- Konu Sahibi josephine__
-
mrb arkadaşlar
sitenin yabancısıyım o yüzden öncelikle kusuruma bakmayın.
kızım 6 aylıkken eşimle evleri ayırdık. şuan 2 yaşında davamız devam ediyor er ya da geç bitecek bu dava bunu biliyorum.
benim içimi kemiren şey ya kızım ileride babasını tercih ederse? babasının kızım üzerinde hiç bir emeği hiç bir fedakarlığı hiç bir özverisi olmadı bu güne kadar. yıllar sonra Allah ömür verirse ve kızım bana gelip babamla yaşamak istiyorum derse bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum. uzun zamandır canımı sıkıyor bu konu . aranızda benim durumumu yaşamış birileri varsa lütfen bana fikir versin ne yapabilirim bu soruyu kafamdan nasıl silebilirim? Çalışan bir anne olduğum için kızım için çok fazla zaman ayıramıyorum.(
cevaplarınızı bekliyorum
mrb arkadaşlar
kızım 6 aylıkken eşimle evleri ayırdık. şuan 2 yaşında davamız devam ediyor er ya da geç bitecek bu dava bunu biliyorum.
benim içimi kemiren şey ya kızım ileride babasını tercih ederse? babasının kızım üzerinde hiç bir emeği hiç bir fedakarlığı hiç bir özverisi olmadı bu güne kadar. yıllar sonra Allah ömür verirse ve kızım bana gelip babamla yaşamak istiyorum derse bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum. uzun zamandır canımı sıkıyor bu konu . aranızda benim durumumu yaşamış birileri varsa lütfen bana fikir versin ne yapabilirim bu soruyu kafamdan nasıl silebilirim? Çalışan bir anne olduğum için kızım için çok fazla zaman ayıramıyorum.(
cevaplarınızı bekliyorum
cvp için teşekkürler öncelikle
dava henüz bitmediği için geçici bir karar olarak 15 günde bir görüşüyor babasıyla hiç bir zaman göstermemezlik yapmadım yapmamda.bazı arkadaşların dediği gibi bu sürenin az olduğunun bende farkındayım lakin karşımdaki kişi şuanda görüşme süresini uzatmak ya da daha sık görmesini istediğimi söylesem bunu yanlış anlayacak bir insan. bir çıkarım olduğunu düşünecektir buna eminim. çünkü mahkeme kararıyla sadece 4 saat görüyor bir kaç kez geç getirebilirsin dedim ''rahat rahat gezemiyorsun ondan uzatıyorsun süreyi ''dedi.şimdi ben bu adama kalkıpta daha sık gör desem kim bilir neler der.bir de biz iletişim kuramadığımız için hiç birbirimizle muhattap olmuyoruz.zorunlu durumlarda da sadece msj atarak derdimizi söyleyebiliyoruz.ne yapsam ne etsem olmadı çok denedim konuşmayı ama malesef beceremedik.ben sadece kızımın sağlıklı büyümesini istiyorum başka da bi düşüncem yok. biliyorum ki yarın karşı taraf ve ailesi kızımı sürekli dolduracaklar bana karşı ben babası ne yapmış olursa olsun anlatmamam gerektiğini biliyorum ve anlatmamaya da kararlıyım en azından ergenlik dönemini atlatana kadar ama onlar düşünmeyecekler bunları. şımartacaklar işte o zaman kızım benden uzaklaşabilir.korkum bu
benim durumum farklı ben bosanalı 4 sene dolacak onumuzdekı aydada oglum 4 yaşını dolduracak
bende zaman zaman korkuyorum ama böyle birşey olacağını düşünmüyorum üst üste başıma bu kadar kötü bişey gelmez diye düşünüyorum
oğlum 4 yaşında 3 senenin 2 senesi onun tedavisi için geçti 7 sene sayalım , 7 sene onun için yaptıklarım var allah katında , allah biliyor onu ne kadar çok sevdiğimi yüreğimin ne kadar onun için hassas olduğunu kimse bilmese rabbim biliyor
o yüzden düşünmüyorum
fakat bende önümüzdeki yıllarda beni zor günlerin beklediğini düşünüyorum
