çocuğum kalp hastası, yardım...

Allah sifasını versın ins. Çok kafaya takmıssın normal tabi anne içgüdüsü int.de çok arastırma kafa cok karısıyor.. ailenle esinle görüs çocuk meselesini fikir olur

başlangıçta doktorun bana söylediği amman anjiyo ile kapatırız demişti, şu an değerler değişmedi diyor, açık kalp ameliyatı da ihtimaller arasına girince üzülüyorum...bebek ve çocuk için ameliyat erişkine göre daha riskli...

Acınızı anlıyorum,Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın,kimseye evlat acısı yaşatmasın. Dilerim sağlığına kavuşur oğlunuz.
İkinci çocuğu istemenizide anlayabiliyorum ama gücünüz yetecekmi? Bebek bakıma muhtaç olacak uzunca bir süre,oģlunuza da ekstra dikkat etmelisiniz özel durumundan dolayı,sizi çok yıpratır bu durum. 40 yaşında gayet sağlıklı doğum yapan insanlar tanıyorum. Oğlunuz biraz büyüyünce tekrar değerlendirin çocuk konusunu,3 sene bile oğlunuzun gelişiminde ciddi fark yaratır. Biraz daha bekleyin,sağlıklı düşünemiyorsunuz ićinde olduğunuz psikolojiden dolayı şuan.
Oğlunuz içinde kötüyü çağırmayın lütfen,yorumlara baktım gayet güzel örnekler var,bu durumda olup sağlıklı şekilde hayatına devam eden. Size umut olsun bunlar.

ömür boyu takipte olacağız
Bak sadece ihtimalmis boşu boşuna kendini üzme. Diyorum ki hiç bir sağlık problemi yokken insanlar kaza yapabiliyor aniden olebiliyor aniden hastalıklar çıkabiliyor. Sukret ki çocuğunun tedavisi var sukret ki maddi durumun iyi her imkanı sunabilirsin sukret ki acisindan agrisindan gözünün önünde aglamiyor inlemiyor. .çok zor evlat çok zor hastalıkla imtihan. Ama rabbim seni de o minigi de görüyor biliyor ve ondan geldi. Sadece dua ve enerjini çocuğuna harca gez dolaş eglen beraber. Rabbim şifa versin ameliyat a bile gerek kalmasın inşallah

çocuk için evlendim çünkü yalnız kalmak istemiordum sozu çok tuafıma gitti... oncelikle oğlunuza Rabbimden ifa diliyorum... 5tane çocuğunuz bile olsa boşanırken Rabbim eğer size yalnız kalmayı uygun gördüyse bir deprem olur bir kaza olur hepsi elinizden gider... Bu sebepten siz gerçekten evlat sahibi olmak için deil onu hayırlı sağlıklı iyi bir psikoloji ile büyütecekseniz çocuk yapın... çocuk olduktan sonra eşinizle boşanma ihtimaliniz varsa babasız yetişecek yarım bir insan büyütürsünüz ve bu bilerek yaparsanız...

İnsanların kendisini düşünerek çocuk doğurması çok yanlış geliyor, sanki garanti belgesiyle doğuyor bu çocuklar,sonra başına bişey gelince psikolojik bunalımlar.... Herşeyine raziysaniz dogurun lütfen.

Cnm iki türü var asd ve vsd biri üç yasından sonra kapanıyor diğeri ameliyat gerektirebiliyor. Beslenmesine dikkat et bizimkinde üfürüm vardı geçti çok şükür.bi yakınımın çocuğu açık ameliyat oldu diğeri de ameliyat gerektireblrdi ve gelişme bozkluğuda vardı 12 yasnda falan kendiliıinden kapandı ama arada kontrolleri aksatmadı.. ins. Atlatıcak seninkide cnm tıp ilerledi.

Şu an çocuğunuz hasta ona yoğunlaşin birde bebek cikartmayin bence
2 - 3 yıl sonra yaparsınız olmadı daha yaşınız çok değil

Bi tup bebek cesidi duydum
En iyi genleri seciyolarlarmis yumurta vr spermleri dollerken.
Bundan yaptir.
Ankarada varmis 18bin mi neymiş

bir tane daha sıkıntılı çocuğum olursa naparım bilmiyorum ki olma olasılığı yüksek, akrabalarımdan biliyorum...doğru söylüyorsun aslında, bencillik bu..

Allah yavrunuza şifa versin, hayırlı doktorlarla karşılaştırsın
Ancak şu var ki her şeyin hayırlısını isteyin
Üç hafta önce anneannemi kaybettim ben, üvey anneannemdi, son günlerinde gözü baktığı tek öz evladı tarafından evinden atılmaya kalkıldı, eşyaları alındı, bulduğumda 90 yaşında kadın boş bir evde yerde yatıyordu, evlada hayat arkadaşı olarak bakmayın, hiç bir şeyin garantisi yok bu dünyada. Yavrunuza odaklanın ve bir psikolojik yardım alın, yaşınız geçmiş değil ikinci çocuğu düşünme zamanı değil bence şimdi, toparlanmaya bakın

Allah sifasini versin yavrunun. Evet cok zor. Yasayan bilir. Biz sunu hep unutuyoruz. " Her sey din gununun sahibi Allah'a ait" Aldigimiz nefes verdigimiz nefes bile bize ait degil. Dunya baki degil, sikintilar da baki degil. Oyle bir hale geldik ki her seyi sahiplenir olduk. Dunyaya dort elle sarildik ahireti kurani unuttuk. Onun icin cokca dua edin. Psikolojik olarak rahatlayacaksiniz ins. Bizlerde dua edelim. Pasamizin adi neydi. İsmiyle dua edelim. Rabbim Safi isminin hurmeetine sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…