- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Sizde adeta bir ben gordum :) Ustelik ben 15 yasinda ogrenmistim bunu.Bende cok tuylenme,duzensizlik ve az gorme vardi o zaman zayiftim.Zamanla kilo aldim ve doktora gittigimde bana yumurtaliklarimi gosterdi yaglanmisti onun deyimiyle.Sogan kuru uyguladim duzeldi ama ayni zamanda kilo verdim gunluk yuruyordum yani hareketsiz degildim kistlerim gitmisti hormonlarim duzeldi.Ama suan yine kilo aldim hemde 13 14 kilo ve hareketsizim 3 aya yakin adet gormuyorumTekrar yuruyuse baslayacagim canim destek olabiliriz birbirimize
ne ılacı kullandın canım?yazabılır mısın.bnde pkoyum
glukofen+inofolic kullandım canım
ne kadar kullandın canım bu ıkısını?pekı?senın adetlerın nasıldı duzenlı mıydı?yumurtalıklarında kucuk kucuk kıstler var mıydı mesela bi sürü???
evet bir sürü küçük kistler vardı. evlendiğimde 2 yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım onun haricinde hiç düzenli adet olmadım 2 ayda 3 ayda 5 ayda hatta 9 ay olmadığımı bilirim evlenmeden önce :) doğum kontrol hapını bırakıp 7-8 ay hamile kalmayınca doktora gittim pko deyip bu ilaçları vardi 15 gün kullandım ramazan girdi araya neyse dedim ramazandan sonra devam edeyim ama bayramda hamile olduğumu öğrendim
ayyy cok guzel cnm ya.durumum senınle tıpatıp aynı suan...cok umutlandım bak smdı.bnde ınofolıc toz olandan kullandım sendemı ondan kullandın?glıfor da ıcıyorum ama ıkısını aynı anda kullanmadım hıc.ılıskı sıklıgınız nasıldı canım pekı?2gune bır mı??
inofolic toz canım evet günde 4 paket, glukofen de şeker ilacıymış galiba yumurta kalitesini artırıyormuş ondan da günde 2 taneydi sanırsam aynı anda kullandım ikisini. ilişki sıklığı çok düzenli değildi canım ya 2 gün de 3 gün de değişiyordu. pkolu olduğum için yumurtlama tarihi de tam belli olmuyor zaten.
gittim baktım geldim :) 850 mg mış günde 2 tane Allahım en kısa zamanda sana da versin canım tüm isteyenlerle beraberlolita555
4 ay onceydi cnm düsügüm suan yine tedavi goruyorum korunmuyorumSeni anliyorum canim benimde hep öyle oldu ama sonra yine oldu cok sukur en son dusugun ne zamandi ve simdi korunuyomusun...
yordum senı cnm benım :)amin arkadasım banada dua eder mısın ismen.adım fatmanur
rica ederim canım yaa ne yormasıederim tabiki de güzel haberi aldığında paylaş sen de
Benimde düzenliydi 4 ay oncesine kadar. Adet söktürücü hap verdi doktor hemen söktü ve adetim düzene girdi sadece 2 ay. Fakat şuanda da 9 gün adetim gecikmiş durumda. Mide bulantısı bas ağrısı ve aniden sinir falan oluyor. Gebelik testi yaptım 2 kez negatif çıktı. Daha oncesinde de doktor yumurtalık tembellesmesi dedi. Iler de çocuk istedigin de bu sekilde cok zor dedigi an dünyam basima yıkıldı. Simdi 9 gün gecti adetim ve doktora gitmeye korkuyorumDoktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Ne yani tüm polikistikler kısır mı ne kadar saçmalamış doktor.. O kadar okumuş etmiş ama hasta ile nasıl iletişime geçilir öğrenememiş. Kesin olarak kısır diyemem cümlesi çok yanlış olmuş. Benimde çevremde birsürü insan var. Hatta bende 3-4 ayda bir adet görüyorum Hiçte ümitsizliğe kapılmıyorum benim ki genetik annem teyzelerimde öyle. Artık Herşeyin çaresi var çok şükür hiç kötü DüşünmeDoktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Kadın zaten çocuk istiyo. Eğer istemiyorsa korunsun.evlenince korunmasın da ilk aydan çocuğu mu olsun :)
burası nasılsa zor olur deyip korunmayıp da hamile kalanlarla dolu.
birçok pkolu arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı.
hapla korundukları halde, hani insanlara göre hap zorlaştırıyor ya.
Hayır nasılsa olmaz diye dikkat etmeyecek burda yazanlara bakarak, sonra ilk aydan hamile kalacak.Kadın zaten çocuk istiyo. Eğer istemiyorsa korunsun.
Hayır nasılsa olmaz diye dikkat etmeyecek burda yazanlara bakarak, sonra ilk aydan hamile kalacak.
Hemen çocuk isterim dememiş ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?