çocuğum olmuyor diye bana ''kıskanç'' muamelesi yapılıyor

canım ben 7 yıl çocuk yapmadım.. çevre baskısı, olmuyor söylentileri çıktı.. kayınvalidem özellikle sık sık arayıp taciz etti doktora gidin diye.. anlatamadım kadına bi türlü istemediğimi.. ama takmadım hiç.. inan ki stres en büyük düşman, böyle üzülüp sıkılınca inadına olmuyor.. rahatla biraz .. sen de kucaklayacaksın Allahın izniyle güzel bebeğini..

canım ben 7 yıl çocuk yapmadım.. çevre baskısı, olmuyor söylentileri çıktı.. kayınvalidem özellikle sık sık arayıp taciz etti doktora gidin diye.. anlatamadım kadına bi türlü istemediğimi.. ama takmadım hiç.. inan ki stres en büyük düşman, böyle üzülüp sıkılınca inadına olmuyor.. rahatla biraz .. sen de kucaklayacaksın Allahın izniyle güzel bebeğini..

tşk ederim canımm ama öyle zorki ben vajinismusum aslında :(((( yani bi kaç defa ilişki oldu ama sonra yapamadımmaddi imaknım olsa doktora gitcem 4-5 bin tl istiyorlar bu tedaviye . bunu kimsyee söylemedik söylesek topa tutarlar bizi. evlendiğimizde 1 hafta yapamdık diye eşim için iktidarsız demiş kendi kuzenleri felan ( bunu yeni öğrendim eşime söylemdim kimseye söylemedim ) 1 hafta sonra baktık baskı yapıyorlar oldu dedik kapandı konu. böyle baskıları olmasaydı belki o çok sevdiğim k. valideme derdimi anlatırdım ama olmadı işte anlatamadım maddi yardım yaparlardı bi şekilde tedavi olmamız için. ama şu an kimse bilmiyor sadece çocuğu olmuyor diyorlar arkamdan :( anlatırsam eşime iktidarsız derler öyle diyeceklerine bana çocuğu olmuyor kısır desinler daa iyi :(( aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık anlayacğın .. umudumu ise yavaş yavaş tüketiyorum kimseyle görüşmüyorum eve kapandım :(

Peki intermet üzerinden kendin su vaginismusu okuyarak, bilgilenerek yensen. Hatta bildigim kadariyla burada KK`de bir bölüm olmali bu konu hakkinda orada bu konuda dertli olan kadinlar birbirleriyle fikir alisverisi yapiyorlardi. O bölümü bulmaya calis.

Hic kimsenin baskisi altinda kalmayin, hele toplumun hic kalmayin.

tşk ederim canımm ama öyle zorki ben vajinismusum aslında :(((( yani bi kaç defa ilişki oldu ama sonra yapamadımmaddi imaknım olsa doktora gitcem 4-5 bin tl istiyorlar bu tedaviye . bunu kimsyee söylemedik söylesek topa tutarlar bizi. evlendiğimizde 1 hafta yapamdık diye eşim için iktidarsız demiş kendi kuzenleri felan ( bunu yeni öğrendim eşime söylemdim kimseye söylemedim ) 1 hafta sonra baktık baskı yapıyorlar oldu dedik kapandı konu. böyle baskıları olmasaydı belki o çok sevdiğim k. valideme derdimi anlatırdım ama olmadı işte anlatamadım maddi yardım yaparlardı bi şekilde tedavi olmamız için. ama şu an kimse bilmiyor sadece çocuğu olmuyor diyorlar arkamdan :( anlatırsam eşime iktidarsız derler öyle diyeceklerine bana çocuğu olmuyor kısır desinler daa iyi :(( aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık anlayacğın .. umudumu ise yavaş yavaş tüketiyorum kimseyle görüşmüyorum eve kapandım :(

canım merhaba ben vajinismus belası ile 2 yıl uğraştım şimdide 1 senedir bebek için uğraşıyorum ben bu illeti devlet hastenesinde psikolok doktor sayesinde yendim nerde olduğunu bilmiyorum ama para vermeden yani devlet tarafından siğortan varsa hemen git tedavi ol derim ben terapi ile 3 ayda yenmiştim bol şans.

yazdıklarına çok şaşırdım.daha yeni evlisin.3 yıl ne ki.istersen hemen doğurursun istersen asla doğurmazsın.karar seni ve eşini ilgilendirir.sana böyle davranan insanlar cahil insanlar.kadının kendi vücudunda bir sorun olmuş ki bebeği düşmüş.bunun seninle zerre kadar ilgisi yok.yapılan yorumlar,bakışlar hep örümcek beyinlilikten.bu devirde bu çağda nazarla bebek mi düşer hiç.senin yanında bebek lafı etmiyorlarmış vss.bunlar hep seni incitmek için yapılıyor.sen güçlü ol,gül hatta bunlara.onlara vereceğin en büyük ders bu olur.senin zayıf noktanı anlamış tanıdıkların.sen dur demedikçe de üstüne gelecekler.dedim ya onlara vereceğin en büyük ders ya görüşmemek yada görüşmek zorundaysan da mutlu olmak,gülmek.Allah'a emanet ol.

Her kadın elbette anne olmak ister,fakat bu ne bizim irademize nede isteğimize bağlı Rabbim dilediğine verir,dilediğindende alır,bu ince çizgiyi anlamayan asalak insanlara zerre prim vermeyin bol bol hayırlısını dua edin,Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin..İnşallah sizde evlat sahibi olursunuz umudunuzu yitirmeyin..

Meryem otu ile hamile kalan?

Meryem otunu kullanipta hamile kalan??

Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve siteden bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda GITTIGIDIYOR SITESINDE satiliyor , orada buldum sadece, ve 2 paket aldim.hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

Merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür…bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar.

Arkadaşlar konu kapandımi 1 yıllık evliyim ve olmuyo Bi yardım edin ankarada doktor önerisi olsn varmi

Back
X