O kadar farhklı bir boyuta getirdiniz ki,,gerçekten konuyu açtığıma bin pişman oldum
Çocuğum ne caniliği bıraktınız ne seri katilliğini
Zehirlenme olayını arkadaşına gidip ben seni zehirlicem deyip ağlamadı, bilmiyorum belki izlediği bir programdan gördü ancak birdaha tekrarlanmadı
Çocuk okul dışında çok merhametli, birine birşey olsa kaç kere sorar nasıl oldu diye, sokakta hayvan görse sakat yada aç hemen üzülür yani çocuk sizin dediğiniz gibi hayvana zarar verme, insanlara zarar verme gibi bir durumda değil olsa zaten buraya konu açmaya tenezzül bile etmem durumun ciddiyetinin arkına varıp, ama siz geçen sene 1 kere yaşanan belki videodan belli bir programdan gördüğü bir olayı yaptığı için ne sari katilliğini bıraktınız ne caniliğini
Hayır ben anlamıyorum arkadaş heminizin mi çocuğu uslu, hiç mi çocukların sınıfında öğretmenim şu kişi beni ağlattı diye şikayet edilmiyor, hepiniz mi dört dörtlüksünüz de anneliğime bu kadar laf söylüyorsunuz
Evet çocuğum çok uslu değil çok kez şikayet aldım ama öğretmen bile çocuğum için üzülürken, ağır cümleler kullanmazken ve çocuğum için elinden geleni yaparken siz tanımadığınız halde ne haddinize bu kadar laf söylemek
1 senedir devamlı gidemedim psikoloğa evet ve 2. Kez değiştirdik ne buda olmazsa başka psikolog psikiyatr ne gerekiyorsa yapıcam ama çocuğum cani değil bunu asla kabul etmiyorum, şu an üzgün olan ve çocuğu için başka ne yapıcam neden böyle oldu diye uyku uyuyamayan bir anneye bu kadar şey söylenmez herkesin çocuğu kendine kıymetli