- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Onun faydasi daha çok cnm baharatcilarada sorabilirsiniz bak mesela bi tanıdığım adam vardı onunda sperm sayıları düşüktü ve birkaç problemi vardı bu dedigim keciboynuzunu 1 ay tüketti ve degerleri inanilmaz sekilde yukseldi şimdi bi çocuğu varPeki neden direk tüketmeli. Diğerlerinin faydası yok mu cnm
Evet çevredeki insanların sürekli sorupdurması yok muAmin nerde varsa versin inşallah.
İsyan edip sonrasında tövbe ettiğim zamanlarda oldu malesef. Rabbim sabrını veriyor vermesine de çevremizdeki insanlar o sınırı zorluyor bazen. Bende bu ay tekrardan aşılama olucam, aşılamadan ümidim yok zatende işte prosüdür gereği tüp bebek için mecbur.
Anladım canımcım çok sağol bir de öyle yesin bakalımOnun faydasi daha çok cnm baharatcilarada sorabilirsiniz bak mesela bi tanıdığım adam vardı onunda sperm sayıları düşüktü ve birkaç problemi vardı bu dedigim keciboynuzunu 1 ay tüketti ve degerleri inanilmaz sekilde yukseldi şimdi bi çocuğu var
Mutlaka deneyin canım allah sanada nasip eder cnmAnladım canımcım çok sağol bir de öyle yesin bakalım
Yaa normal yoldan olmadı mı?Canım, bizde de durum aynıydı. Tek deneme de tüp bebekle hamile kaldım :)
Rabbim yar ve yardımcınuz olsun... Rabbim kucağınızı boş bırakmasınne güzel tüp bebek umidiniz var benim esimde hiç sperm yok ölü hücre bile yok eğer gerçekten istiyorsanız tüp bebek tedavisine başlayın o sureci bende atlattım tabi ki kolay değil ama istiyorsanız yapacak bisey yok
Amin sağolasınkonu hakkında bilgim yok ama dualarım tüm evlat isteyenlerle birlikteRabbim bir an önce kucaklarımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin
Amin bitanem sağolasın...Benim esiminde sperm hareketliligi ve sayisi az. 15aylik evliyiz ve sende sorun yok galiba bende pcos var sol tupum kapali tup bebege basladik biraz zor igneler falan surekli kontrl ama degecek buna inaniyorum. Zor olan daha tatli olur ya emin ol belki tup bebekle hamile kalsan daha tatli gelecek sana. Tabiki evlat her turlu tatli ama maddi manevi zorlaninca daha bi basla oluyor sanki.... Allah yardimcin olsun insallah dogal yolla olur Allah gonlune gore versin
Emin ol ayni severdin cutemumdoğal degıl normal yolla gebe kalabılırmısın bılmıyorum morfolojı genetıgıyle alakalı bıseymıydı emın degılım yanı canlı cansız sayısımı emın olamadım suanda ama ben tup bebek annesıyım
cok tatlı oluyor o kadar zor yollardan gecmıs olursak olalım normal olsaydı boyle olurmuydu bılmıyorum cok sevıyorum can yoldasımı
Tüp yada normal ne farkeder çocuk senin çocuğun sonucta:)doğal degıl normal yolla gebe kalabılırmısın bılmıyorum morfolojı genetıgıyle alakalı bıseymıydı emın degılım yanı canlı cansız sayısımı emın olamadım suanda ama ben tup bebek annesıyım
cok tatlı oluyor o kadar zor yollardan gecmıs olursak olalım normal olsaydı boyle olurmuydu bılmıyorum cok sevıyorum can yoldasımı
Tabiki öyle ama tüp bebek normal gebelik gibi olmuyor... düşük vs. Gibi sorunlar. Ama olsunda öyle olsun hayırlısı hakkımızdaTüp yada normal ne farkeder çocuk senin çocuğun sonucta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?