Tesekkur ederim zaten ilac kirmizi receteli birsey degil ve hafif doz ayrica ilk bir hafta kucuk olcegin yarisi sonra kucuk olcegin tamamiyla devam edecegiz doktor oyle dediBen başka bir konuda tavsiye vereyim. Ilacta çentik varsa, ilk 1 -2 hafta yarim dozla başlayıp tam doza geçmeyi deneyin . Psikolojik Ilaclar çok ağır gelebiliyor. Acil şifalar dilerim.
12 yasinda ama 9 yasindan beri hafif belirti vardi okadar uzunki belirtileri nasil anlatsam zamanla artti ama soyle soyleyim once esyalarini elletmedi sonra bizle yemeyi kesti sonra yemegini kendi koymak istedi odasina masasina yaklastirmaz mikrop bulasacak saniyor sonra kendine ayri su falan alir bildigin damacanaya dokunduysak 10 gun su olmasin icmez gecer dedim ama artik artarak devam ediyorMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kaç yaşında ve nasıl farketiniz? Belirtiler neydi?
Anladım.. Çok geçmiş olsun..12 yasinda ama 9 yasindan beri hafif belirti vardi okadar uzunki belirtileri nasil anlatsam zamanla artti ama soyle soyleyim once esyalarini elletmedi sonra bizle yemeyi kesti sonra yemegini kendi koymak istedi odasina masasina yaklastirmaz mikrop bulasacak saniyor sonra kendine ayri su falan alir bildigin damacanaya dokunduysak 10 gun su olmasin icmez gecer dedim ama artik artarak devam ediyor
Cok tesekkur ederimAnladım.. Çok geçmiş olsun..
Bence herseyde abartmadigi surece sorun yok gibi ama zaten inan anlarsin cunki okb gibi birsey varsa yavas yavas yeni aliskanliklar ekleniyor ve bir bakmissin dag gibi olmus bence senin cocuk kucuk illa okadar saymasina gerek olmadigini falan soyle vazgecer ama dikkat et degisik seyler gormeye baslarsan gidersin doktora.Tesekkur ederim bu aradaKızım 11 yaşında ve 3 5 dua öğrenmişti. 3 kulhu 1 elham yatarken okuyo korkuları var yalnız yatmak istemiyor uyumak istemiyor. Ha zorla yatırdığımız zaman çoğu zaman hemen uykuya dalıyor. Uykusunda sayıklıyor. Bugün laf arasında 3 tane 3 tane 3 tane okuyorum mesela bir 3lü okuyorum bir 3lü daha okumazsan günah yazarım dediğni duyuyorum dedi. Bunu takıntıyla bağdaştırmalı mıyım bilmiyorum. Canım sıkıldı.
Size de geçmiş olsun. Tez zamanda şifa diliyorum.
Tek basina bir ornek bir şey ifade etmese gerek. Bu tür örnekler çoğalırsa dikkate alın bence.Kızım 11 yaşında ve 3 5 dua öğrenmişti. 3 kulhu 1 elham yatarken okuyo korkuları var yalnız yatmak istemiyor uyumak istemiyor. Ha zorla yatırdığımız zaman çoğu zaman hemen uykuya dalıyor. Uykusunda sayıklıyor. Bugün laf arasında 3 tane 3 tane 3 tane okuyorum mesela bir 3lü okuyorum bir 3lü daha okumazsan günah yazarım dediğni duyuyorum dedi. Bunu takıntıyla bağdaştırmalı mıyım bilmiyorum. Canım sıkıldı.
Size de geçmiş olsun. Tez zamanda şifa diliyorum.
Kusura bakmayin yanlis yazdim sanirim cocuk ve ergen psikiyatrisine gittik ozel degil devlet hastanesi ,ozellikle su kisiye git demedi ama bu konuda gidebilecegimiz bolumu soyledi ve ozellikle klinik psikolog olursa ilacla beraber 5 ayda cozume kavusacagimizi hatta eger klinik psikologa giderseniz ki gitmeniz lazim tek basina ilac ise yaramayacak dedi guttiginiz psikologta hem ilac takibini hemde bilissel davranis terapisini ayni ayna yonetir faha iyi olur dediPedegog ilaç mı verdi
İlacı sadece tıp fakültesi mezunu verir
Kusura bakmayin yanlis yazdim sanirim cocuk ve ergen psikiyatrisine gittik ozel degil devlet hastanesi ,ozellikle su kisiye git demedi ama bu konuda gidebilecegimiz bolumu soyledi ve ozellikle klinik psikolog olursa ilacla beraber 5 ayda cozume kavusacagimizi hatta eger klinik psikologa giderseniz ki gitmeniz lazim tek basina ilac ise yaramayacak dedi guttiginiz psikologta hem ilac takibini hemde bilissel davranis terapisini ayni ayna yonetir faha iyi olur dediGörüştünüz pedagog yönlendirme yapsa daha iyi olurdu bence.
Kusura bakmayin yanlis yazdim sanirim cocuk ve ergen psikiyatrisine gittik ozel degil devlet hastanesi ,ozellikle su kisiye git demedi ama bu konuda gidebilecegimiz bolumu soyledi ve ozellikle klinik psikolog olursa ilacla beraber 5 ayda cozume kavusacagimizi hatta eger klinik psikologa giderseniz ki gitmeniz lazim tek basina ilac ise yaramayacak dedi guttiginiz psikologta hem ilac takibini hemde bilissel davranis terapisini ayni ayna yonetir faha iyi olur dediİlacı pedagog mu verdi? Danışmanlık merkezleri oluyor birkaç psikoloğun bir arada çalıştığı, onlardan varsa yakınınızda sorunu söyledinizmi personel yönlendirmesi yapıyorlar.
Teşekkürler öyle yapayım.Tek basina bir ornek bir şey ifade etmese gerek. Bu tür örnekler çoğalırsa dikkate alın bence.
Belli olur diyorsun yani. Olmasın inşallahh.Bence herseyde abartmadigi surece sorun yok gibi ama zaten inan anlarsin cunki okb gibi birsey varsa yavas yavas yeni aliskanliklar ekleniyor ve bir bakmissin dag gibi olmus bence senin cocuk kucuk illa okadar saymasina gerek olmadigini falan soyle vazgecer ama dikkat et degisik seyler gormeye baslarsan gidersin doktora.Tesekkur ederim bu arada
Aminn olmasin olmasin Allah korusun ama anlarsin merak etmeBelli olur diyorsun yani. Olmasın inşallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?