çocuğum olmuyor dye insan değil miyim ben :(

istanbulda doktor öneriniz varmı ? ayrıca pko luyum alttan muayene olamadığım için tedavi olamıyorum da :(((

canım ben sana sunu söylemek istiyorum ki her psikologa bir kusur bularak aslında tedavini erteliyorsun benim doktorum da parmak egzersizi ile başlatmış ve ben tüm gün yapamadığım için eşimin omuzunda ağlamıştım sonra ben bunu yapabilirim dedim ve kararımı verdim zaman hızla geçiyor bence vakit kaybetme ve doktora git seni anlayacak bir doktor mutlaka vardır devlette...zaten bekar sıfatında olduğun için alttan da muayene olmazsın haberin olsun ve kendini şu şekilde telkin et eşim bunu hak ediyor mu ben hep kendime bunu sordum çünkü o beni sabırla bekledi bunları düşün umarım tez vakitte bu sorunu aşar ve anne olursun....

ya neden üzüyosun tatlı canını :47: Allah bilir zamanı vardır. Benimde bebeğim yok. Dr geziyorum ama hiç bi problem yok. Seni sırf Anne olduğun için sayıp seveceklerse sevmesinler zaten. Sanki her doğuran anne oluyo da :31:

böyle bi sorunu varken çocuk için böyle destek vermek ne kadar doğru çocuk olduktan sonra daha zor olmazmı onun için bu sorunu aşması

Bilmem bence çocuk daha önemli. Herkesin görüşüne saygım var ama bu insan bu sorunu atlatamıyor ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyor ben de o yüzden tüm kalbimle bu yönde çalışmasını tavsiye ediyorum. Evlilikte cinsellik tabii ki önemli ama herşey demek değil. Bir de belki doğum yapacağı için daha kolay atlatabilir diye düşündüm. Tamamen iyi niyetimle yaklaşıyorum olaya. Tabii ki önce sorununu çözse sonra bebeği olsa ama olmuyorsa napacak? Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.

Bilmem bence çocuk daha önemli. Herkesin görüşüne saygım var ama bu insan bu sorunu atlatamıyor ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyor ben de o yüzden tüm kalbimle bu yönde çalışmasını tavsiye ediyorum. Evlilikte cinsellik tabii ki önemli ama herşey demek değil. Bir de belki doğum yapacağı için daha kolay atlatabilir diye düşündüm. Tamamen iyi niyetimle yaklaşıyorum olaya. Tabii ki önce sorununu çözse sonra bebeği olsa ama olmuyorsa napacak? Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.

Tamam da tatlım.Sorunu çözülmeyevek bir sorun değil ki!! Kendi doktora gidip tedavi olmuyor bahane üretiyor.Çocuk daha önemli herşey demek değil diyorsun ama,cinsellik bir evliliğin yapı taşı.Farzedelim çocuğu oldu.(ve çocuğu da sırf etrafındakilere kendini kanıtlamak,ağızlarını kapatmak için istiyor) çocuk bir evlilikte malesef kurtarıcı olmuyor.Cinsellik olmadığı için normal bir evlilik hayatları olamayacağından,sürekli stres ve mutsuzluk olacağından o çocuğa nasıl sağlıklı bir ortam yaratabilir.Kocası böyle bir olaya daha ne kadar katlanabilir.Ya boşanmak isteyecek ya aldatacak.O zaman daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak.Bir evlilikte cinsellik yoksa,ruhsal yıkım başlar.6 sene ne demek ya.

Canım önce rahatsızlığına çözüm bulmalısın çocuktan önce siz evlisiniz eşinin herkes gibi normal bir cinsel hayata ihtiyacı var.birçok kişi bu sorunu yaşıyor çözümü utanmadan doktora gitmek dediklerni uygulamak aynı zamanda kadın doğum doktoruna gidip hormonlarına baktır östrojen seviyene özellikle çünkü ilişki başlarken östrojen yükselir zevk alırsınbu korkunun önüne geçer ama östrojen seviyen düşükse istek geride kalabilir.bemim ilişkide sorunum yok ama 6 seneö bitti 4 seneye yakın istiyorum tedavi görüyorum arkadaş akraba herkes soruyor tedavi gördüğümü biliyorlar hala benden haber beklemek yerine ne zaman arasam daha yok mu soruları olsa zaten söylerim dimi ve hemcinslerimiz bunu yapan kadınlkk öyle ölçülüyor sanki evlenince çocuk olmadan olmaz ama neden insan olarak değerimiz ypk mu iyi eş olmamızın güzel iyi giden bir evliliğimizin olmasının okuyup kariyer sahibi olmamızın hiç ederi yok mu ne zaman vazgeçecek insanlar kadınlığı çocuğa indirgemekten.her doğuran da iyi annemi oluyor doğurunca bitmiyor ki çevre baskısıyla değil hazır hissettiğinde anne olmalısın ki layıkıyla büyütebilesim daha erken de geç.

Tamam da tatlım.Sorunu çözülmeyevek bir sorun değil ki!! Kendi doktora gidip tedavi olmuyor bahane üretiyor.Çocuk daha önemli herşey demek değil diyorsun ama,cinsellik bir evliliğin yapı taşı.Farzedelim çocuğu oldu.(ve çocuğu da sırf etrafındakilere kendini kanıtlamak,ağızlarını kapatmak için istiyor) çocuk bir evlilikte malesef kurtarıcı olmuyor.Cinsellik olmadığı için normal bir evlilik hayatları olamayacağından,sürekli stres ve mutsuzluk olacağından o çocuğa nasıl sağlıklı bir ortam yaratabilir.Kocası böyle bir olaya daha ne kadar katlanabilir.Ya boşanmak isteyecek ya aldatacak.O zaman daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak.Bir evlilikte cinsellik yoksa,ruhsal yıkım başlar.6 sene ne demek ya.

