ÇOCUĞUM HİÇ UYUMUYORR

Oğlum 15 aylık artık. Ve 6 aydan sonra uyku sorunu başladı. Bende Marmara üniversite hastanesine götüreceğim
0-3 yaş uyku kliniği varmiş. Sırf bunun için kurulmuş bir şey.. Bence sizde araştırın yakininizda bu tarz yerler var ise bir gidin.
Sizin bebeğinizin dişleri etkiliyordur annesi zamanla duzelicektir ins

Konu sahibi arkadaşım size ne diyeceğimi bilemiyorum sizin bebeğiniz gerçekten az uyuyor genetik mı filan diye düşündüm.eminim birçok şeyi denemissinizdir.bebege uyku veren bitkisel çaylar filan.ne diyeyim eğer çaresini bulursanız yazin.

Doktora götürdük aynı seyleri söyledi hep.Ortam loş olsun yikayin masaj yapın alti temiz karni tok olsun.Bunlari zaten yapıyorum.Altı bezli daha cise alismadi.Ama hep böyleydi dogdu dogalı

Benim yeğenim böyle, 6 yaşına girdi hala uyumuyor
İlk zamanlar kardeşim abartıyor sandım ama evlerinde iki gece kalınca gördüm
Bütün gün yoruyor kardeşim onu, öğlen yatırmıyor falan , gece odası loş, banyosunu yapmış şekilde yatağına bırakıyor tam 15 dk. sürüyor uyku, bir bakıyorsun tık gözünü açmış, onun peşinde koşmaktan bir deri bir kemik kaldı kardeşim. Bir hastalık yok, rahatsızlık yok ama uyumuyor çocuk doğduğu günden beri böyle. Şimdi biraz büyüdü, kalktığı zaman odasında takılıyor da kardeşim biraz uyuyabiliyor, ama ilk 5 sene günde iki üç saat uykuyla gezdi garibim

Ayni dertten bendede var. Kucuk kizim 20 aylik ben ne cektim bu uykusuzluktan. 3 yasinda buyuk kizim onda uyku sorunu olmamisti ama kucuk icin ogle uykusu yok gece uyumuyor neler denedim karanlik salllamak kendi kendine yok yok olmuyor. Inan yerine yatirinca uyanmasin diye parmak ucuma basip uzerini bile ortemiyorum orttugum an gozler aciliyor. Ben sorun diye dusunmedim aslinda benim esimde az uyur kizkardesimde bebekken hic uykusuzmus annem anlatir. Ben sutten kesince duzelir insallah diye umut ediyorum.

Eskiler masal anlatırmış. Çocuklar uyurmuş. Şimdi youtube'da ücretsiz ve reklamsız olarak ulaşılabilen masal videoları var. Arka plana da dinlendirici dalga sesi, su damlası sesi gibi sesler yerleştirilmiş. Çocuklar dinlerken sakinleşiyor. Hem kaliteli zaman geçiriyorsunuz hem dil gelişimi için faydalı hem de düzenli olarak uyku öncesi dinlerseniz çocuklar masal sonrası uyumayı alışkanlık ediniyor. Uyku eğitimi için faydalı buluyorum. Başarılı bulduğum örnek videolar:

Denemekten zarar gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
C
Eskiler masal anlatırmış. Çocuklar uyurmuş. Şimdi youtube'da ücretsiz ve reklamsız olarak ulaşılabilen masal videoları var. Arka plana da dinlendirici dalga sesi, su damlası sesi gibi sesler yerleştirilmiş. Çocuklar dinlerken sakinleşiyor. Hem kaliteli zaman geçiriyorsunuz hem dil gelişimi için faydalı hem de düzenli olarak uyku öncesi dinlerseniz çocuklar masal sonrası uyumayı alışkanlık ediniyor. Uyku eğitimi için faydalı buluyorum. Başarılı bulduğum örnek videolar:

Denemekten zarar gelmez.
Cok tesekkür ederim ilginiz icin .Bu tavsiyelerinizi deniycem ins :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X