5 aydır eşimle birlikte olmuyoruz

Aslında şöyle örnek vermem gerekirse gecelik giyiniyorum salonda otururken kucağına oturuyorum öpüşmeye başlıyoruz. Ama devamını getirmiyor. Onun getirmesini bekliyorum. Ben böyle yapmışken ne istediğim çok açık ortada beni alıp yatak odasına götürmesini bekliyorum. Ama ileriye taşıyacak hiçbir davranışta bulunmuyor.
Tee ben onu yapsam saniyesinde yatak odasına uçar.Çalmadan oynuyor bemimki

aşko normal değil, yapıcı, sevecen birazda cilveli bir üslupla konuş beraber gidin doktora gerekirse. acaba bir fantezisi varda söliyemiyomu?

Çekingen yada submissive (itaatkâr) yapısı olabilir. Daha baskın ve yönlendirici olmayı denediniz mi ?

Herkese merhaba,
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz yeni evli sayılıriz. 5 aydır birlikte olmuyoruz. Bunu kafama çok takıyorum ve artık hircinlasmaya başladım. Nedenini konuştum üzüldüğümü belirttim. Borçları olduğunu stresli olduğunu vesaire söyledi. Bunun bahane olduğunu biliyorum. Evlilikte bu tarz şeylerin olabilecegini, geçici bir dönem olduğunu ve beni çok sevdiğini söylüyor. Günlük hayatta bana dokunur öper ama sevişmeye yanaşmıyor.. Ben başlatmaya çalışınca da devamını getirmiyor. Dertleşmek istedim. Onun dediği gibi evlilikte dönemsel olarak böyle zamanlar olur mu, deneyimli uzun yıllardır evli hanımlar yorumda bulunabilir mi merak ediyorum.
5ay mı?

Eşiniz de seks gurusu mübarek! Evlilikte olurmuş muş bilmem neymiş, öyle bir şey yok, sizi bu şekilde geçiştiriyor durum normal değil ama ben şeye takıldım, neden takviye kullanıyordu öncesinde? Bir problem mi vardı?

Eşiniz de seks gurusu mübarek! Evlilikte olurmuş muş bilmem neymiş, öyle bir şey yok, sizi bu şekilde geçiştiriyor durum normal değil ama ben şeye takıldım, neden takviye kullanıyordu öncesinde? Bir problem mi vardı?
Evet demek ki vardı sertlesemiyordu yeterince. Takviyeleri almayı kesince meydana cikti

Muhtemelen artık bülbül ötmüyor ve kaçacak bahaneler üretiyor.5 ay nedir yahu hicbir normal evli erkek 5 ay sex yapmadan durmaz.Ürolojiye gönder gerekirse sert yap.Kocansa kocalık vazifelerini yapsın bi zahmet.

Seks ile olmasa bile bir sekilde bosalma ihtiyaci duymali. Kendi kendini tatmin ediyor herhalde 5 aydir size yaklasmiyorsa, acaba bu sekilde aliskin olabilir mi belki ondan dolayi birliktelik cazip gelmiyordur :KK51:

Valla haklısın bacim

Örnek verir misiniz mesela ne yapmalıyım? Olabilir aslında çünkü ben daha dominant birisiyimdir normal hayatta
Önceki mesajlarda yanına gittiğinizi öpüşmeye başladığınızı ve devamını onun getirmesini beklediğinizi söylemişsiniz. Ondan beklemeden devamını siz getirebilirsiniz. Eşinizi orada soyup birlikte olabilirsiniz. Yada ona ne yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz. “Soyun” vs. gibi emirler verebilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız ve hoşunuza gidiyorsa emirlerinizi daha argo kelimeler ile söyleyebilirsiniz (dirty talk) gibi gibi. Ban yemeden anlatabileceklerim bunlar sanırım 😅

Önceki mesajlarda yanına gittiğinizi öpüşmeye başladığınızı ve devamını onun getirmesini beklediğinizi söylemişsiniz. Ondan beklemeden devamını siz getirebilirsiniz. Eşinizi orada soyup birlikte olabilirsiniz. Yada ona ne yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz. “Soyun” vs. gibi emirler verebilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız ve hoşunuza gidiyorsa emirlerinizi daha argo kelimeler ile söyleyebilirsiniz (dirty talk) gibi gibi. Ban yemeden anlatabileceklerim bunlar sanırım 😅
🤣🤣 Anladım anladım teşekkür ederim. Sanırım bu kadarını yapmaya cesaretim yok yine karşılık alamazsam bu sefer gururum çok kırılacak. Ve ipler kopacak iyicene. Bir cesaret bulursam taktiginizi deneyeceğim.

Muhtemelen artık bülbül ötmüyor ve kaçacak bahaneler üretiyor.5 ay nedir yahu hicbir normal evli erkek 5 ay sex yapmadan durmaz.Ürolojiye gönder gerekirse sert yap.Kocansa kocalık vazifelerini yapsın bi zahmet.
İşin kötüsü ben de soğumaya başladım. Bu gidişle ben de ona karılık yapamicam 🤣

Back
X