- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
Allah sifasını versın ins. Çok kafaya takmıssın normal tabi anne içgüdüsü int.de çok arastırma kafa cok karısıyor.. ailenle esinle görüs çocuk meselesini fikir olur
ömür boyu takipte olacağızGeçmiş olsun. Allah şifa versin. Ben hep 2 çocuk taraftariyim ama çocuğunuz rahatsız suan acaba ikinci çocuk olunca yeteri kadar ilgi gosterebilecekmisiniz kalp önemli hep takip gerektirir.
bize 50 mg bebe asprini dedi bir hekim diğeri bişi demedidogdugundan beri ilac kullaniyor ama aspirin degil.
Bak sadece ihtimalmis boşu boşuna kendini üzme. Diyorum ki hiç bir sağlık problemi yokken insanlar kaza yapabiliyor aniden olebiliyor aniden hastalıklar çıkabiliyor. Sukret ki çocuğunun tedavisi var sukret ki maddi durumun iyi her imkanı sunabilirsin sukret ki acisindan agrisindan gözünün önünde aglamiyor inlemiyor. .çok zor evlat çok zor hastalıkla imtihan. Ama rabbim seni de o minigi de görüyor biliyor ve ondan geldi. Sadece dua ve enerjini çocuğuna harca gez dolaş eglen beraber. Rabbim şifa versin ameliyat a bile gerek kalmasın inşallahömür boyu takipte olacağız
Cnm iki türü var asd ve vsd biri üç yasından sonra kapanıyor diğeri ameliyat gerektirebiliyor. Beslenmesine dikkat et bizimkinde üfürüm vardı geçti çok şükür.bi yakınımın çocuğu açık ameliyat oldu diğeri de ameliyat gerektireblrdi ve gelişme bozkluğuda vardı 12 yasnda falan kendiliıinden kapandı ama arada kontrolleri aksatmadı.. ins. Atlatıcak seninkide cnm tıp ilerledi.başlangıçta doktorun bana söylediği amman anjiyo ile kapatırız demişti, şu an değerler değişmedi diyor, açık kalp ameliyatı da ihtimaller arasına girince üzülüyorum...bebek ve çocuk için ameliyat erişkine göre daha riskli...
Oğlumda çok nadir görülen kalbinde bir sıkıntı var, elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyiprofesötlere götürüyoruz, bugün 2 profesör gezdik, ikisi de sorunun açık kalpameliyatına ileriki zamanlarda gidebileceğini söyledi, riskli olduğunu vs anlattılar, anjiyobile riskli imiş.dolayısıyla son noktada müdahale edilecek, şu an değil...6 ayda bir kontroldeyiz, Allahtan maddi durumumuz iyi, oğlumuzu en iyi proflara götürüyoruz amayine de ne biliyim, dün bütün gece deli gibi nette hastalığı araştırıyorum, kontrol zamanları bir hüzün çöküyor.Ya ölürse benim biricik oğlum, evliliğimi bile çocuk sahibiolmak için yapmıştım, tek hedefimdi, kafayıüşütürüm herhalde...
Ben tekçocukdüşüyordum, yaşım 33 belki de son demlerdeyim, ya oğlumu da kaybedersem(tabiki oğlumun yerini asla dolduramaz) ikinci çocuğu yapmalı mıyım?psikolojik olarak hiç hazır değilim,ailede down sendromu da var, çocuk downlu doğar mı, ya da yine kalp hastası olur mu diye de düşünmeden edemiyorum....Maddi olarak birçocuğumuza daha bakabiliriz, psikolojik olarakhazır da değiliz, yaş 33, napıyım ben.iyice kafayı mı yiyorum...Nolur fikir beyan edin...napıyım ben...
masaallahİyi geceler, mesajınızı görünce yazmak istedim. Bende VSD vardı ve açık kalp ameliyatıyla kapatıldı, şu an hiçbir sorunum yok çok şükür. Lütfen moralinizi bozmayın.
Oğlumda çok nadir görülen kalbinde bir sıkıntı var, elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyiprofesötlere götürüyoruz, bugün 2 profesör gezdik, ikisi de sorunun açık kalpameliyatına ileriki zamanlarda gidebileceğini söyledi, riskli olduğunu vs anlattılar, anjiyobile riskli imiş.dolayısıyla son noktada müdahale edilecek, şu an değil...6 ayda bir kontroldeyiz, Allahtan maddi durumumuz iyi, oğlumuzu en iyi proflara götürüyoruz amayine de ne biliyim, dün bütün gece deli gibi nette hastalığı araştırıyorum, kontrol zamanları bir hüzün çöküyor.Ya ölürse benim biricik oğlum, evliliğimi bile çocuk sahibiolmak için yapmıştım, tek hedefimdi, kafayıüşütürüm herhalde...
Ben tekçocukdüşüyordum, yaşım 33 belki de son demlerdeyim, ya oğlumu da kaybedersem(tabiki oğlumun yerini asla dolduramaz) ikinci çocuğu yapmalı mıyım?psikolojik olarak hiç hazır değilim,ailede down sendromu da var, çocuk downlu doğar mı, ya da yine kalp hastası olur mu diye de düşünmeden edemiyorum....Maddi olarak birçocuğumuza daha bakabiliriz, psikolojik olarakhazır da değiliz, yaş 33, napıyım ben.iyice kafayı mı yiyorum...Nolur fikir beyan edin...napıyım ben...
bir tane daha sıkıntılı çocuğum olursa naparım bilmiyorum ki olma olasılığı yüksek, akrabalarımdan biliyorum...doğru söylüyorsun aslında, bencillik bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?