Çocuğum olmaz diye korkuyorum

aynen cnm 3 ay oldu bende de tık yok.delırcem

Ben de bunu anlamıyorum ya daha fol yok yumurta yok evli bile değilsin denemişliğin bile yok oturmuş buna mı ağlıyorsun?
Benim ünide ev arkadaşımın rahminde septum çıkmıştı kız hüngür hüngür ağladı çocuğum olmayacak diye evlendi ve ilk aydan hamile kaldı bebeği 2 yaşında şimdi. Ve o ağlarken onu sakinleştirmeye çalışan benim hiç bi sorun olmadığı halde 3 düşük yaptım ve hala çocuğum yok.
Pco öyle korkulacak bir hastalık değil tıp çok ilerledi sıkma canını. Pco olan kaç milyon kadın var. Git başka bir doktorla da görüş içini rahatlat istersen

ne kadar kullandın canım bu ıkısını?pekı?senın adetlerın nasıldı duzenlı mıydı?yumurtalıklarında kucuk kucuk kıstler var mıydı mesela bi sürü???

evet bir sürü küçük kistler vardı. evlendiğimde 2 yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım onun haricinde hiç düzenli adet olmadım 2 ayda 3 ayda 5 ayda hatta 9 ay olmadığımı bilirim evlenmeden önce :) doğum kontrol hapını bırakıp 7-8 ay hamile kalmayınca doktora gittim pko deyip bu ilaçları vardi 15 gün kullandım ramazan girdi araya neyse dedim ramazandan sonra devam edeyim ama bayramda hamile olduğumu öğrendim

ayyy cok guzel cnm ya.durumum senınle tıpatıp aynı suan...cok umutlandım bak smdı.bnde ınofolıc toz olandan kullandım sendemı ondan kullandın?glıfor da ıcıyorum ama ıkısını aynı anda kullanmadım hıc.ılıskı sıklıgınız nasıldı canım pekı?2gune bır mı??

inofolic toz canım evet günde 4 paket, glukofen de şeker ilacıymış galiba yumurta kalitesini artırıyormuş ondan da günde 2 taneydi sanırsam aynı anda kullandım ikisini. ilişki sıklığı çok düzenli değildi canım ya 2 gün de 3 gün de değişiyordu. pkolu olduğum için yumurtlama tarihi de tam belli olmuyor zaten.

aynen bende öyle ıctım canım.sabah aksam 4 paket.yanı bır bardak suya 2 paket toz dımı???aynen bnde senın hapla aynı ıcerıkte glıfor ıcıom ama gunde 1 tane 1000mg benımkı.senınkı kac mg dı???ayyy walla heycan yaptım smdı kızzzz

gittim baktım geldim :) 850 mg mış günde 2 tane Allahım en kısa zamanda sana da versin canım tüm isteyenlerle beraber lolita555

Benimde düzenliydi 4 ay oncesine kadar. Adet söktürücü hap verdi doktor hemen söktü ve adetim düzene girdi sadece 2 ay. Fakat şuanda da 9 gün adetim gecikmiş durumda. Mide bulantısı bas ağrısı ve aniden sinir falan oluyor. Gebelik testi yaptım 2 kez negatif çıktı. Daha oncesinde de doktor yumurtalık tembellesmesi dedi. Iler de çocuk istedigin de bu sekilde cok zor dedigi an dünyam basima yıkıldı. Simdi 9 gün gecti adetim ve doktora gitmeye korkuyorum

Ne yani tüm polikistikler kısır mı ne kadar saçmalamış doktor.. O kadar okumuş etmiş ama hasta ile nasıl iletişime geçilir öğrenememiş. Kesin olarak kısır diyemem cümlesi çok yanlış olmuş. Benimde çevremde birsürü insan var. Hatta bende 3-4 ayda bir adet görüyorum Hiçte ümitsizliğe kapılmıyorum benim ki genetik annem teyzelerimde öyle. Artık Herşeyin çaresi var çok şükür hiç kötü Düşünme

Kadın zaten çocuk istiyo. Eğer istemiyorsa korunsun.

Bir doktorla kalma bence. Kesinlikle bir doktora daha gitmeni öneririm. Ben de evlenmeden önce ultrasyon ile kontrol ettirmek için çok iyi bir doktora gitmiştim. Aynı teşhisi sadece ultrasyondan bakarak bana da soyledi. Ben de çok korktum. Hatta doktora özellikle sordum ve 1 ay sonra evleniyorum çocuk sahibi olmama engel mi dedim. Doktor bunları düşünme kafanı rahat bırak dedi. Yani kesin bir şey soylememisti. Ben evlendikten sonra istediğim anda hamile kaldım çok şükür. Hiç kendinizi sartlamayin allah yazdiysa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…