuruyordum suyunu iciriyordum altını değiştiriyordum koyuyordum besigine öyle uyumuyordu aliyordum kollarımda salliyordum öyle de uyumuyordu bu sefer ayağıma koyuyordum yüzü ne ince bir örtü ortuyordum o kalkmaya çalıştıkça birakmadim 1 gün öyle uyudu akşama da 10 buçukta basliyordum aynı yöntemlere 1 gece de uyudu sonra 2 gün ısrarla aynı şeyi tekrarladim ve çok şükür allah'a kızımın uykusu düzene girdi şimdi saati gelince kendisi uyumak istiyor
Umarım bizde basarabiliriz bunu.Ama benimki cok inat.Saatlerce kendi haline bırakıyorum arada pıspıslıyorum hic istemedigim halde aglattim ama yok istemiyo dalmıyo uykuya

Başı terliyor mu, sinirli bir çocuk mu? D vitamini eksikliği uykusuzluk yapıyor. 2.5 yaşında oğlumda ağır eksik çıktı, iki aydır uyumaya başladı, sabaha kadar defalarca uyanıyordu.

Başı terliyor mu, sinirli bir çocuk mu? D vitamini eksikliği uykusuzluk yapıyor. 2.5 yaşında oğlumda ağır eksik çıktı, iki aydır uyumaya başladı, sabaha kadar defalarca uyanıyordu.
Bugun götürdüm doktora tahlilleri iyi cıktı cok sükür.Ama bastan beridir böyle

Sorun uyku saatleri deilki.Sorun hic uyumamasi.Hani uyur ama saatleri düzensizdir onu düzene sokabilirsin.Ama hic uyumuyo bu.Gece veya gündüz
Ya ben çok merak ediyorum sizin çocuğunuzu. Hayır yani nasıl bir insan uyumaz? Ben bu yaşımda biri zor görüyorum. Bir de sizinki daha küçücük.

Ya ben çok merak ediyorum sizin çocuğunuzu. Hayır yani nasıl bir insan uyumaz? Ben bu yaşımda biri zor görüyorum. Bir de sizinki daha küçücük.
Benimde üzuldügüm nokta bu iste.Sanki cocugu uyuyan bütün anneler akademisyen annemi.Uykusu gelen cocuk uyur.Ama bu uyumuyo.Hastaneyede cok götürdük .Biseyi yok sadece uyumuyo

Benimde üzuldügüm nokta bu iste.Sanki cocugu uyuyan bütün anneler akademisyen annemi.Uykusu gelen cocuk uyur.Ama bu uyumuyo.Hastaneyede cok götürdük .Biseyi yok sadece uyumuyo
Marmara ünideki kliniği bir deneyin. Olmadı psikiyatr. Size de yazık. İnsan ne kadar dayanır uykusuzluğa?

Bu tür durumlarda iyi bi doktor bulup öneriyorsa uyku ilacı kullanmaktan yanayım.
Benimki bu kadar az uyumadığı halde istedim ben, bitkisel içerikli birkaç ilaç ismi verdi, bu aralar oğlumun uykusu beni idare ediyor, etmezse alır denerim.

Büyüdükçe uyku süresi artıyor bazı çocukların.

Bu tür durumlarda iyi bi doktor bulup öneriyorsa uyku ilacı kullanmaktan yanayım.
Benimki bu kadar az uyumadığı halde istedim ben, bitkisel içerikli birkaç ilaç ismi verdi, bu aralar oğlumun uykusu beni idare ediyor, etmezse alır denerim.

Büyüdükçe uyku süresi artıyor bazı çocukların.
Uykusuzluktan acile kaldırılmıs serum yemis bi insanım.Bazen aklima geliyo ama hic veremedim uyku ilacı.Icim rahat etmedi

Bebekler düZenli hayatı sever. Bebek ne anlar diye onların önemsenmeyişinden kaynaklı bütün bunlar. Doğduğu günden beri aynı şeyleri yapıyor olmanız lazım. Öğlen uykusu,yemek saati,akşam uyku saati düzenli olmalı. Aman bigünden bişey olmaz diye düzeni bozmamalısınız. Benim kızımda çok zor uyuyan,gece defalarca uyanan bi bebekti ama bizde düzen hiç değişmedi. Şimdi 18 aylık ve uyku saati gelince kendisi yatağına gidiyor.
Ayrıca 3 yaşına gelmiş çocuğun hala altının bezli olmasıda büyük problem. Bence çocuğa bahane bulmak yerine biz nerede yanlış yapıyoruz diye düşünmelisiniz.
Cok bılmıss ne anlıyosunuz mükemmel annesın alkıss sanaa

Back
X