Haklısınız evet; ama işte gebelikte sonuçta vajinal muayene, doğum falan derken o dönem atlatabilir diye düşündüm. Ama zaten kendisi de hiç oralı olmadı, ben de burda konu sahiplerinden çok dertleniyorum onlar için. :ssz:

Haklısınız evet; ama işte gebelikte sonuçta vajinal muayene, doğum falan derken o dönem atlatabilir diye düşündüm. Ama zaten kendisi de hiç oralı olmadı, ben de burda konu sahiplerinden çok dertleniyorum onlar için. :ssz:

Yorumlariniz icin herkese cok tesekkur ediyorum inanin tum soylediklerini hep dusundumcok dusundum artik saglikli dusunememeye basladim kiminiz kizdi bana hakli olarak, kiminiz uzuldu cok tsk ediorum. Malatya gelini arkadasim orali olmadigimdan degil ama esimden gizli giriyorum buraya bu konuyu gizli actim o nedenle o evdeyken giremiyorumihmal ettim konumu haklsin.

İstanbukda devlet hastanseinde bir doktor oneren bir arkadasimiz ciksa hemen gidicem ama yine umutlarimi tuketir diye bilmedigim bir doktora gitmek istemiyorum

Canım bak,illa önerilen bir doktora gitmene gerek yok.Devlet hastanesi sonuçta.Sen hastaneye git,orda seni yönlendirirler.İlk randevunda birine gidersin,memnun olmazsan aynı hastanenin aynı branştaki diğerine gidersin.Önemli olan gitmen.Burdaki insanlar da deneme yanılma yöntemiyle doktor seçiyorlar.Sen bebek sahibi olmak istiyorsun da,ufacık bir alttan muayeneye tahammül edemiyorsun,9 ay ve sonrası ne yapacaksın.Sen bence 6 yıldır sağlıklı düşünemiyorsun.Ve eşin nasıl idare ediyor ne düşünüyor,nasıl seni doktora götürmez anlayamıyorum.Yazık etmişsin 6 yılına.Bence 6 dakikana bile yazık etme.Allah korusun,insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor,ne tedavilere maruz kalıyorlar.Senin ki basit birşeyken kendine de eşine de hayatı daha fazla zndan etme.Bu çocuktan çok çok ama çok daha önemli ve ciddi bir mesele.

Yorumlariniz icin herkese cok tesekkur ediyorum inanin tum soylediklerini hep dusundumcok dusundum artik saglikli dusunememeye basladim kiminiz kizdi bana hakli olarak, kiminiz uzuldu cok tsk ediorum. Malatya gelini arkadasim orali olmadigimdan degil ama esimden gizli giriyorum buraya bu konuyu gizli actim o nedenle o evdeyken giremiyorumihmal ettim konumu haklsin.

İstanbukda devlet hastanseinde bir doktor oneren bir arkadasimiz ciksa hemen gidicem ama yine umutlarimi tuketir diye bilmedigim bir doktora gitmek istemiyorum

bak cnm 6 yil boyunca ne vaji yi yendin nede bebek tedavisi icin bisey yapmadin ki egrr boyleyse gercekten hata sende. hic cabalamadan ugrasmadan olurmu bende vajiydim ilk yillarda ama oyleyken rahim fillminde tupler tikali cikinca hemen tup yaptim bir donmus bir taze. sonyc negatif oldu ama alttan muayene olmadim ustten tabi ikikere cok az bir anestezi altinda alttan muayene oldum.
simdi bence gecmisi birak onune bak
belkide esinde bisey var once esinin testlleri sonra kendi testlerini yaptir devlet hepsini yapar. alttan muayene ben de hala olamiyorum ve dra soyluyorum ustten mesane doluyken bakiyor. fakat devlet katiyyen bakmaz ustten bence devlete gitme ozele git biriktir parani belkide bir asilama yla olacak bebegin. asilama yapillirken anestezi alirsin azicik. senin simdi psikolojin bozuk alti yil yani mutlaka vaji yide yen ama sansini dene derim asilamayla. pendik bolgede salim dogan cucelogluna gidiyorum ben usttwn bakiyor hic zorlamadi bile alttan muayene icin tavsiye ederim.
yanliz devlet hastaneleri zaten ilgi alaka yok ben sadece hormon testleri icin gidiyorum. vajinismusu da yenebilirsin cnm oyle bir topik var kendi kendine yenersin bende cok cektim ama oluyor kasmasan rahat olursan cok kolay onunda tedavisini olamiyosan cunku cok pahali egzersizlrle yenersin mutlaka. harekete gec hmn hem bebegin olsun hem kadinligini yasa. kocanada yazik onuda dusun kendini eve kapatmak ve aglamak yerine mucadeleye basla yillar su gibi akiyor bugunler bu genclik bidaha gelmez Allah yardimcin olsun uzun oldu ksra bakma...

Meraba istanbulda bu isi bakirkoy mazhar osman 2,basamak cozuyor,yardimci olabilirim bende gittim ozelden ulasabilirsin sana yardmci olurum hemen.

Son düzenleme:

bu konunun kendi sayfası var..oraya yazsan kesin bir arkadaş sana yardımcı olacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251269&highlight=vajinismus

bak burası ..lütfen oku konuyu

Son düzenleme:
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyor :( yaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi

böyle cahilce konuşan insanlardan gercekten nefret ediyorum,millet ne derse desin allah hakkında hayırlısını versin gerekli tedavini zaten oluyorsundur gerisini allaha bırak,tedaviye ragmen yine evlat sahibi olamıyorsan evlatlık edinebilirsin sonucta aynı sevgiyle büyüteceksin

Back
X