- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 23
- 39
- Konu Sahibi papatyakiz1
Tabi ki haklısınız. Eşiniz de görünsün muhakkak. Tedaviye gerek varsa geç kalmamış olursunuz.Allah razı olsun sagolasınız ınsan bellı bı yasa gelınce panıklıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki haklısınız. Eşiniz de görünsün muhakkak. Tedaviye gerek varsa geç kalmamış olursunuz.Allah razı olsun sagolasınız ınsan bellı bı yasa gelınce panıklıyor
tek doktora bağlı kalmayın kesinlikle. Amh değeri kadın için önemli.baktırmanız lazım.Başka hastaneye gidin bencedoktora soyledım ama bakmadı(
baska yerde sıra bulamadımtek doktora bağlı kalmayın kesinlikle. Amh değeri kadın için önemli.baktırmanız lazım.Başka hastaneye gidin bence
hım adetin üçüncü günü yapılan test daha doğru sonuç verir ama FSH iyi senin onun için sıkıntı yapma banada neler neler dediler hatta çocuğun olmaz dedi bir tanesi Rabbim nasip etti çok şükür banada hiç olmayacakmış gibi gelirdi her ay doktora giderdim pcos cikokta kisti yaş kilo hepsi vardı. Şimdiki aklım olsa o kadar Dr gitmezdim üzülmekten başka birşeye yaramadı.bu test adet bıtımının ertesi gun yapıldı doktor degerlerımı gordu hamıle kalabılırsın bıseyın yok dedı folık asıt verdı ama derdımı anlatamadım devlet hastanesı cok sıra oluyorbaska yerde de sıra bulamadım oysa ben durumumu paylasmayı ıstemıstım
Psikoloji çok önemliymiş bence olumsuz düşüncelerden sıyrılmaya bakın.Hayırlısı olsun.Evlatların hayır oranı ortada umarım hayırlı insan olacak yeniden evlatlarınız olur.Merhaba kızlar yasım 37 yenı evlıyım 5 aylık ama denemelerımız hep basarısız ne yapsam olmuyor adetlerım duzenlı hormonlarım normal ama yasımdan dolayı cok endıselenıyorumkafam cok karısık toparlayamıyorum lutfen bana destek olun
![]()
Stres cok buyuk engel. Gevşediğinizde mutlaka olacaktır. Cok yakin bir tanıdığım 2 buçuk yılda bebek sahibi oldu hem de hiçbir sorun yokken. Doktor sadece strese bağlamişti.Merhaba kızlar yasım 37 yenı evlıyım 5 aylık ama denemelerımız hep basarısız ne yapsam olmuyor adetlerım duzenlı hormonlarım normal ama yasımdan dolayı cok endıselenıyorumkafam cok karısık toparlayamıyorum lutfen bana destek olun
![]()
benim dr um da amh ye bakmiyor. son yillarda cok da etkisinin olmadigina dair bilimsel yayinlar cikmis. bende de amh ye bakilmadi. stres sizin en buyuk dusmaniniz suanda.doktora soyledım ama bakmadı(