- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Hersey tedaviyle hallolur ama esinizi ikna etmek icin cabalamaniz bile yorucu maalesefEşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Peki bu tembel davranışlarin sebebini hiç sordunuz mu eşinize sonuçta çocuk isteği eşlerin beraber gayretiyle olması gereken birşey .Eşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Valla şaştım caz yapan olmamışŞuraya hakkıyla yazıyorum kimse caz yapmasın.
Boşan!
Yani elbetre baba olmak istemiyor olabilir. Ama siz çok istiyorsanız; hayattan farklı şeyler isteyen biriyle evli kalmamalısınız.
Neden boşanmıyorsunEşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Eşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Eşinizle konuşabilecek sözü geçen bir aile büyüğü ikna edebilir mi acaba. Yaşınız kaç bu arada?Eşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Şuraya bir üstüne çıkarak yazıyorum çocuğumun zor olacağını öğrenince esime bu yolda bu zorluklarla uğraşmak zorunda değilsin demiştim o psikoloji ile belki o bana dese sorun kaynağı onda oldugunda kirilirdim. Ama ayrılmak isteyebilirdi ve sanırım kizamazdim. Çünkü çocuk sahibi olmayı isteme hakkı var insanların . Ben bu hakkı bile isteye başkasının elinden alan tedavi olmayan insanları çok bencil buluyorumŞuraya hakkıyla yazıyorum kimse caz yapmasın.
Boşan!
Yani elbetre baba olmak istemiyor olabilir. Ama siz çok istiyorsanız; hayattan farklı şeyler isteyen biriyle evli kalmamalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?