Çocuğum yok değersiz hissediyorum

Ayıp ya cidden,bu nedir böyle. Ne çok severler ağızlarını açmayı. Bu zihniyet değişmez. Çocuk,çocuk,çocuk.Evliysen o çocuğu yapacaksın yoksa el alem ne der değil mi? Saçmalık resmen.

Kusura bakmayın ben başka konuya yazdığımı zannetmişim. Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla:KK200:

çocuğum olmuyor çok değersiz hissediyorum 3 yıl ben istemedim niye istemedim bilmiyorum 1 yıldır da o bizi istemiyor 4 yıllık evliyim ve hala 2 kişiyiz.. ben anneme karşı aileme karşı değersiz hissediyorum bnm suçum değil ama torun sevgisi tatmamalarından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..diğer başka her yerde değersiz hissediyorum amirimin yanında olsun arkadaşlarımın yanında olsun çoluk çocuk hastalık muhabbeti yapıyorlar bnde öyle bakıyorum boş insan olduğumu düşünüyorladır eminim
Önce bir insan sonra da kadın olarak hiç mi bir değeriniz yok? Vah vah. Annelik mi sizi değerli özel tamamlanmış yapacak?

Yapmayın lütfen,bizim toplumumuzda cocuk sahibi olmak bazi kadinlar icin statü sembolü olarak görülebiliyor farkindayim ancak siz bir birey olarak degerlisiniz. Cocuk sizi oldugunuzdan daha degerli yapmayacak. Allah gonlunuze gore versin umarım en kısa zamanda bir evlat sahibi olursunuz ama lütfen kendinize haksızlık etmeyin.

Yapmayın lütfen,bizim toplumumuzda cocuk sahibi olmak bazi kadinlar icin statü sembolü olarak görülebiliyor farkindayim ancak siz bir birey olarak degerlisiniz. Cocuk sizi oldugunuzdan daha degerli yapmayacak. Allah gonlunuze gore versin umarım en kısa zamanda bir evlat sahibi olursunuz ama lütfen kendinize haksızlık etmeyin.
saolun çok teşekkür ederim dilekleriniz ve cevabınız için bunu kafamdan atmam gerek ama anne olmak çok kutsal kesinlikle evet ama annelik insanı değerli yapmıyor mu işyerinde bile bu böyle..anneysen izin konusunda sıkıntı yapılmaz senin çocuğun olmadığı için izin hakkın olamaz der gibi muamele..çocuksuz çiftlere tam anlamıyla aile değilsiniz gibi imalar..napalım bizim de kaderimiz böyleymiş inşallah Rabbim görür acılarımızı

Sizi O Kadar Iyi Anlıyorum ki;
O yüzden Yok Üzülmeyin Yok Kafaya Takmayın Diyemicem. Çünkü biliyorum bu elinizde değil. O yüzden kendi içinizden üzülmek geliyosa uzulun, ağlamak geliyosa aglayın, gülmek geliyosa kahkahalar atın. Yani içinizden ne geliyorsa onu yapın.Kendinizi rahat bırakın ve sıkmayın.
Bu sadece bizim toplum için geçerli mi bilmiyorum ama gerçekten bunu birbirimize doğruyu anlata anlata çözüm bulmamız gerekiyor.
Bekarsın ''EVLEN'' diye baskı yapıyorlar.
Evlisin ''COCUK'' diye baskı yapıyorlar.
Çocuk yapıyosun ''IKINCI NE ZAMAN'' diye baskı yapıyorlar.
Ya arkadaş bırakın şu insanları bi kendi haline...
Siz o soruları belki kötü niyetle sormuyosunuz ama bu farkında olmadan karşınızdakini bunalıma sürüklüyor. Sonra insanlar böyle kendini eksik hissediyorlar...
Çocuk yok mu yok mu die soranlara '' aynı soruyu sorup durmayın, olunca zaten hepiniz duyacaksıniz'' die terslemeye başladım artık. Hep aynı kişiler, hep aynı sorular.
Bizi bi kendi halimize bırakın artık ALLAH Aşkına..

Canını sıkma içini ferah tut. Bunun bir sürü yolu var. Tüp bebek çok ilerledi artık. İnşallah olur. İlerde evlat bile edinebilirsiniz. Ben çocuğum olmasa düşünüyodum.

Back
X