İyi gunler arkadaslar ben biraz pimpirikliyim ama benmi abartiyorum yoksa gercekten mi sorun var ne yanlis ne dogru inanin hicbirsey bilmiyorum. Esim ailesine duskun biri ilk evlendigimiz seneler banada cinsel anlamda duskundu fakat bir ara cok sorunlu donem gecirdik daha sonra esim bana mesela 15 gunde 1 ayda bir yaklasiyor ne canim ne cicim kesinlikle hicguzel bir soz yok. Ben ise tekrar cocuk istedim cunku cocukluktan beri hayalim kalabalik aile ben tek cocuktum cok sikinti yalnizlik hissettim. Sonra hayalimden neden vazgeceyim dedim her evlilikte ne sorunlar var. Esimle konusunca ona gore hersey normal hicsorun yok ve kesinlikle bosanmak istemiyor ogluma bakiyorum insanlar cocuklari icin nelere katlaniyor varsin seninde duygusal yasantin olmasin diyorum cunku oglum babaya cok duskun babasiyla arkadas gibiler baba kurslara goturur yemek yedirir ilgilenir. Bazende diyorumki hayalinde olsa vazgec ayril ama diyorum tekrar evlensem sanki nolacak iyi olacakmi cocuk uvey baba elinde evlenmesem zaten diyorum neden cocugumu babasiz birakayim kendi hayallerimden vazgeceyim esime gorede beni sevmese neden benle evli kalsin bilmiyorum kisacasi. Bu arada maddi bir sikintim yok ogretmenim