çocuğum için uzun yol korkum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar oğlumu bayramda güneye 12 saatlik yola gönderiyorum babannesi ve yakınlarımızla. Gidişte problem yok uçakla ayarladık ancak dönüş için eniştemiz araba ile getirecek planı yapmak istiyorlar. Benim de onayımı almak suretiyle tabi. Enişte 60 yaşında şoförlüğü var tabi. Ama ben bir türlü izin veremiyorum. Ben yanında olsam belki böyle kötü düşünmem. Bir yandan da bişey olmaz fikrim de oluyor. Eşim sen karar diyor. Sizler aklıma geldiniz. Çoğunluk ne der acaba oğlum 12 yaşında bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oglunuza uçak bileti alın. aileniz havaalanına bıraksın siz de karşılayın. ya da siz de uçakla gidip oglunuzu alıp dönün. ben karayolu ile tek dönmesine izin vermezdim.
anlamadım. kime emanet oluyor uçakta? giriş bir yere kadar izin veriliyor da.

Ben cocugumu hic bir yere yolamazdim.. Suan durumunuz nasil bilmem ama calistiginizdan dolayi bakacak kimse olmadigindan dolayi gidiyorsa, ozaman başka tabiki..

Göndermeyin içinize sinmiyorsa. Ya da imkanınız varsa dönüşte gidip siz alın 12 saatlik yol tek şoför kendi canın olsa insan düşünmez de evlat olunca içine sinmeyebilir yani

Ucakta çocuklara refakat ediliyor ama kac yasina kadar bilmiyorum. Abim yegenimi tek basina ucakla gonderdiginde hostes abimden teslim alip bana teslim ediyor.

Arkadaşlar oğlumu bayramda güneye 12 saatlik yola gönderiyorum babannesi ve yakınlarımızla. Gidişte problem yok uçakla ayarladık ancak dönüş için eniştemiz araba ile getirecek planı yapmak istiyorlar. Benim de onayımı almak suretiyle tabi. Enişte 60 yaşında şoförlüğü var tabi. Ama ben bir türlü izin veremiyorum. Ben yanında olsam belki böyle kötü düşünmem. Bir yandan da bişey olmaz fikrim de oluyor. Eşim sen karar diyor. Sizler aklıma geldiniz. Çoğunluk ne der acaba oğlum 12 yaşında bu arada.
Dönüş yolunda babaannesi de arabada yanında olacaksa izin verirdim ben.

oncelıkle gondermezdım onu soyleyeyım.... sağlık vs gbı onemlı bır sebep olmadıkça.....gonderıyorsanızda bence de ucagı tercıh edın...yol uzun ınsanın aklı kalır..hıc gerek yok uçakla gelsın

Ben cocugumu hic bir yere yolamazdim.. Suan durumunuz nasil bilmem ama calistiginizdan dolayi bakacak kimse olmadigindan dolayi gidiyorsa, ozaman başka tabiki..
biz tatile vs gidemiyoruz bütçe sıkıntısından dolayı. çocuk da yeğenleri ile denize vs girmek istedi engel olamadım.

12 yasindaki bir cocugu ucakla tek basina bile gonderirim ama arabayla gondermem cunku psikopatim hafiften.. o yuzden donus icin de ucak bileti alin bence..

biz tatile vs gidemiyoruz bütçe sıkıntısından dolayı. çocuk da yeğenleri ile denize vs girmek istedi engel olamadım.
Pfff bide denize, kendi karariniz tabiki.. Insallah guzel tatil gecirir ve sag salim döner gelir..

bilet parasinin uzerine ek olarak hostes refakati parasi alınıyor cuzzi bir miktar.

en son yere kadar çocuğunuzu akrabalariniz birakir sonra hostes aliyor yanindaki cantasini vs. o cocuktan sorumlu oluyor.. uçakta da surekli birseye ihtiyaci varmi vs kontrol ediyor.
iniste de siz yazili olarak kime teslim edilmesi gerektiğini belirtiyorsunuz hostes de kimlik karsiligi cocugu dogru insana teslim ediyor.

bence arabayla vs hic ugrasmasin cocuk. direk hostes refakati ile ucaga verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X