- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
İnşallah Allahım yardım eder de kendiliğinden düzelir, gerçison altı ayda ne ilerlemiş ne de gerilemiş...durağan, bu da iyibirşeyArtık tıp çok ilerledi. Çocuk ve "ölüm" kelimesini yayana bile getirmek istemiyorum... Böyle düşünüp mutsuz olup çocuğunuzu da etkilemeyin. Mutlaka bir çaresi vardır. Arkadaşımın kardeşi de kalp hastası ama gayet güzel devam ediyor hayatına 27 yaşında. Şimdi herşeyin bir çaresi var..
beynim erör veriyo, nette açık kalp ameliyatı olup vefat edenleri okudum ve neler hissettim Allah bilir, en yakınkomşumuzun oğlu açık kalp ameliyatı sırasında vefat etti, hem de en iyi hastanede ameliyat olduama eceli gelmiş, daha dün gibi aklımda...Açık kalp ameliaytında risk fazla...Koronere müdahale edecekler, ana damar, basit bir delik değil, bugün bu riskler anlatıldı ama şunu da dedi doktor belki de 15 yaşına kadar müdahale edilmez, belki de öylece kalır oğlunuza zarar vermeyecek kadar küçük kalırsa, doktorlar müdahale etmemekten yana, en son çare olarak görülüyor...Kafam karışıyor, bir tanesi aspirin başlanacak diyo diğeri bişi demiyo...Allah acil sifalar versin oglunuza.
insallah hersey guzel olucak.
Neden hemen en kotuyu dusunuyosunz?
ben demiyorum, doktorlar risklerden bahsediyorlar, o sebeple müdaha edilmiyo, edilemiyor daha doğrusu...siz ne düşünürdünüz
bir tane daha sıkıntılı çocuğum olursa naparım bilmiyorum ki olma olasılığı yüksek, akrabalarımdan biliyorum...doğru söylüyorsun aslında, bencillik bu..Çok çok geçmiş olsun öncelikle. Rabbim şifa versin yavrunuza. Icinizi ferah tutun. Ama zaten sorunlu bi evliliginiz var daha önceki konularinizda bahsetmiştiniz. Bu sorunlu evliliğe sırf yalnız kalmamak adına ikinci bi cocuk getirmeniz bencillik olur.
2.çocuk isteğim yoktu ama duyduklarımdan sonra ya ilerde istersem ve pişmanlığını yaşarsam, bilmiyorum...Oğlunuz hasta bunalmanız normal.
Bu kadar bunalmışken çocuk gibi büyük bir kararı sağlıklı şekilde verebilir misiniz bilemem.
Sizin yerinizde olsam ne yapardım bilemiyorum. Ama 2. çocuk isteğiniz varsa vardır onu da gözardı etmeyin.
Psikoloğa gidin derim, kafanız karman çorman galiba düzenlemenize yardımcı olur:)
Oğlunuza acil şifalar dilerim. Artık tıp inanılmaz ilerledi, inanılmaz ameliyatlar yapılıyor, ben iyileşecek diye hissettim.
ben de bugünçok pozitif gitmiştim, doktor bakmadan önce belki de kendiliğinden kapanmıştır demişti ama duydularımdan sonra hiçbişi bilmiyorum, pembe tablo çizmedi, gerçekleri anlattı, bana dedi ki anlıyorum sen benden pozitif şeyler anlatmamı istiyorsun, istersemçok pozitif şeyler de anlatabilirim ama gerçekleri bilmen gerek gibianlatıldı ki en doğrusu belki de bu bilmiyorumOğlunuz hasta bunalmanız normal.
Bu kadar bunalmışken çocuk gibi büyük bir kararı sağlıklı şekilde verebilir misiniz bilemem.
Sizin yerinizde olsam ne yapardım bilemiyorum. Ama 2. çocuk isteğiniz varsa vardır onu da gözardı etmeyin.
Psikoloğa gidin derim, kafanız karman çorman galiba düzenlemenize yardımcı olur:)
Oğlunuza acil şifalar dilerim. Artık tıp inanılmaz ilerledi, inanılmaz ameliyatlar yapılıyor, ben iyileşecek diye hissettim.
bir tane daha sıkıntılı çocuğum olursa naparım bilmiyorum ki olma olasılığı yüksek, akrabalarımdan biliyorum...doğru söylüyorsun aslında, bencillik bu..
Doktorlar her zaman en kötüye hazırlar. Onlar için bunlar her gün karşılaştıkları şeyler, karşıdaki yıkılır mı, pskolojisi mi bozulur, buları düşünmezler. Allah şifasını versin. Şu halinle, kendine ve oğluşuna faydan olma, toparlanman lazım. Bu aşamada ikinci çocuk düşünceleriyle kafanı karıştırma. Olacaksa olur zaten. Allah yardımcın olsun.ben de bugünçok pozitif gitmiştim, doktor bakmadan önce belki de kendiliğinden kapanmıştır demişti ama duydularımdan sonra hiçbişi bilmiyorum, pembe tablo çizmedi, gerçekleri anlattı, bana dedi ki anlıyorum sen benden pozitif şeyler anlatmamı istiyorsun, istersemçok pozitif şeyler de anlatabilirim ama gerçekleri bilmen gerek gibianlatıldı ki en doğrusu belki de bu bilmiyorum
evet düşündüm, evlat hasretim nasıl dinicek, kötü bişiolursa kime sarılacam,İnanmıyorum
Oğlum ölürse bi cocuk yapsammı
Bunumu düşündünüz gercekten
Galiba sinirleriniz bozuk ne düşünceğinizi şaşırmışsınız
Gecmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim
evet düşündüm, evlat hasretim nasıl dinicek, kötü bişiolursa kime sarılacam,
oğlumuz için ben de babası da elimizden geleni yapıyoruz, türkiyenin en iyi doktorlarınagidiyor ama insan düşünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?