Çocuğum ilaç içti

Dün arkadaşım anlattı. Ablası kızı ilaç içti sanıp sağlık ocağına gitmiş. Tutanak tutmuşlar. İlaç içme mevzusu kasıt ve ihmalden dolayı soruşturma açılıyormuş.
Bir tanıdığın kızı da çamaşır suyu içince tutanak tutmuşlardı yıllar oldu üstelik

Konu sahibinin banı açılsa gelir yazar belki neden banlı ki haber alamıyoruz

Abuu dediğin mantıklı çünkü konu sahibi majör depresyon ve antidepresan ilaçları intihara meyilli ilaçlar....

Bir yanda evlat sahibi olmak için çırpınan varını yoğunu ortaya koyan nice insanlar var, bir yanda böyle psikopatlar Allahım sen yardım et o çocuğa konu eğer gerçekse
Yorum yapmayacaktım ama dayanamadım. Ben yıllardır kaç kere tedavi oldum ve cocuğum olmuyor şimdi ise kara kara düşünüyoruz.... Rabbim önce sağlık sonra cocuk nasip etsin....
Ama bir arkadaş yorum yazmış önce cocuğu sonrada kendini öldürecekti herhalde. Majör depresyon cok tehlikeli...
Sonra pişman oldu galiba bana da bu durum daha yoğun geldi....

Ciddi misiniz nereden anladiniz ? Tovbeler olsun

Yukarıdaki yorum özetlemiş durumu

Sizin gibi anne olmaz olsun. Eğer o cocuk gercekten yanlıslıkla icmis olsa 1 saniye durmazdınız!
Cok iddaalı olacak ama o ilacı veren sizsiniz

Sizin gibi anne olmaz olsun. Eğer o cocuk gercekten yanlıslıkla icmis olsa 1 saniye durmazdınız!
Cok iddaalı olacak ama o ilacı veren sizsiniz
Bu çok daha akla yatkın. Bi çocuk 20 ilaç diğeri 6 ilaç içiyor. Annenin umrunda değil, saatlerce ölmelerini bekliyor muhtemelen. Düşüncesi bile korkunç! Umarım durum bu şekilde değildir…

Allah'ım nasıl böyle birşey olabilir. Benim ikizler parol çıkarıp bir kaç tanesini yaladı diye acil doktora götürdük kan tahlili yaptılar. Büyük çocuk bı kere yine emin olmadığımız bir varis ilacı içmis olabilir şüphesiyle acil midesini yikattik hastanede yattık kanda birşey çıkmamıştı ama olabilme ihtimali bile insanı delirtiyorken annenin bilerek vermiş olması dışında bir ihtimal olamaz. İnşallah konu gerçek değildir.

Bu arada böyle bir durumda asla çocukları kusturmayin ya da birşey yedirip icirmeyin, direkt hastaneye götürüp ya da ambulans çağırıp götürün. Midesi yıkanır muhtemelen ya da ilacın türüne göre kan tahlili acil yaptırılır. Lütfen başka bir müdahalede bulunmayın. Bu şekilde kendi kendine geçmesini asla beklemeyin. Bu hastalıklı bir ruh hali resmen ya. İçim gitti. Çok kötü bir durum. İnşallah çocuk iyidir. Ruh hastası ailesinden de alınır

Bu çok daha akla yatkın. Bi çocuk 20 ilaç diğeri 6 ilaç içiyor. Annenin umrunda değil, saatlerce ölmelerini bekliyor muhtemelen. Düşüncesi bile korkunç! Umarım durum bu şekilde değildir…
Bu olayın polise aksettirilmesi gerekiyor Mune bu konu cok ciddi.
Ve lütfen cimer e bildirin bu konuyu, yada emniyete.
Ama yanlıslıkla ilac icmis olsa coktan giderlersi hastaneye. Bu cocuga ilacı veren kendisi. Ve sitede ip bilgileri kayıtlı. Lütfen kolluk ile bu bilgiyi paylasın.
Oturup hic bisey yapmamak belki bi cocugun hayatına maal olacak

Merak ettim ya son durum ne acaba

Çocuğum ilaç içse hiçbisey yapmadan ölecekmi diye beklesem inan kuruma gerek kalmadan kocam beni boşar çocukları da alırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…