cocugum yuruyemiyor

Benim kızım 15 aylık yürümüyor doktora söyledim 18 aya kadar yolu var ama ben sizi bi gelişim uzmanına yönlendirelim dedi. Gelişim uzmanı diğer yapması gereken şeyler baktı mesela legolari sepete atıyor mu kalemle karalama yapıyor mu diğer gelişim basamaklarinda sorun olmayınca normal dedi

Ablam 2,5 yaşında yürümüş
Doktora götürmüşler hiç bir seyi yok atın bahçeye toz toprak içinde emeklesin demiş
Çok sürmemiş yürümüş
Canınızı sıkmayın yürür daha

evet bir adım attı düştü bida denemedi kaciyor
Canim ben 9 aylik turumeye baslamisim 1 yasimdayken dusmusum ama oyle boyle bir dusus degilmis benimkisi bildiginiz kasim yarim suan yani baya yarilip acilmis sonra korkmusum heralde 5 ay hic yurumemisim.
Benimki kadar siddetli degildir elbet sizin ki ama belki korkmustur. ondan yurumuyordur. benim kiz yeni basladi yurumeye ama mesela hizli hizli gitmek isterse bir oyuncaga vs ulasmak icin hemen emeklemeye basliyor. oyle daha hizli cunku.

Mrb kk üyeleri sorum su ki oğlum 21 aylık ve yuruyemiyor doktora sordum 2 yaşına kadar normal dedi ama içim hiç rahat değil bi problem olduğundan korkuyorum ayakta dengede duruyor tutunarak yan gidiyor ama karşısına geçip gel yaptığımda ooturuyor emekleyerek kaçıyor sipa tekrar gotursemni acaba doktora
Düştüyse denemelerinde korkmuş olabilir endişe etme bir gün hiç ummadığın anda mutfağa yanına gelir ;))

Canim ben 9 aylik turumeye baslamisim 1 yasimdayken dusmusum ama oyle boyle bir dusus degilmis benimkisi bildiginiz kasim yarim suan yani baya yarilip acilmis sonra korkmusum heralde 5 ay hic yurumemisim.
Benimki kadar siddetli degildir elbet sizin ki ama belki korkmustur. ondan yurumuyordur. benim kiz yeni basladi yurumeye ama mesela hizli hizli gitmek isterse bir oyuncaga vs ulasmak icin hemen emeklemeye basliyor. oyle daha hizli cunku.
çocuk yürüme çalışmaları yapacağına emekleme hızlandırma çalışmaları yapıyor zaten:KK46:

Ayakta duruyor ve sıralıyormuş bi sorun olsaydı bunları yapamazdı..
Muhtemelen yürümeye korkuyordur o kurkusunu yrnmesi lazım ona yarfımcı olun çabalayın yürümesi için..

Ayakta duruyor ve sıralıyormuş bi sorun olsaydı bunları yapamazdı..
Muhtemelen yürümeye korkuyordur o kurkusunu yrnmesi lazım ona yarfımcı olun çabalayın yürümesi için..
yapiyorumda istek yok sipada oturup kaciyo emekleyerek ilk adim arabası aldım dışarda yolda sürdürüyorum hevesleniyo biraz seviniyor ama iki koltuğun arasından geçerken bile oturup tekrar kalkıp yan yuruyo

Mrb kk üyeleri sorum su ki oğlum 21 aylık ve yuruyemiyor doktora sordum 2 yaşına kadar normal dedi ama içim hiç rahat değil bi problem olduğundan korkuyorum ayakta dengede duruyor tutunarak yan gidiyor ama karşısına geçip gel yaptığımda ooturuyor emekleyerek kaçıyor sipa tekrar gotursemni acaba doktora

açıkçası bütün yorumları okuyamadım ama size çok sinirlendim kusura bakmazsanız.
bir defa çocuk YÜRÜYEMİYOR değil. çocuk YÜRÜMÜYOR. ikisi arasında fark var. bir anne olarak kaygılanmanız çok normal ama şimdiden çocukları doktor delisi yapmanın bir manası var mıdır? ayakları düzgün ve sağlıklı mı? bacakları kemikleri yeterince güçlü mü?

