Tüp bebek ile yumurta dondurmak ayni sey. Cikarttigimiz yumurtalari donduracaktik olmadi yumurta göremedi iptal ettik uygulamayi.Evli değilsin peki tüp bebeği kimle denedin?
Canım anne olmayı her bayan ister çok haklısın üzülmekte ama yeni doğmuş ve annesiz babasız kalan o kadar çok bebeklerimiz var ki yetimhane de illa anne olmak için doğurmak mı gerekir. Evlatlık edinmekte bir doğumdur. Benim eğer ilerde bebeğim olmazsa ben gözü kapalı yeni doğan bir bebeği kollarıma alarak evimize getirmeyi çok isterim.
bende evlilik falan düşünme suan sırf cocuk için hamile kalmak istiyorsun yanlış bi evlilik dönülmesi zor bir yol demek oldu da çocuk oldu adam ruh hastası çıksa cocuga da sanada yazık.. oldu da evlendin çocuk olmadı adam durumunu öğrendi neden bana bunu yaptın dedi sonuçta hızlı bir evlilik kararı alcaksın karşılıklı sevgi aşk yok kurtuluş gibi sen adama kosacaksın o da sana hesap soracak demem o ki sen kariyerine bak tıp her geçen gün ilerliyor yeterki maddi gücün olsun hiç bir şey imkansız değildir Allahtan umut kesilmez
strese girdikçe erken menepoza girersin okulun bitmesini bekle sonra iyi biri çıkarsa evlen incir kürü yumurta sayısını artırıyormuş i saraçoğlunun kürü
biliyorum ama bunu kabullenmek zoranne olmak için doğum yapman şart değil
işi bekleme sadece diplomanı al sonra evlen çocuk dene iş olur bir şekilde tabi bu senin tercihin hiç belli olmaz kader ne yazdıysaokulun bitmesini is hayatimin duzene girmesini de bekleyebilirim ama o zaman 30 yasimi gecmis olacam ve cocugumum olmazne yapsam bilemiyorum
Canim sen su incir kurunu yabana atma bak benim bu ay asilamam yapilacakti benimde yumurta rezervim az normalden.Ocak ayinda ilk asilamami oldum 8 yumurtam vardi ikisi gelismisti tutmadi.Bu ay tekrar asilamaya basladik 9 yumurtam vardi adetimin basladigi gunden itibaren her gun.sabah aksam incir yesim bi tane.Zeytinyaginin.icinde bekliyolardi.İgnelerimin dozunu da arttirdi doktorum inan 15 tane yumurtam.oldu ve 8 tanesi gelisti.Doktorum cok sasirdi asilamayi yapmadi dorduz besiz olur diye.Sen incir kurunu dene yumurtan artar ve cok fazla sayida yumurta dondurusun ilerse tup bebek yaptirirsin.Doktorun da dogru ilaci kullandirisa sana yumurta sayin cogalir
işi bekleme sadece diplomanı al sonra evlen çocuk dene iş olur bir şekilde tabi bu senin tercihin hiç belli olmaz kader ne yazdıysa
ilac kullanmadin mi yumurtaliklarini uyarici canimincir kürünü bilmiyorum canim ama daha fazla tüp bebek yapmama izin vermiyorlar ... belki ileride evlendigimde yaparsam denerim ama faydasi olacagini sanmiyorum tek bir yumurta bile cikaramadik
kullandim hem de en yüksek dozu verdiler ama yine de olmadi yumurta rezervim en düsük seviyelerde. Senin amh degerin kacti?ilac kullanmadin mi yumurtaliklarini uyarici canim
okulu bırakmadan da evlenebilirsin dediğin gibi belli olmuyo bende aylarca denedim tutmadı tam tuttu derken dış gebelik çıtı kötü günler atlattım bazen keşke evlendiğim gibi deneseydim diyorum yaş 29 neye bekledin ki diyorum kendimeO zaman diplomayi almadan da evlenebilirim cunku cocuk da bir gunde olmuyor sonucta, belki yillarca ugrasacagiz belki olacak belki hic olmayacak. Ama ne istedigimden emin degilim. Hayatimin ne yöne gitcegini ben bebegi dusunerek belirliyorum ve o karari vermek cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?