çocuğum kalp hastası, yardım...

Umarim cocugunuz saglina kavusur. Cok gecmis olsun. Sorunu tam bilemiyorum, doktor degilim ama bircok insan surekli kontrolle duzgun bir yasam surebiliyor. Cok kotu dusunmeyin lutfen.

zihnimde öldürmedim, olasılıkları düşünüyorum, doktor dedi ki belki 15 yaşına kadar müdahale etmem, diyelim kötü bir olay oldu, nasıl altından kalkarım,o zamana 48 yaşında olacağım, 2.çocuğu nedne yapmadım diye pişman olmak istemiyorum

Cok gecmis olsun.ilerisi icin cok plan yapmayin.su anki duruma odaklanin.bu kadar detayci olursaniz problemlerin icinden cikamazsaniz.su anki problemi cozmeye calisin.tekrar cok gecmis olsun...

Cok gecmis olsun ama niye hemen olumu dusunuyorsunu benim kizi. Dogustan kalbi delik dogdu hemde 2 tane 4 yasinda da acik kalp ameliyati oldu gayet iyi allah sifa versin yavruna :)

evet düşündüm, evlat hasretim nasıl dinicek, kötü bişiolursa kime sarılacam,

Su an uzgunsun, endiselisin..
Korkuyorsun. Hepsini anlıyorum, bu sebeple yanlis birsey soyleyip kirmaktan da acikcasi cekiniyorum.

Bak benim su anda bildigim kadariyla saglikli bir oğlum var.
Suan icin bu böyle.
Yarin nasil bir güne uyanacagimizi bilmiyorum. Uyanabilecek miyiz onuda bilmiyorum.
Belki saglikli sihhatli büyüdüğü günleri de gormek nasip olacak, belki olmayacak.
Belki de ben oglumun 18. Yaşini goremicem.
Ben degil o bensiz kalacak.
Anlatabiliyor muyum.
Hayatimizi ihtimaller üzerinden sekillendiremeyiz.
Korkularimizin, endiselerimizin dusunme yetimizin önüne gecmesine izin vermemeliyiz.
Oglun senin ruhun ve bizler ruhumuzdan vazgecemeyiz.
Lutfen destek almaya calis.

Ya bi anne nasıl evladına bu kadar rahat ölümü yakistirir yapma ya Allah aşkına yazmayim yazmayim dedim ama olmadı. Burda desen ki evladım hasta başından geçen arkadaşlar var mı ? Nasıl davranmaliyim taktik alacaginiz yerde oğlum ölürse ikinci cocugumda hasta olursa bilmem ne .. neyse minige çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

benim oglumda kalbinde 3 delikle dogdu.bir yaş civarinda asd'ler kapandi ama vsd durdu 2 yil ilac

tedavisinden sonra acik kalp ameliyati oldu.ve delik kapatildi.seni cok iyi anliyorum ayni duygulari bende yasadim .dr olumsuz konusutca dunyam basima yikiliyordu.sanki ellerimden kayip gidiyor gibi.dr donusu cok agladigim olmustur.ama cok sukur sag salim cikkti ameliyattan vsd si kapatildi.ben kendimi hep boyl teselli ettim .hastada olsa saglikli da olsa ona bicilen bir omur var ne bir eksik ne bir fazla .hicbiseyin garantisi yokki hayatta

Konuna inanmayan arkadaslarimiz var,
Acikcasi dönüp eski konularina bakmak icimden gelmiyor.
Çünkü haklilar ise ciddi anlamda suan da böyle bir cocuk olmadigi icin sevinirken,
Derin anlamda uzulmeme sebebiyet verdigin için...
Neyse..

bizimteşh,s,m,z KORONER KAMERALFİSTUL, yani kalbimizde ek damar var, yani kalbin kanı akmaması gereken bir yere gidiyo, kalbin bir yanı aşırı kanlanıyo, diğer tarafı kanlanmıyor,kanlanmayan yerde kalp krizi riski oluymuş,nadir anomali, keşke delik olsa, pfo da var ama doktor o o kadar önemlideğil dedi.

ömür boyu asprin kullanacakmış ve yılda bir kez kontrol diyor, ömür boyu böle olacakmış...ona da canımsıkılıyo.siz asprin kullnıyor musun kontroller ne sıklıkta

Cok kisa sure once acik kalp ameloyati olmus biri olarak soyluyorum Korkularin çok normal ama doktor daha ileriki dönem için demis ameliyat olabilir diye. .Şuan sadece kontrol aşaması. Tüm enerjini evladına ver. 2.cocuguda eğer istiyorsan yap geç olmadan yaş için ama çok takma hersey allahtan. Benimde bir anda ortaya çıktı .sağlıklı nice insanlar neler yasiyor çok düşünme dua et sadece. Geçmiş olsun

Allah sifasını versın ins. Çok kafaya takmıssın normal tabi anne içgüdüsü int.de çok arastırma kafa cok karısıyor.. ailenle esinle görüs çocuk meselesini fikir olur

Merhaba oncelikle gecmis olsun kalbinizdeki sorun nedir? Bebegi kalp anomalisi ile dogan bir anneyim suan 2 bucuk ayligiz ve 2 bucuk aydir hastanedeyiz insallah yarin taburcu olacagiz. Hastanemizden ve doktorumuzdan cok memnunuz. Hangi ildesinzi acaba? Hangi hastanede takibinzjj yaptiriyrosunuz.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Ben hep 2 çocuk taraftariyim ama çocuğunuz rahatsız suan acaba ikinci çocuk olunca yeteri kadar ilgi gosterebilecekmisiniz kalp önemli hep takip gerektirir.

yetişkinler o kadar riskli değil de bu 1 y
İst de özel muayenehane kadıköy de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…