- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Karı koca ne güzel(!) insanlarsınız maşallah.Sorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karı koca ne güzel(!) insanlarsınız maşallah.Sorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyor
Tebrik etmek istiyorsanız tebrik edin. Bu kadar.Tebrik etmek isterdim mutluda oldum onun adına ama söylemedi işte eşimde sen ara o utansın diyor ama işt e bende çekiniyorum kız bana söylememiş üstelik eltimşn evinde mutfakta diğer eltime söylemiş nasıl arayabilirm
Öyle ama çocuk istegi olup da bekleyen birine hamile olduğunu söylemek de zor oluyor bilerek de diğer aile üyeleriyle haber vermiş olabilirEvet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Kvniz ve diğer eltinizin kazmalığı da takdire şayanmış,yemeyip içmeyip size getirmişler müjdeyi.
Size ne zaman söylerse o zaman tebrik edersiniz
Teşekkür ederim bu forumda okumuştum çocuğu olmayan kişilere kıskanç muamelesi yapılıyor diye nazardan korkup çocuklarını sevdirmiyorlar vs sanırım başıma geldi millet hamile olduğunu saklıyor ama daha iki yıl oldu evleneli insanlar hemen niye negatif düşünüyor
Sorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyor
Boşver tebrik etmeEvet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Teşekkür ederim bu forumda okumuştum çocuğu olmayan kişilere kıskanç muamelesi yapılıyor diye nazardan korkup çocuklarını sevdirmiyorlar vs sanırım başıma geldi millet hamile olduğunu saklıyor ama daha iki yıl oldu evleneli insanlar hemen niye negatif düşünüyor
Denk gelmemiştir. Diğer elti ile aralarında çocuk konuları açılıyordur. Yani bir sürü sebebi var. Siz neden altında aksi bir düşünce arıyorsunuz ki?Sorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyor
E heralde yani.Merhabalar eltim hamileymiş bana söylemedi ama diğer eltime ve kayınvalideme söylemiş sizce arayıp tebrik etmeli miyim
Aaa eksik yazmışsınız size söylemediyse bence aramayın ben olsam aramazdım. Buda bana göre bi insan ayrımcılıgı güya üzülmeyelim diye düşünüyorlar ama daha cok can yakıyorSorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyor
Niye olmuyor sebebi ne ?Biz düşünmüyoruz diyoruz ama çocukları olmuyorudr diye düşünüyordur o yüzden başlığa yazdım şuan çocuğumuz olmuyor çünkğ
Eltiniz ince düşünmüş hassasiyet göstermiş.Evet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttim
Evet çoğu üye öyle yazmışaramayin.
Çelişmiyor aslında çocuğumuz şuan olmuyor tedavideyiz ama bunu kimseye söylemiyoruz soranlara çocuk düşünmüyoruz diyoruzyazdıklarınız birbiriyle çelişiyor.
Umarım böyle bi durum yaşamazsınz dışlanmışım resmenKarı koca ne güzel(!) insanlarsınız maşallah
Merhabalar eltim hamileymiş bana söylemedi ama diğer eltime ve kayınvalideme söylemiş sizce arayıp tebrik etmeli miyim
Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Evet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttim
Samimi değiliz eltimle ailece buluştuğumuzda konuşuruz
Sorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyor
Kesinlikle çok can yakıyorAaa eksik yazmışsınız size söylemediyse bence aramayın ben olsam aramazdım. Buda bana göre bi insan ayrımcılıgı güya üzülmeyelim diye düşünüyorlar ama daha cok can yakıyor
Evet görüştüğümüzde derim daha mantıklı çok teşekkürlerEltinizle samimi değilmişsiniz , ailece buluştuğunuzda konuşuyormuşsunuz. Bu durumda sizi arayıp haber vermemesi normal.
Konu başlığınız , konu içeriğiniz ve mesajlarınıza bakarak; eltiniz ne yaparsa yapsın altında başka bir şey arayacaksınız gibi görünüyor.
Eşinizi de kendinizi de durduk yere doldurmayın ; arayıp hayırlı olsun demenin kimseye bir zararı olmaz. Aramak istemiyorsanız da, ailece görüştüğünüzde konuşma sırasında illa ki hamilelik haberinden bahsedilir; o zaman hayırlı olsun dersiniz.