Çocuğum kalp hastası

Gerçekten başta 2 ilaçla başladık sonra 4 oldu sonra 6 oldu. Sonra yavaş yavaş düştü teker teker ilaçlar. Şimdi gene 2 kaldı. Allahım bize de inşallah gelmeyin gerek kalmadı derler. O kadar küçük bir bebek ki. 9 aylık ama gören 6 aylık mı diye soruyor. 7300 kg.
Büyür gider annesi hiç merak etme. Ben 30küsur yıl önce o teknolojide prematüre olarak doğmuşum. Herkes ölümümü beklemiş. Annem çok çok üzüldüm der hala. Korkusundan kardeşim bile olmamış. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istememiş. Güzel bir bakım, dikkatli takip ile amiyane olacak ama yanlış anlama ayı gibi olur ☺️ benim boyum 1.75 tr standartlarında sen düşün. Allah şifa versin. Sen vazgeçmedikçe herşey mümkün.

Senin için dua edicem bugün rabbim yar yardımcın olsun arkadaşım..

Büyür gider annesi hiç merak etme. Ben 30küsur yıl önce o teknolojide prematüre olarak doğmuşum. Herkes ölümümü beklemiş. Annem çok çok üzüldüm der hala. Korkusundan kardeşim bile olmamış. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istememiş. Güzel bir bakım, dikkatli takip ile amiyane olacak ama yanlış anlama ayı gibi olur ☺️ benim boyum 1.75 tr standartlarında sen düşün. Allah şifa versin. Sen vazgeçmedikçe herşey mümkün.
Şimdi yürüme çalışmalarına başladı. 8.5 kg oldu 1 yaşına girecek. Sınırda ilerliyor ama ilerliyor en önemlisi de bu. İlaçlarını çok çok düzenli veriyoruz. Çok sıkı takip ediliyor. Allah’a şükür ediyorum her gün. Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🙏 iyi dilekleriniz için 🙏🙏

Allah Safi ismiyle şifa versin inşallah. Benim dayımın oğlu da doğduğu an beyninde çok ciddi problemler ile doğdu. Neredeyse doğduktan 1 ay bile geçmeden ameliyat oldu, sonra bir daha oldu. Gerçekten çok çaresiz bir süreçti. Simdi o çocuk büyüdü ve mühendis oldu :) Allah'ın izniyle her şey yoluna girer, Allah size sabır versin
Çok teşekkür ederim ☺️🙏

Öncelikle şifa diliyorum tüm hastalara🤲
Sonrasında bir de bebeğiniz için düşünün küçücük bedeniyle nasıl tutunmaya çalışıyor hayata ve size. Minicik bedenleri çok güçlü onların bunu bilerek atlatacağınız bu süreç çabucak geçip normale dönersiniz umarım.

Öncelikle şifa diliyorum tüm hastalara🤲
Sonrasında bir de bebeğiniz için düşünün küçücük bedeniyle nasıl tutunmaya çalışıyor hayata ve size. Minicik bedenleri çok güçlü onların bunu bilerek atlatacağınız bu süreç çabucak geçip normale dönersiniz umarım.
Normale döndüm açıkçası. Bu yazdığım yaşanan şeyler geride kaldı pek tabii ki. Şu anda hala daha ilaç kullanıyorum çünkü koruma amaçlı. Ama psikolojim daha iyi durumda. Kızım hala ilaç kullanıyor ama doktora bağlı bir süreç o da. Teşekkür ederim duanız için.

Kapakçıkta evet damar genişlemesi takip ediliyor
Merhaba nasıl oldu çocuğunuz takipleri ne durumda bikuspit kapak olduğunuz söylemişsiniz suan ki durumu nedir kac yaşında çocuğunuz cok geçmiş olsun bu arada

Hacettepe kalp alanında çok iyi bi hastane İzmirdeyiz biz behçet üz çocuk hastanesinde tedavimiz devam ediyor alanında çok iyi doktorlara denk geldik kardiyologumuz Amerika kalp de öğretim görevlisi içiniz rahat etmezse buraya da gösterebilirsiniz
Sizin durumunuz neydi sadece bikuspit kapak olması mi yoksa doğuştan darlık kaçak da var miydi cok geçmiş olsun bu arada Allahim acil şifalar versin bütün herkesin çocuklarimiza

Sizin durumunuz neydi sadece bikuspit kapak olması mi yoksa doğuştan darlık kaçak da var miydi cok geçmiş olsun bu arada Allahim acil şifalar versin bütün herkesin çocuklarimiza
Triküspit atrezi yani triküspit kapağı gelişmedi sağ taraftaki kapak

Back
X