doktor sorun yok dediğine göre maşallahı var.
bırakın geç yürüsün ya. yürüdüğü zaman da durmuyor diye dertleneceksiniz. çocuk bu derdi bitmeyecek. ben geldim 21 yaşına annem hala benim derdimde. annem 43 yaşında ananem bile hala annemin derdinde.

bu annelerin çocuklarına mana bulmalarına çok kızıyorum. hele dışarıdan gelen ay hala yürümedi mi ay hala konuşmadı mı ay yemiyor mu ay ay ay.

dikkatli gözlemleyici ve temkinli olun ama evhamlı olmayın yavrunuzla her anın tadını çıkarın. allah sağlık huzur bereket versin ömürlerine.

kusura bakmayın bu arada allah tez zamanda gönlünüze göre versin.

benim oglum 17 aylikken yurudu. oklavayla :)) aslinda dengede durabilir yuruyebilir oglunuz bence cesareti yok. dusmekten korkuyor. tesvik edin. oyun oynarak

İlk adım attığında tepki gösterdiyseniz korkmuştur. Dayımın oglu ilk adım attıgında çocuk korkmuştu ve geç yürütmüştü o yüzden. Yeğenim arkadaşını görünce hırs yaptı yürüdü.Yürüyen yaş grubu ile vakit geçirin.

Annem eskiden bir çocuk bakmıştı 4 sene falan 1 yaşı dolmadan bakmaya başladı ve çocuk 3 yaşında hâlen konuşamıyor ve yürümüyordu 4. Yaşta basladı azar azar. Her çocuk aynı değil.

Evet biraz cesareti yok bide ilk adim attığında ben çok sevinip aşırı tepki vermiştim sonra korktu herhalde ondan cesaret edemiyor teşekkür ederim kızlar yardimlariniz icin

açıkçası bütün yorumları okuyamadım ama size çok sinirlendim kusura bakmazsanız.
bir defa çocuk YÜRÜYEMİYOR değil. çocuk YÜRÜMÜYOR. ikisi arasında fark var. bir anne olarak kaygılanmanız çok normal ama şimdiden çocukları doktor delisi yapmanın bir manası var mıdır? ayakları düzgün ve sağlıklı mı? bacakları kemikleri yeterince güçlü mü?

doktor sorun yok dediğine göre maşallahı var.
bırakın geç yürüsün ya. yürüdüğü zaman da durmuyor diye dertleneceksiniz. çocuk bu derdi bitmeyecek. ben geldim 21 yaşına annem hala benim derdimde. annem 43 yaşında ananem bile hala annemin derdinde.

bu annelerin çocuklarına mana bulmalarına çok kızıyorum. hele dışarıdan gelen ay hala yürümedi mi ay hala konuşmadı mı ay yemiyor mu ay ay ay.

dikkatli gözlemleyici ve temkinli olun ama evhamlı olmayın yavrunuzla her anın tadını çıkarın. allah sağlık huzur bereket versin ömürlerine.

kusura bakmayın bu arada allah tez zamanda gönlünüze göre versin.
aynen benim kızım için de bırakın konu komşuyu kv bile daha 9 aylıkken başlamıştı yürümüyor diye. İnanın abartmıyorum 9 aylıktı kv konuşmaya başladığında. Kızım uygun Zaman'da yürüdü çok şükür ama ben sinirden deli oluyordum
Sevgili konu sahibi, dr.nuza güveniyorsanız çok takılmayın, değilse bir dr.a daha gösterin ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum sadece cesaret lazım. Ben tam şöyle başlattım yürümeye. tarif edeyim belki faydası olur.
Karşısına amatutabilecek kadar yakınına geçiyordum kollarımı açıyordum kollarımın arasında adım atıyordu. O adım attıkça bir adım geri geliyordum. O kadar yakın olunca güveniyordu. Karşısına biraz uzak olarak geçince yürümüyordu. Tabi yavaş yavaş uzaklaştım derken Bi gün kendi kendine kalkıp yürüdü.Bu da Bi fikir.

Düştüğü için korkuyodur. Ayakta duruyosa tutunarak gidiyosa muhtemelen desteksiz yürümeye korkuyodur. Yine de başka bir doktora gosterseniz iyi olur. En azından içiniz rahatlar

Back
X