Çocuğum olmuyor

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Eşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş

Hersey tedaviyle hallolur ama esinizi ikna etmek icin cabalamaniz bile yorucu maalesef

Ben olsam boşardım.
Valla linçleneceğim kesin ama hem sorun kendisinde hem de tedaviye yanaşmıyorsa boşamak haktır bence.
Madem vaktiniz de azaldı, bu adamla harcamayın bence.
Anne olmak sizin de hakkınız. Ne diye heba edesiniz ki? Baba olmak isteyen başka birisi çıkar inşallah karşınıza.

Peki bu tembel davranışlarin sebebini hiç sordunuz mu eşinize sonuçta çocuk isteği eşlerin beraber gayretiyle olması gereken birşey .

Şuraya hakkıyla yazıyorum kimse caz yapmasın.

Boşan!

Yani elbetre baba olmak istemiyor olabilir. Ama siz çok istiyorsanız; hayattan farklı şeyler isteyen biriyle evli kalmamalısınız.
Valla şaştım caz yapan olmamış

Teşhisi bir doktor mu koydu? Ne olduğunu bilmiyorum ancak çocuk yapmaya engel ise,tedavisi varsa ve eşiniz yanaşmıyorsa, doktor teşhisine rağmen kendini sorunlu görmüyorsa ve siz bebek sahibi olmayı istiyorsanız derhal boşanın. Bu hem kanunen hem de inancınız varsa dinen sizin en doğal hakkınız. Eşiniz tedavi olmasına rağmen çocuğunuz olmasaydı o zaman boşanın demezdim. İyi günde kötü günde diye söz verdiniz birbirinize sonuçta. Ama eşinizin tutumu çok bencil. Siz de bencillik yapın ve boşanıp önünüze bakın. Dilerim her şey istediğiniz gibi olur.

Morfolojisi tamamen bozuk olsa düzgün olan spermle yumurtayı dolleyip tup bebek tedavisi uygulanamazdi bence sorun eşinizin yaklaşımında .
Eşiniz gibi benden kaynaklı çocuğumuz olmuyordu ben tedavi gördüm iğne deyince hastaneden kaçan ben kendime iğne yaptım . Yani söyleyeceğim sorununuz bebek olmaması değil de eşinizin bu tututumu . Tabi ki nasip olmayabilir ama denemeden nasıl bileceksiniz

Neden boşanmıyorsun

Eşinizle konuşabilecek sözü geçen bir aile büyüğü ikna edebilir mi acaba. Yaşınız kaç bu arada?

Eşinizinki bencillik. Ne demek kabul etmemek, tedavi olmamak. Annelik hakkınızı elinizden alıyor. Çabalasa olmasa amenna ama umrunda değil.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Şuraya hakkıyla yazıyorum kimse caz yapmasın.

Boşan!

Yani elbetre baba olmak istemiyor olabilir. Ama siz çok istiyorsanız; hayattan farklı şeyler isteyen biriyle evli kalmamalısınız.
Şuraya bir üstüne çıkarak yazıyorum çocuğumun zor olacağını öğrenince esime bu yolda bu zorluklarla uğraşmak zorunda değilsin demiştim o psikoloji ile belki o bana dese sorun kaynağı onda oldugunda kirilirdim. Ama ayrılmak isteyebilirdi ve sanırım kizamazdim. Çünkü çocuk sahibi olmayı isteme hakkı var insanların . Ben bu hakkı bile isteye başkasının elinden alan tedavi olmayan insanları çok bencil buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…