Cocuğum olmadigi icin eşim boşanmak istiyor

Sizinle çocuk olması için mi evlendi yoksa sizi sevdiği için mi?çocuk evlilik ağacının çiçeğidir bence çiçek olmasa da o yine ağaçtır bir yuvadır. Kuzenimin 13.yılında doğal yoldan 2 tane peş peşe. Halamın 23.yılında ikizleri tüp bebekle oldu. Eşlerinden hiç böyle bir talep gelmedi.ben 5.yılımda çocuğumu kucağına aldım. Eşim olacaksa senden olsun diyordu ki çok çok istiyordu. Yani bilemedim bu karakterdeki insan için üzülmeyin zaten çok üzgün olduğunuz bir konuda size destek olmayıp yarı yolda bırakıyorsa yol verin gitsin.

Allah bizi bu dünyada türlü türlü sınıyor kimini eşiyle kimini işiyle kimini çocuğuyla..yani demek istediğim yaşadığımız her türlü sıkıntılara biz sabredersek mükafatlanrılıcaz inşallah..Sen de çok sıkıntı çekmişsin.Mükafatını alırsın inşallah.Allah bizi mükafatlandırdığı kullarından eylesin inşallah..
Amin inşallah.Allah razı olsun.

Benim de gündemimde olan bir konu bu.
Ben 31 yaşına geldim eşim 32 ama eşim çocuk fikrine hiç sıcak bakmıyor..Borçtan, krediden,lüks hayallerden ve borsa yüzünden hiçbir şekilde bu tip planlara vakti yokmuş.Eyvallah ama bunlar yüzünden benim anne olma hakkım tek taraflı veto ediliyor.Ve günü geldiğinde bende bu sebeple ayrılacağım.
Medenice olduğu takdirde bu sebeple ayrılmayı ben normal buluyorum. Ama Allah’ın vermediği bir can için suçluymuşsunuz gibi muamele görüyorsanız sizin durumunuz başkadır

Kolay degil ama zararin neresinden dönersen kardir bosanmak belkide daha hayirli olabilir senin icin.

Benim ilk evliligimde (dini nikah) cocuk olmadi cok ugrastim tek basima okumussunuzdur belki forumda burda. Hem cocuk istiyordu hemde hic cabalamiyordu ilgilenmiyordu kötü davraniyordu eve gelmiyordu aldatiyordu en sonundada hic umursamadi birakti gitti cocuk olmuyo diyemi artik ama tek sebep o degildi kadin düskünüydü gitti. Bitane kimyasal gebelik oldu sadece.

Simdi iyikide ondan cocuk olmamis diyorum iyikide ondan kurtulmusum diyorum. Cocuk olmamasi daha hayirliymis cok sükür diyorum.

Simdi yine evlendim bundada sorunlar var ama düzelir insallah diye umuyorum. (Bunu artik ilk evlilik olarak sayiyorum ilk resmi :) insallahda son kalir) Henüz cocuk düsünmüyorum en az 2 yil kadar ondan sonrada olursa olur olmazsa olmaz artik hayirlisi neyse öyle olsun diyorum artik, cok yoruldum hayattan herseyden sorunlar bitmiyor hayatin her tarafindan. 34 yasindayim.

Bende icimi döktüm biraz kusura bakmayin. cocuk icin böyle diyen adam sana deger vermeyen adamdan kurtul bencede üzülme hayatina bak dene en azindan canim :( hakkinda hayirlisi olsun allah yardimcin olsun..

Ya nedir bu muhalefet olma aşkı?Hiç acaba neden yazılmış diye düşünebiliyor musunuz?Madem anlamadınız açıklayayım.Belki faydası olur.

1.Sebepsiz infertilede Çocuğum olmuyor diye kabullenme,önce uğraş benim 6 sene sonra oldu.umudunu yitirme mesajı içeriyor.
2.Anne baba olmayı herkes isteyebilir,istemeyedebilir.Belki eşin bu duygusallıkla ayrılalım diyebilir veya sen diyebilirsin bunu ben de yaptım ama birbirinizi gerçekten seviyorsanız vazgeçmezsiniz.Sadakat mesajı içeriyor.
3.Ama senin kocan çok çirkin teklifle gelmiş.Eğer boşanmama gibi bir umudun ya da vazgeçecek olursan sakın yapma,bak seven adam bunları yapmaz.Sahiplenme mesajı içerir.

Size de tavsiyem hemen kadın kadına düşman olacağına,acaba niye yazılmış diye alt metne bakmak lazım.Anlamadıysanız da sorun.Laf sokmaya çalışmak ergenlikte kaldı.
Konu sahibi ile empati yaptığımda rahatsız oldum kendi adıma. Yani böyle bir konu açmak zorunda kalsam ve altına bu yazılsa hayatta ne kocalar var bi ben mi öküzüne denk geldim diye düşünür daha da umutsuzluğa kapılırdım.

Konu sahibi ile empati yaptığımda rahatsız oldum kendi adıma. Yani böyle bir konu açmak zorunda kalsam ve altına bu yazılsa hayatta ne kocalar var bi ben mi öküzüne denk geldim diye düşünür daha da umutsuzluğa kapılırdım.
Gerçekler acıdır.Gerçekten bir öküzle evli olduğunu görüp ayrılığı kafasına koyabildiysek ne mutlu.Aynı şey benim de başıma gelebilirdi,kolay olmadı hamile kalmam ki hala korkular içindeyim,kucağıma almadan da geçmeyecek.Bu süreçte eş önemli demek istedim.Kötü bir niyetle yazmadım ama başka tarafa çekilmeye çalışılırsa ben de konuşurum.Lafım size özel olarak değil ama sanki ben nispet yaparmış gibi yazdığımı düşünüp de yazanlara oldu.Konu sahibi görmeli ne yazık ki gerçeği.Benim hayatım da mükemmel değil.Bu konuyla ilgili yakın şeyler yaşadım.Yazmak istedim sadece.

Sebepsiz infertilite
Benimde aynı idi 10.senede hamile kaldım Allah ın vardır bir bildiği ki seni bu adamın şerrinden korumak için Cocuk vermiyordur. Senin Eşin Allaha karşı geliyor resmen hesabını sorar hem bu dünyada hemde ahirette.....

Ben çocuk istiyorum o yüzden devam etmeyelim noktalayalım demek başka, ikinciyi bilmem ne demek bambaşka sevgi falan kalmaz insanda direkt boşan. Keza çocuk istiyorum olmuyor devam etmeyelim demekte sevgisi olmadığını iyi gün kötü gün bilmediğini yol arkadaşın olmadığını sana gösteriyor

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Boşanmak istemesini anlarım da başka birini kabul ettirmeye çalışması adilik

Back
X