- 8 Nisan 2017
- 57.238
- 305.465
- 698
- Konu Sahibi asyaamm2020
Üyeye bilgi verilir heralde ben öyle düşünüyorum amaBiz nasıl haber alacağız bilmem dünden beri çocuk aklımda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üyeye bilgi verilir heralde ben öyle düşünüyorum amaBiz nasıl haber alacağız bilmem dünden beri çocuk aklımda
Bir tanıdığın kızı da çamaşır suyu içince tutanak tutmuşlardı yıllar oldu üstelikDün arkadaşım anlattı. Ablası kızı ilaç içti sanıp sağlık ocağına gitmiş. Tutanak tutmuşlar. İlaç içme mevzusu kasıt ve ihmalden dolayı soruşturma açılıyormuş.
Üye banlı keşke yazma imkanı olsaydı bir şeyler öğrenirdikÜyeye bilgi verilir heralde ben öyle düşünüyorum ama![]()
Abuu dediğin mantıklı çünkü konu sahibi majör depresyon ve antidepresan ilaçları intihara meyilli ilaçlar....İlk çocuk 20 tane içmiş yoğun bakımda yatmış. Yani bu haplar şeker tadında değil ki acı ilaçlar. Hiç bir çocuk 20 tane pespese içecek kadar sevemez o tadı. Bonibon olsa 20 tane yiyemez tadı bayar pespese. Su olmadan acı acı nasıl yutmuş onları nasıl geçmiş boğazdan. Şimdi de öbür çocuk o kadar acı bir ilacı hem de. Bahsettiğiniz ilac tadı çok acı bir ilaç su olmadan çok zor. Bebe nasıl pespese içmiş onları yedi tane bide. Bence siz ezip suya katıp çocuklarınıza icirip sonra pişman oluyorsunuz. Sanırım intihar edeceksiniz ama çocukları geride birakmamak için önce onları öldürmek istediniz. Sonra intihara cesaret edemeyince kurtarma yoluna gittiniz
Kadın gelip yazsa yazdıklarına inanacak mıyız ki?Bu aldığı ban ne kadar sürüyor? Siteye girip çıkabiliyor mu ban alınca? Aklımdan çıkmıyor çocuk. En azından akıbetini öğrenebilsek.Mune
Yorum yapmayacaktım ama dayanamadım. Ben yıllardır kaç kere tedavi oldum ve cocuğum olmuyor şimdi ise kara kara düşünüyoruz.... Rabbim önce sağlık sonra cocuk nasip etsin....Bir yanda evlat sahibi olmak için çırpınan varını yoğunu ortaya koyan nice insanlar var, bir yanda böyle psikopatlar Allahım sen yardım et o çocuğa konu eğer gerçekse
Ciddi misiniz nereden anladiniz ? Tovbeler olsun
Yukarıdaki yorum özetlemiş durumuİlk çocuk 20 tane içmiş yoğun bakımda yatmış. Yani bu haplar şeker tadında değil ki acı ilaçlar. Hiç bir çocuk 20 tane pespese içecek kadar sevemez o tadı. Bonibon olsa 20 tane yiyemez tadı bayar pespese. Su olmadan acı acı nasıl yutmuş onları nasıl geçmiş boğazdan. Şimdi de öbür çocuk o kadar acı bir ilacı hem de. Bahsettiğiniz ilac tadı çok acı bir ilaç su olmadan çok zor. Bebe nasıl pespese içmiş onları yedi tane bide. Bence siz ezip suya katıp çocuklarınıza icirip sonra pişman oluyorsunuz. Sanırım intihar edeceksiniz ama çocukları geride birakmamak için önce onları öldürmek istediniz. Sonra intihara cesaret edemeyince kurtarma yoluna gittiniz
Sizin gibi anne olmaz olsun. Eğer o cocuk gercekten yanlıslıkla icmis olsa 1 saniye durmazdınız!3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
Bu çok daha akla yatkın. Bi çocuk 20 ilaç diğeri 6 ilaç içiyor. Annenin umrunda değil, saatlerce ölmelerini bekliyor muhtemelen. Düşüncesi bile korkunç! Umarım durum bu şekilde değildir…Sizin gibi anne olmaz olsun. Eğer o cocuk gercekten yanlıslıkla icmis olsa 1 saniye durmazdınız!
Cok iddaalı olacak ama o ilacı veren sizsiniz
Bu olayın polise aksettirilmesi gerekiyorBu çok daha akla yatkın. Bi çocuk 20 ilaç diğeri 6 ilaç içiyor. Annenin umrunda değil, saatlerce ölmelerini bekliyor muhtemelen. Düşüncesi bile korkunç! Umarım durum bu şekilde değildir…
Merak ettim ya son durum ne acaba3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
Bende merak ettim ama hiç bir zaman öğrenemicez galiba...Merak ettim ya son durum ne acaba
Bir gelisme var mi acaba?Kazen
Çocuğum ilaç içse hiçbisey yapmadan ölecekmi diye beklesem inan kuruma gerek kalmadan kocam beni boşar çocukları da alırdı.Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum..
Alsa bundan iyi bakarlar kesinDaha öncede olmuş çocuğu elimden alırlar diye gitmiyo..