çocuğum olmuyor :( fikirlerinize ihtiyacım var

Peki neden direk tüketmeli. Diğerlerinin faydası yok mu cnm
Onun faydasi daha çok cnm baharatcilarada sorabilirsiniz bak mesela bi tanıdığım adam vardı onunda sperm sayıları düşüktü ve birkaç problemi vardı bu dedigim keciboynuzunu 1 ay tüketti ve degerleri inanilmaz sekilde yukseldi şimdi bi çocuğu var

Evet çevredeki insanların sürekli sorupdurması yok mu insanı çok üzüyor

Anladım canımcım çok sağol bir de öyle yesin bakalım

ne güzel tüp bebek umidiniz var benim esimde hiç sperm yok ölü hücre bile yok eğer gerçekten istiyorsanız tüp bebek tedavisine başlayın o sureci bende atlattım tabi ki kolay değil ama istiyorsanız yapacak bisey yok

Benim esiminde sperm hareketliligi ve sayisi az. 15aylik evliyiz ve sende sorun yok galiba bende pcos var sol tupum kapali tup bebege basladik biraz zor igneler falan surekli kontrl ama degecek buna inaniyorum. Zor olan daha tatli olur ya emin ol belki tup bebekle hamile kalsan daha tatli gelecek sana. Tabiki evlat her turlu tatli ama maddi manevi zorlaninca daha bi basla oluyor sanki.... Allah yardimcin olsun insallah dogal yolla olur Allah gonlune gore versin

konu hakkında bilgim yok ama dualarım tüm evlat isteyenlerle birlikte Rabbim bir an önce kucaklarımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin

Rabbim yar ve yardımcınuz olsun... Rabbim kucağınızı boş bırakmasın

Amin bitanem sağolasın...

Emin ol ayni severdin cutemum

Tabikide kalırsın sonuçta 1 sperm 1 yumurta lazım ikiside var sizde. Spermin şeklinde bozukluk olabilir ama hepsi bozuk değil sonuçta. Bence doğal yolla 6 ay dene bişey kaybetmesiniz

Tüp yada normal ne farkeder çocuk senin çocuğun sonucta:)

Canim o şekil bozukluğu hakkinda pek bir bilgim yok ama size diyecegim ve ailemden tecrübe ettiğim şu ki stres olunca onunla yatip onunla kalkınca umutsuz olunca olmuyor. Amcam ve yengem 10 sene uğraştılar depresyonlara girdiler ustuneustluk amcam tüp bebek istemedi kavga ettiler ve daha bir sürü şey. Yengem düşükler yasadi falan. Sonunda bıraktılar akışına olmuyorsa olmuyor dediler. Aradan 4-5 ay geçmedi yengem hamile kaldı. Şuan 2 çocukları var.

sağıklı sperm sayısı madem az, tüp bebek çok mantıklı görünüyor. doğal yollarla şans düşük.
Allah nasip eder inşallah.

Bana biraz tuhaf geliyor bu doktorun güya bulmasi. Neticede spermde ilk bakilan seylerdden biri morfolojidir. Yani diger doktorlarda bunu kolayca bulurdu. Acaba diyorum doktor sizi ona baglamak icinmi bunu söylüyor? Bu konuda ne yazikki ilk vaka degilsiniz bu konuda.

Bana öyle geliyorki sizin en büyük sorunuz stress'tir. Hemen ik evlendiginiz yilda bile doktor doktor gezmeniz bunu gösteriyor. Bu konuyu biraz gündemden düsürün. Beraber olacaksaniz mesela akliniza bebek gelmesin, sirf ask, sevgi gelsin akliniza. Inan ne zaman baski kalkarsa, o zaman hamile kalirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…