Cocugum var ve hayalim kalabalik aileydi ne yapsam

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
İyi gunler arkadaslar ben biraz pimpirikliyim ama benmi abartiyorum yoksa gercekten mi sorun var ne yanlis ne dogru inanin hicbirsey bilmiyorum. Esim ailesine duskun biri ilk evlendigimiz seneler banada cinsel anlamda duskundu fakat bir ara cok sorunlu donem gecirdik daha sonra esim bana mesela 15 gunde 1 ayda bir yaklasiyor ne canim ne cicim kesinlikle hicguzel bir soz yok. Ben ise tekrar cocuk istedim cunku cocukluktan beri hayalim kalabalik aile ben tek cocuktum cok sikinti yalnizlik hissettim. Sonra hayalimden neden vazgeceyim dedim her evlilikte ne sorunlar var. Esimle konusunca ona gore hersey normal hicsorun yok ve kesinlikle bosanmak istemiyor ogluma bakiyorum insanlar cocuklari icin nelere katlaniyor varsin seninde duygusal yasantin olmasin diyorum cunku oglum babaya cok duskun babasiyla arkadas gibiler baba kurslara goturur yemek yedirir ilgilenir. Bazende diyorumki hayalinde olsa vazgec ayril ama diyorum tekrar evlensem sanki nolacak iyi olacakmi cocuk uvey baba elinde evlenmesem zaten diyorum neden cocugumu babasiz birakayim kendi hayallerimden vazgeceyim esime gorede beni sevmese neden benle evli kalsin bilmiyorum kisacasi. Bu arada maddi bir sikintim yok ogretmenim

Öncelikle kimse hayallerinden kesinlikle vazgeçmemeli. Bu hayatı siz yaşıyorsunuz ve bir kere yaşayacaksınız.. Madem evliliginizde duygusal durum haricinde başka bir sorun yok bence bundan kaçmak yerine çözmeyi deneyin. Ciddi bir şekilde konuşun ya da konuşarak anlatamıyorsanız gösterin. Erkekler belli etmez ama ilgiden çok hoşlanırlar. Siz bir adım atın ki o da size bir adım atsın. :)

Oğlunuz kaç yasinda?Biraz büyümesini bekleyebilirizsiniz yaşı küçükse.

Oğlunuz kaç yasinda?Biraz büyümesini bekleyebilirizsiniz yaşı küçükse.
Yedi yasinda bende kucuklugumden evlenene kadar kardes isterdim oglumda dun diyor anne allah bana neden kardes vermiyor acaba benmi cok gurur yapiyorum bencillik yapiyorum bilmiyorum ama insan esine guzel tek bir laf solemezmi ya

Eşinizle konuşun durumu, eğer sizi anlar ve çaba göstermeye çalışırsa evliliğinizi bozmayın. Boşanınca hayat çok zor. Hadi tüm zorluklara göğüs gerip yeni birini bulacak ve onunla evleneceksiniz ya dogru insani bulup onunla hayallerinizi gerçekleştirme ihtimalinizde çok düşük birde oğlunuz varmış üstelik tüm bunları o varkende yapmanız çok zor ama imkansız demiyorum. Süreç içerisinde psikolojik olarak şu ankinden çok daha fazla yıpranacağinızı düşünüyorum var olan evliliğinizi sürdürüp daha iyi yerlere taşımak için var gücünüzle çalışın eğer olmuyorsa tüm yollar kapanıp çareler tükenmişse o zaman alternatif arayabilirsiniz nacizene tavsiyemdir..

Başka sorununuz yoksa ayrılmayın zamanla düzelir. Arada siz adım atın. Yumurtlama günlerinde özellikle hamile kalmak istiyorsanız.

Eşinizle konuşun durumu, eğer sizi anlar ve çaba göstermeye çalışırsa evliliğinizi bozmayın. Boşanınca hayat çok zor. Hadi tüm zorluklara göğüs gerip yeni birini bulacak ve onunla evleneceksiniz ya dogru insani bulup onunla hayallerinizi gerçekleştirme ihtimalinizde çok düşük birde oğlunuz varmış üstelik tüm bunları o varkende yapmanız çok zor ama imkansız demiyorum. Süreç içerisinde psikolojik olarak şu ankinden çok daha fazla yıpranacağinızı düşünüyorum var olan evliliğinizi sürdürüp daha iyi yerlere taşımak için var gücünüzle çalışın eğer olmuyorsa tüm yollar kapanıp çareler tükenmişse o zaman alternatif arayabilirsiniz nacizene tavsiyemdir..
ayni mantiklayim sanki ayrilsam neolacak diye ama bazende gururuma yediremiyorum boyle uzak olmasini kendimi kiymetsiz degersiz goruyorum

Başka sorununuz yoksa ayrılmayın zamanla düzelir. Arada siz adım atın. Yumurtlama günlerinde özellikle hamile kalmak istiyorsanız.
yok baska sorunumuz yok sadece evliligi birak arkadas bile degiliz ama diyorum buda benim kaderim oglun icin sus diyorum cogu zaman

Merhaba hocam... O yaşadığınız sorunlu dönemin izleri kalmış gibi. Sevginizi muhabbetinizi zedelemiş. Tamamen çözülmeyen bir şeyler var mı bı düşünün....Evlilik danışmanlarından yardım alabilirsiniz. Size sadece evliliginizi kurtarma yoluna bakın diyebilirim.

Evlenmeden önce nasılsınız, sonradan mı böyle oldu? Evlenince değişti mi?
evlenmeden once cok farkliydi cok sevdigini soyluyordu. nisanlandigimiz andan itibaren degisti evliligimizin ilk yillari cok sorunluydu simdi ise birbirimizden uzagiz ama esime gore hic sorun yok normal bir ciftiz ama ben ilgi sevgi gormek istiyorum sanirim. Sorun suki anlasamiyoruz karakteri farkli sebep yokken ters cevaplar verebiliyor bir bakiyosunuz bir kac saat sonra gayet iyi cocuk gibi uyaninca cok ters mesela

Merhaba hocam... O yaşadığınız sorunlu dönemin izleri kalmış gibi. Sevginizi muhabbetinizi zedelemiş. Tamamen çözülmeyen bir şeyler var mı bı düşünün....Evlilik danışmanlarından yardım alabilirsiniz. Size sadece evliliginizi kurtarma yoluna bakın diyebilirim.
ben ne dusunuyorsam hissediyorsam hep soylerim sanirm hatam bu cok konusuyorum. Zamaninda evlilik danismaninada gittim ama esim cok dikkate almiyor. Ben sevgililik donemini ozluyorum mesela hic canimli cicimli konusmaz hep isimle hitap ederiz guzel soz hic soylemez

evlenmeden once cok farkliydi cok sevdigini soyluyordu. nisanlandigimiz andan itibaren degisti evliligimizin ilk yillari cok sorunluydu simdi ise birbirimizden uzagiz ama esime gore hic sorun yok normal bir ciftiz ama ben ilgi sevgi gormek istiyorum sanirim. Sorun suki anlasamiyoruz karakteri farkli sebep yokken ters cevaplar verebiliyor bir bakiyosunuz bir kac saat sonra gayet iyi cocuk gibi uyaninca cok ters mesela
Evlendikten sonra değişmesi sıkıntı olmuş zaten problemde sizin bu değişimi görüp anlam vermemeniz çok haklısınız ama yinede vazgeçmeyin oğlunuz için en azından...

Back
X