Çocuğum olmuyor

Miniminican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
99
41
38
34
Merhaba arkadaşlar ben 2 buçuk yıldır evliyim hala çocuğum olmadı herhangi bir problem Yok fakat olmuyor ve ben artık psikolojik olarak bittim bu durumu kimseylede paylaşamıyorum benim gibi konuşacak kimsesi olmayan dertleşmek isteyen yazsın lütfen:KK43:

Merhaba arkadaşlar ben 2 buçuk yıldır evliyim hala çocuğum olmadı herhangi bir problem Yok fakat olmuyor ve ben artık psikolojik olarak bittim bu durumu kimseylede paylaşamıyorum benim gibi konuşacak kimsesi olmayan dertleşmek isteyen yazsın lütfen:KK43:
Eşiniz test yaptırdı mı biz kadınlar hep sorun bizde sanıyoruz

Yaptırdık geçen yıl klomen çatlatma iğnesi hatta en son şubatta aşılamada yapıldı ama olmadı yine ve artık psikolojik olarak bu çok ağır geliyor

Yaptırdık geçen yıl klomen çatlatma iğnesi hatta en son şubatta aşılamada yapıldı ama olmadı yine ve artık psikolojik olarak bu çok ağır geliyor
Bende 2 ay önce bıktım diyip isyan bayrağını çekmiştim eşimde de bende de bişey yoktu kaç bebek görmeye gittik kaç doğum haberi aldık kaçında ağladım ben bilirim 1,5 yıl uğraştık. Geçen ay c life macun kullandım ben. Ondan önceleri de de çeşit çeşit kür yaptım olmadı çizgiyi ucundan kıyısından göremedim. Doktor geçen ay adette gel pkosun tedavisiz olmayacak gibi duruyor bebek dedi. Son kezbunu da deneyim diyip macuna başladım. Herkes de aynı sonucu verir mi bilmem ama benim bebeğime kavuşma hikayem böyle. Eğer düşünürsen foruma bak derim

Back
X