Zaten bebişim 3 yaşını dolduruncaya kadar anneanne bakacak. Ondan sonra, yani anaokulundan itibaren yanıma alırım diye düşünüyorum. Yaa, şu okul çıkışında çocuğumun beni etüt merkezinde bekliyor olması fikrini kabul edemiyorum. Özel unilerde en erken çıkış saati 5.30 ve yaz tatilleri 1 ay sadece.bence kariyer planlarından vazgeçme, koleje geçme derim ne olacağı belli olmaz, imkanın var mı bilmiyorum ama anneanne babaanne desteği şart, hem bebekle nasıl işe gidip geleceksin ki, onu anlamadım bildiğim kadarıyla bebekler için kreş yok kolejlerde, bazılarında varsa bilemicem
Herkes böyle deyince korktum yaaaHerhalde var bir bildiğiniz ki böyle söylüyorsunuz. Ne yapsam acaba
Bildigim bircok kolejon cikisi da en erken 5.00. HattaZaten bebişim 3 yaşını dolduruncaya kadar anneanne bakacak. Ondan sonra, yani anaokulundan itibaren yanıma alırım diye düşünüyorum. Yaa, şu okul çıkışında çocuğumun beni etüt merkezinde bekliyor olması fikrini kabul edemiyorum. Özel unilerde en erken çıkış saati 5.30 ve yaz tatilleri 1 ay sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?