soyadı davası var ama korkuyorum inada bindirip işleri kötüleştirirmiyim diye , anaokulunu geciyorumda ilkokulda inşallah olmaz ama soyadını öğrenecek o zaman ben saklasam soyadımı baba dediği kişinin demiyimde, biyolojik bir babası daha olduğunu öğrendiğinde ne düşünecek ne yaşayacak
çok korkuyorum onda bişeyleri inciteceğimden
inşallah korktuklarımızı allah yaşatmaz bize
cvplar için teşekkürler öncelikle
dava henüz bitmediği için geçici bir karar olarak 15 günde bir görüşüyor babasıyla hiç bir zaman göstermemezlik yapmadım yapmamda.bazı arkadaşların dediği gibi bu sürenin az olduğunun bende farkındayım lakin karşımdaki kişi şuanda görüşme süresini uzatmak ya da daha sık görmesini istediğimi söylesem bunu yanlış anlayacak bir insan. Bir çıkarım olduğunu düşünecektir buna eminim. çünkü mahkeme kararıyla sadece 4 saat görüyor bir kaç kez geç getirebilirsin dedim ''rahat rahat gezemiyorsun ondan uzatıyorsun süreyi ''dedi.şimdi ben bu adama kalkıpta daha sık gör desem kim bilir neler der.bir de biz iletişim kuramadığımız için hiç birbirimizle muhattap olmuyoruz.zorunlu durumlarda da sadece msj atarak derdimizi söyleyebiliyoruz.ne yapsam ne etsem olmadı çok denedim konuşmayı ama malesef beceremedik.ben sadece kızımın sağlıklı büyümesini istiyorum başka da bi düşüncem yok. Biliyorum ki yarın karşı taraf ve ailesi kızımı sürekli dolduracaklar bana karşı ben babası ne yapmış olursa olsun anlatmamam gerektiğini biliyorum ve anlatmamaya da kararlıyım en azından ergenlik dönemini atlatana kadar ama onlar düşünmeyecekler bunları. şımartacaklar işte o zaman kızım benden uzaklaşabilir.korkum bu
ister istemez öğrenecek cute,
bende soyadlarından anlamıştım babam sandığım adamın babam olmadığını yani öz olmadığını..
Seviyorsa pek birşeyin değişeceğine inanmıyorum o ayrı...
O yaşta neden gizledin neden yalan söylediğini değilde..babasının nerde olduğunu sorgular evet..sen de herşeyi dürüstlükle anlatacaksın güzel güzel..inşallah kolay kabullenir durumu..
babası şuan kızı ile ilgilenmiyorsa ileride de ilgilenmeyecektir ve kızınızda ilgi göstermeyen bir babayı istemeyecektir.
fakat ileride babası çıkarda ben babanım der ve ilgi gösterirse mahkeme kararı ile belli zamanlarda görecektir yeri gelecek kalacaktır. bana kalırsa kızınızı da engellemeyin o durumda sonuçta siz ne kadar annesi iseniz oda babası ki siz anlaşamamış boşanıyor olabilirsiniz eşinizle fakat kızınız babasından neden ayrı kalsın... baba sevgisini hissetsin yaşasın doyasıya...
keşke benim eski eşimde çocuklarını arayıp ilgilense de artık bebeklerim her gördükleri erkeklere baba demekten vazgeçse, dedesinin resmini eline alıp ''BABA NEYDESİN SEN '' deyip ağlamasalar...
offf ağlattın beni..bugüne kadar içinde "baba" geçen konulara nerdeyse hiç yorum yapmadım kişisel sebepler yüzünden...ama daha önce de sizin yazılarınıza denk gelmiştim..sizin bebeklerinizin babalarından uzak olması sizi çok üzüyor gibi hissediyorum..Hiç üzülmeyin evet şu an çok savunmasızlar ve bu eksikleri onlar için bir dezavantaj gibi görünüyor ama kesinlikle değil, emin olun bebekleriniz yaşıtlarına göre daha azimli daha başarılı en öenmlisi çok daha güçlü olacaklar...daha yazacak çok şey var ama sizin beni anlayacağınızı düşünerek uzatmıyorum..
Konu sahibi sen de hiiiiiç böyle şeyleri kafana takma, korktuğun şeyler çok ütopik , asla korktukların başına gelmez..
mrb arkadaşlar
cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?