Cocuguma bakamiyorumm!!

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Slm..coook uzun zaman oldu buraya girmeyeli..ama bugun o kadar kotu hisswdiyorumki dertlesicek kimseyi bulamadim sizler geldiniz aklima...herkeain evladini allah bagislasin benimkinide...bal yuzlu 2yasinda bi tosbigim var..am gel gorkiii su meshur elaleme gore ben on bkamkyorum..yildim yaa herkes bi mukemmel anne havalarinda..masallah herseyi yerinde..surekli kan burnumuz ve oksuruk disindaki oda dr gore dislerden kaynkli bi durum..hergun disari cikariz sabah olmasa aksam babasiyla kuzenleriyle gorustururum prka gideriz ama apartmanin onunde bizi goremeyne merakli komsular hep evde bi cocuk niye disari cikrmiyosun der!!sananeeee!!dimi ama yedirdigime karisn mi rarsin giydirdigime krisan miii??yaa ben kimsenin anneligini sorgulmiyorum kimseye karismiyorum sizene benim bebemden ya...o benim canim senden daha cok dusunurum ben onu niye dert edersinki be kendini mukemmel sanan anne!!valla artik yetti yanii...herkese ben dert anlatmak zorundamiyim ya...mutluyuz boz boyle cekin gozlerinizi ustumjzden yeterrrrrrrr

Heh işte burda yazdığın gibi şakayla karışık yüzlerine söyle,yoksa lafları bitmez.
Yaa ama ben kimseye karismaz yorum yapmazken sen kimsinki benim anneligime yorum yapiyosun??ne diycegimi sasirdim artik ve istemiyorumda bisey demek aslinda ben nasil buyuttugumu biliyorum..ama sonrada boyle icim icimi yiyor ne karisir bu bana diyeee

Yaa ama ben kimseye karismaz yorum yapmazken sen kimsinki benim anneligime yorum yapiyosun??ne diycegimi sasirdim artik ve istemiyorumda bisey demek aslinda ben nasil buyuttugumu biliyorum..ama sonrada boyle icim icimi yiyor ne karisir bu bana diyeee
Malesef insanlar sizin gibi değil,herseye bir yorumları var. Onlar sizin canınızı sıkacağına,siz cevap verin onların canı sıkılsın. Pek sanmıyorum ama:) en azından sizin içinizde kalmaz

Boşuna stres yapıp kendi kendinizi yemeyin.
Buraya yazdığınız gibi sanane ! diyeceksiniz.
duymayıp görmeyeceksiniz.
Denmiyor iste...kimseyi kimiyim diye diye kirildim artik...cvp vermekte istemiyorum kendimi kimseye kanitlamaya ihtiyacim yok ama dert oluyo sonradan niyeyseee

Bence onlar daha önce çocuk büyüttüklerini için fikir vermek istemişlerdir, neyse olur da birgün başınız sıkışır bişey sorarsanız bize ne senin evladından diye bi tepki almazsınız

Niye bu kadar samimi ilişkileriniz var ki?
Ya da madem samimisiniz diyebilmeniz lazım ben gerekeni yapıyorum annesi olarak merak etmeyin siz diye

Bence onlar daha önce çocuk büyüttüklerini için fikir vermek istemişlerdir, neyse olur da birgün başınız sıkışır bişey sorarsanız bize ne senin evladından diye bi tepki almazsınız
Buda degisik bi bakis acisi oldu

Buraya yazdığınızı daha düzgün ve anlaşılır bir üslubla onlara da söyleyeceksiniz olacak bitecek..

Daha da devam ederlerse "sanane? benden daha iyi bilemezsin dimi" cümlesi mucizevi etki yapar..

Milletin ağzı torba degil büzesin diye bi laf var heh iste sizde tıkayın kulaklarınızı. Kimsenin sizin anneliginizi sorgulamaya hakki yok. Bizim milletimiz pek sever konusmayi !

Niye bu kadar samimi ilişkileriniz var ki?
Ya da madem samimisiniz diyebilmeniz lazım ben gerekeni yapıyorum annesi olarak merak etmeyin siz diye
Samimilik falan yok aslinda merhabalastigim bi komsu canimi sikti bugun...cvp verdim vermedim degil..altta kalmadim ama benim derdim kim oluyosunda bana bu sekilde yorumda bulunuyosun..ben niye senin bebene yorum soylemiyorum..buna kiziyorum...genelde insanlarla mesafeliyimdir..ama bu komsular insani cildirtan cinstennnn

Milletin ağzı torba degil büzesin diye bi laf var heh iste sizde tıkayın kulaklarınızı. Kimsenin sizin anneliginizi sorgulamaya hakki yok. Bizim milletimiz pek sever konusmayi !
Iste bu yaaa....kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz...ama gelde bizim millete anlattt

Buraya yazdığınızı daha düzgün ve anlaşılır bir üslubla onlara da söyleyeceksiniz olacak bitecek..

Daha da devam ederlerse "sanane? benden daha iyi bilemezsin dimi" cümlesi mucizevi etki yapar..
Soyledim soyluyorumda ama bitmiyor iste bu can sikiciiiii

Niye bu kadar kafaya takiyosunuz ki elalemi. Yani umrunuzda olmasın. Bazı mevzularda da gamsız olmayı beceremedik bi.

Soyledim soyluyorumda ama bitmiyor iste bu can sikiciiiii

Abartıyor musunuz acaba?
Bazen "he canım he en iyisini sen biliyorsun zaten" deyip çekilmek lazım. Bu bile yeterlidir sabır zorlayana..
Neyinize laf ettiler mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…