5 aydır eşimle birlikte olmuyoruz

Seks ile olmasa bile bir sekilde bosalma ihtiyaci duymali. Kendi kendini tatmin ediyor herhalde 5 aydir size yaklasmiyorsa, acaba bu sekilde aliskin olabilir mi belki ondan dolayi birliktelik cazip gelmiyordur :KK51:
Olabilir iç camasirlarinda bir şeyler yakaladım geçen ay.

Sorma ya ben ikinci ucuncu istedikce adam kacacak yer ariyor 1 ay once tam tersiydi 😀😀
aşko 2-3 mü? ikincide bile zorlanırken üçüncüye nasıl sertleşsin adam, yarında iş var, :D sen kendi üçüncünden bahsediyosan bişe diyemiyom benim için ütopik, ben ikide pertim valla. elim ayağım seriliyo.

Önceki mesajlarda yanına gittiğinizi öpüşmeye başladığınızı ve devamını onun getirmesini beklediğinizi söylemişsiniz. Ondan beklemeden devamını siz getirebilirsiniz. Eşinizi orada soyup birlikte olabilirsiniz. Yada ona ne yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz. “Soyun” vs. gibi emirler verebilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız ve hoşunuza gidiyorsa emirlerinizi daha argo kelimeler ile söyleyebilirsiniz (dirty talk) gibi gibi. Ban yemeden anlatabileceklerim bunlar sanırım 😅
aynen katılıyorum, gecelikle kucağına çıkmışsın, bırakma devam et, anladığım kadarıyla hadi canım balım adama pek tahrik edici gelmiyor, emir et, karşılık vermezse falan demişsin, zaten vermiyor en fazla yine vermemiş olur sendeki soru işaretleride gider. giy vücut çorabını sıcak olmaz dersen, veya babydol veya geceliğini, altına ince çorapta olur dikil karşısına veya çık kucağına yönlendir, önce birbirimize oral vb. hoşlandığınız her neyse yapalım de, yanaşmazsa sen emret gel ozaman, soyun, yürü falan, cazgırlaş nebilim. :D

Back
X