Çocuğum olmuyor

Yumurtalarınızı dondurun ;( bu ilişki nereye gider kim bilir

Ürologa ikna etsem rahatlayacagim .
Bu arada keci boynuzu pekmezi , muz , Bitter çikolata sperm sayısını arttırıyor diye biliyorum . Eşinizle açık bir şekilde konuşun içinizin rahat etmediğini başka bir şekilde çözüm aramak istediğinizi dile getirin aslında o da doktorun dediklerini yapıyormuş tedaviyi reddetmiyor çünkü

Öyle. Tüp bebek forumlarını okuyup kulaktan dolma bilgilerle beni darliyorsun diyor

Olay sperm sayisi degil yanlis anlamadiysam, spermlerin yapisal bozuklugu

2. Kez tup bebek deniyecek misiniz? Konustunuz mu bu konuyu? Bi de takviye dediginiz seyler neler? Doktorun haberi var mibu takviyelerden?
Yok. Vitaminler filan. Zaten ürologlarin verdiği türden vitaminler. Ama onun ürolog arkadaşi var. Eşime demis ki hastalar beklentiye girdiği için takviye veriyorum takviye işe yaramaz demiş. O da onu dikkate alıyor

Olay sperm sayisi degil yanlis anlamadiysam, spermlerin yapisal bozuklugu
Evet sanırım morfolojisi nde sorun varmış bence doktorlar alternatif olan seçeneklerden daha önemli ben sadece ek gıda söyleyivereyim dediydim

Ben de tüp bebekle hamile kaldim, esimde azospermi ve morfoloji bozuklugu vardi, ama ben esime ek hicbirsey kullandirmadim, desem de kullanmazdi sanirim. Ben arisutu, polen karisimi kullandim sadece. Gercekten ek biseyler kullanmasi gerekiyo mu bilemedim, cunku bu is tamamen labaratuarda dogru spermi secebilmekle oluyo. Yani asil is labaratuarin cok iyi olmasi.

Adam kendisindeki saglik sorununu kabullenmeyecek kadar bencil kibirli. Sırf onun kibri yüzünden birsuru hormon alip tup bebek yaptirmayin. Belki de boyle birinin baba olmamasi daha iyidir

Yok. Vitaminler filan. Zaten ürologlarin verdiği türden vitaminler. Ama onun ürolog arkadaşi var. Eşime demis ki hastalar beklentiye girdiği için takviye veriyorum takviye işe yaramaz demiş. O da onu dikkate alıyor
Aslında urolog ile de görüşmüş acaba başka bir labaratuvar ile mi gorusseniz

Peki eşiniz sperm seçimi dışında ayrıca tedavi gördü mü ? Çünkü eşim spermimi seçecekler benim ürologa gitmeye ihtiyacım yok diyor

Adam kendisindeki saglik sorununu kabullenmeyecek kadar bencil kibirli. Sırf onun kibri yüzünden birsuru hormon alip tup bebek yaptirmayin. Belki de boyle birinin baba olmamasi daha iyidir
Iyi de gercekten ek bisey kullanmasi gerekli mi soru isareti bence. Ayni yoldan gectim, bana kendi doktorum da kullanmasina gerek yok dedi, bu adamin da doktor arkadasi ayni seyi demis.

Iyi de gercekten ek bisey kullanmasi gerekli mi soru isareti bence. Ayni yoldan gectim, bana kendi doktorum da kullanmasina gerek yok dedi, bu adamin da doktor arkadasi ayni seyi demis.
Ben biraz da varikoseli olduğundan endişeliyim. Görünse yoksa içim rahat eder .takviye dediğim de vitamin incir havuç vs. Önune havuç incir koyunca pis pis bakıyor sanki zehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…